x

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Προσοχή στα Καλέσματα για Εξεγέρσεις

"Παιδιά , αν τούτη τη φορά η εξέγερση μας δεν είναι χειρουργική και ακριβείας , θα λειτουργήσει υπέρ του εχθρού."
Συνεπώς, για να είναι επιτυχής και για να έχει αποτελέσματα , απαραίτητη προϋπόθεση είναι , να έχουμε με το μέρος μας και όλα τα σώματα ασφαλείας. δείτε εδώ λοιπόν την προεργασία που κάνουμε προκειμένου να πετύχουμε αυτό το σκοπό.

Η εξέγερση μας , για να είναι δίκαιη και διεθνώς νόμιμη και σύμφωνη με τα ανθρώπινα δικαιώματα , θα πρέπει οι λόγοι για τους οποίους προβαίνουμε σε αυτή την πράξη(εξέγερση) , να είναι δίκαιοι και επίσημα με σαφήνεια τεκμηριωμένη μέσα σε δικόγραφο. Το οποίο κοινοποιούμε προς κάθε ενδιαφερόμενη εθνική και διεθνή αρχή.( ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΟΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΙ ΟΥΤΕ ΑΝΕΠΙΣΗΜΟΙ (ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΕΡΑς ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙς ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ )
Δείτε εδώ λοιπόν την διαδικασία προεργασίας στην οποία προβαίνουμε και τους λόγους τους οποίους επικαλούμαστε και προσάπτουμε μέσα σε ιερό δικόγραφο όπου με το οποίο ενημερώνουμε επισήμως όλα τα σώματα ασφαλείας .
Ενώ το γεγονός ότι στις 24/11/2011 ανακοινώθηκε από την έδρα της βουλής εσχάτη προδοσία, μας δίνει την κατάλληλη αφορμή , να νομιμοποιήσουμε , να τεκμηριώσουμε και να δικαιολογήσουμε πλήρως την εξέγερση μας αλλά και να εξαναγκάσουμε τα σώματα ασφάλειας να πολεμήσουν στο πλευρό του νόμου και του δικαίου .

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΥΠΟΘΑΛΠΤΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΥΠΟΚΡΥΠΤΕΤΕ (δικογραφία έσχατης προδοσίας) ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ δηλαδή ΤΗς ΣΦΑΓΗς ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΗς ΜΑΝΑΣ ΣΑς ΤΗς ΓΥΝΑΙΚΑς ΣΑς ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ (έγκαιρα),έντιμα και αντρίκια ΚΑΙ ΕΝΥΜΕΡΩΣΤΕ (ΜΕ ΔΙΚΌΓΡΑΦΑ) ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ Ασφαλείας, σε όλη την Ελλάδα) .(ότι οι εντολείς των είναι κατηγορούμενοι από την ελληνική δικαιοσύνη για το κακούργημα της έσχατης προδοσίας , ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ...... ΔΕΙΤΕ Η εφαρμογή του Άρθρου 120 , είναι καθήκον και υποχρέωση όλων των Ελλήνων ( υποχρέωση επίσης είναι και όλων των σωμάτων ασφαλείας) ........................Τούτα λέμε στον αξιωματικό υπηρεσίας στο Α.Τ όταν καταθέτουμε Ιερή δήλωση εφαρμογής του Άρθρου 120.............. ότι.... *Βάσει του συντάγματος και του νόμου , υποχρεούμαι να σας καταθέσω τούτο το δικόγραφο*____
Η Ιερή Δήλωση των Ελλήνων , τούτα γράφει ...
________διαβάστε τα έντονα γράμματα της Ιερής δηλώσεως - καταγγελίας.
Καταθέτουμε το συντομότερο, την ιερή δήλωση που βλέπεις στον τοίχο μου και στις σημειώσεις μου (ή κάποια άλλη ανάλογη), είτε ομαδικά είτε μεμονωμένα στο ΑΤ της περιοχής σας ,.(δε χρειάζεται παράβολο και κρατείστε ________(ό π ω σ δ ή π ο τ ε)_____ επικυρωμένα αντίγραφά. (ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ -link SCRIBD.COM)
ENΩ ,Η ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΕΙΝΗ , ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ (επικυρωμένη ΔΗΛΑΔΗ απ την αστυνομία) , ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΣΧΥ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ (και ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ καλύπτει πλήρως τον κάτοχό της) , ΕΝΩ ΤΑ ΟΣΑ KΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤAI ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΗΝ , ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΗΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

!!!
ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΓΗ (πολύ θα'λεγα) ΠΡΟΣΟΧΗ

Είναι παντού διάχυτοι οι ξένοι (και μη) πράκτορες που δρώντας από κοινού με εγχώριους προδότες ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ . Και που αποσκοπούν, όχι στην εξέγερση αλλά στο να μαντρώσουν τον κόσμο σε δυο στρατόπεδα και στη συνέχεια να πυροδοτήσουν εμφύλιο .
Και να κάνουν εδώ στην Ελλάδα, τα ίδια που έκαναν στην Αίγυπτο , τη Συρία τη Γιουγκοσλαβία και άλλες χώρες...
Προσοχή λοιπόν στις Εξεγέρσεις που ο κάθε τυχάρπαστος σας καλεί ...Τούτα λέμε σε όσους μας καλούν σε εξέγερση και περιμένουμε να τοποθετηθούν.
Αν δεν απαντούν ευθέως και μασάνε τα λόγια ή αποφεύγουν να τοποθετηθούν , τότε αντιλαμβάνεσαι ότι εκείνοι ,είναι οι αναζητούμενοι και καταζητούμενοι πράκτορες(καθώς εκτός των άλλων , όλοι εκείνοι είναι ήδη ένοχοι από το αμείλικτο για κείνους άρθρο 120 ,καθώς εκτός των άλλων , έχουν υποθάλψει και υποκύψει την δικογραφία εσχάτης προδοσίας που στις 24112011 ανακοινώθηκε απο την έδρα της βουλής & δείτε τε τα σχόλια στο http://www.scribd.com/doc/143299694/Declaration )

Δεν υπάρχουν σχόλια: