x

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

"ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ-ΠΑΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΔΟΤΩΝ

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ-ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!

Για «σημαντική απόφαση για την Ευρώπη με θετικές επιπτώσεις και για την Ελλάδα» έκανε λόγο ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ, Χρήστος Σταϊκούρας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

Δόθηκε ένα σημαντικό, ένα ισχυρό, ένα συντονισμένο, ρεαλιστικό μήνυμα -και προς τις αγορές και προς όλο τον κόσμο- ότι η Ευρώπη θέλει καλύτερο δημοσιονομικό συντονισμό και βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, ανέφερε ο κ. Σταϊκούρας.

Και πρόσθεσε: «Αυτή η πρόταση είναι ιδιαίτερα σημαντική και για την Ελλάδα. Κάθε χώρα θα αποφασίζει το δικό της μείγμα πολιτικών και θα λαμβάνονται υπόψη ιδιαίτερες προκλήσεις σε κάθε χώρα, για το πώς θα αντιμετωπίσει την ανταγωνιστικότητα».

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ,ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:

ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΗΚΥΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ-ΤΙ ΚΡΙΜΑ!-ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΟΥΛΑ,ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ "ΜΕΙΓΜΑ" Πασοκ-ΝΔ.

Επειδή λοιπόν εμείς δεν είμαστε φυσικά διατεθειμένοι να ανεχτούμε τον κάθε Σταικούρα που ξεφουρνίζει τις αρλούμπες του...

Επειδή ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για τις δηλώσεις του είναι Ο ΣΑΜΑΡΑΣ και κανένας άλλος...

Επειδή δεν πρόκειται ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ...

Σας καληνυχτίζουμε,εκεί στη Συγγρού κι ευχόμαστε καλά μυαλά!


Μπορείτε να κάνετε παρέα με τα εξαπτέρυγα,τα νεοφιλελεύθερα κόπρανα και τα νεοταξικά Μμε.


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: