x

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΣΔΟΚΩ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΤΡΙΔΟΣ


Εγκλωβιστήκαμε σε έναν κοινωνικό ρόλο επετειακής λιτανείας της περιφοράς της προ πολλού νεκρής πατρίδος μας. Δεν αλλάξαμε τις κοινωνικές συνθήκες που μας περιβάλλουν και αυτό επενήργησε καθοριστικά σε έκαστη περίπτωση, με άμεση συνέπεια να μας καταπιεί η ίδια η κοινωνική καταβόθρα.Εμείς, οι ίδιοι οι Έλληνες βιώσαμε και βιώνουμε καθημερινά την συντριβή της ίδιας μας της πατρίδος, λες και πρόκειται για κάποιο χιλιοπαιγμένο φίλμ μικρού μήκους που περνάει σε πλάνα όλο το 24ώρο σαν εφιάλτης μπροστά μας. Το φίλμ, σε κάθε του φάση, δεν έχασε τον τραγικό χαρακτήρα του, εν πλήρη αντιθέση με εμάς τους αποσβωλομένους θεατές που σε κάθε περίπτωση χάσαμε την τραγική αντίληψη της εικόνας της οποίας ήμαστε οι αποδέκτες. Καθόσον είδαμε την 25η Μαρτίου, αντί μιας επαναστατικής προοπτικής και ανασύνταξης των δυνάμεων του αλλοτινού ένδοξου έθνους, να είμαστε σχεδόν υποχρεωμένοι να λαμβάνουμε παθητικά τα διάφορα μηνύματα περί αντιρατσισμού,όπως ταυτόχρονα και να διαπιστώνουμε την ανεπάρκεια της φυσικής επιλογής στο πρόσωπο σημαιοφόρων αλλοδαπής προέλευσεως σε ένα άνευ προηγουμένου δημοκρατικό θεατρικό δράμα εν είδη παρελάσεως δημοκρατών ενώπιον άλλων «αντίπαλων» δημοκρατών χειροκροτητών! Επίσης, δεν έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα αφότου είδαμε ένα σύμβολο, όπως εν προκειμένω είναι η θέση όπου και ίσταται συμβολικά ενώπιον του κοινοβουλευτικού πορνείου ως φύλαξ των ιερών και οσίων της φυλής ο φέρων την φουστανέλα του Έλληνος μαχητή του ’21, να γίνεται βορά των βανδάλων που τόσο οικείοι μας έχουν γίνει. Είδαμε τις γαλανόλευκες σημαίες να γίνονται εύκολος στόχος κάθε νεοταξίτικου σκουπιδιού,είδαμε και ακούσαμε «επώνυμους» βόθρους να εκστομίζουν λεκτικούς λίβελους περί την «ασημαντότητα» της σημαίας και των λοιπών εθνικών επετείων,είδαμε επίσης σημαιοστολισμούς ανεπίκαιρους, ανέξοδους και εκ του ασφαλούς από το σύνολο της εγχώριας ακροδεξιάς.
Είδαμε ειδικότερα ακόμα και τους μικροαστούς να μετατρέπονται σε θεματοφύλακες της πατρίδος για μια μέρα. Τους κατακρίνουμε και αυτούς εξαιτίας του αστικού όσο και κρατικοδίαιτου ψαλιδόκωλου εθνικισμού τους. Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος, ο οποίος αντικατοπτρίζει την παραφθορά του έθνους, εφόσον οι μη-ανήκοντες φυσικά και ψυχικά στο έθνος, κατήντησαν να βρίσκονται επί του οίακος του και επομένως να είναι υπεύθυνοι για την τύχη των «λαθραίων» επιβατών του. Με την ειδοποιό διαφορά, πως οι λαθραίοι εν προκειμένω ήσαν και είναι οι εναπομείναντες Έλληνες στην ψυχή που δεν τρώνε το κουτόχορτο του συστήματος και αισθάνονται πλέον και ξένοι μέσα στον ίδιο τους τον τόπο. Οι αγωνιστές του ’21 είναι πρόσωπα αέναα και ανήκοντες στον κορμό του δέντρου του έθνους και επενεργούν έναντι ημών ως άλλοι Δροσουλίτες, περνώντας πότε-πότε σαν σκιές σιμά μας, κοντοζυγώνουν και παρατηρούν την εξέλιξη μας.Εμείς, ενδεχομένως να έχουμε απωλέσει έστω και πρόσκαιρα τα ψυχικά αντανακλαστικά μας, τα οποία, όμως δεν στέκονται ικανά να ανακόψουν την αμφίδρομη επαφή μαζί τους.
Εκείνοι, όμως μας κρίνουν και μας δικάζουν. Ενσαρκώνουν την μαχητική συνείδηση της φυλής που προελαύνει νοερά προκειμένου να μας εμψυχώσει. Σήμερα τα δεσμά του έθνους μας είναι πολλά και τολμούμε να πούμε πως είναι περισσότερα από κάθε άλλη φορά στην ιστορία. Μεταξύ άλλων είναι και οικονομικά. Η οικονομική ανεξαρτησία της πατρίδος μας θεωρείται ολοκληρωτικά χαμένη υπόθεση. Τα πολιτικά κόμματα ως προδοτικοί μηχανισμοί διαχείρισης της τύχης του λαού μας, ήσαν οι βασικοί ενδιάμεσοι κρίκοι σε πλήρη συνεργασία με τους οικονομικούς αφαιμάκτες, ούτως ώστε να καταντήσει η Ελλάδα ένα απέραντο κοινωνικό άσυλο, μεταναστών, ομοφυλοφύλων, παραπληγικών και ολότελα ξένων προς την ουσία της ελληνικής ιδιοσυγκρασίας. Την φετινή 25η Μαρτίου, γιορτάζουμε διαφορετικά. Η 25η Μαρτίου ας σταθεί η αφετηρία των αληθώς εθνικών και σοσιαλιστικών αγώνων υπέρ του έθνους. Οι αγώνες αυτοί έχουν έναν και μόνον σκοπό. Την ολοκληρωτική συντριβή του κατεστημένου σε κάθε περίσταση. Ας μιμηθούμε τους ένδοξους οπλαρχηγούς του ’21!
Φέτος έχω ένα όνειρο, καθόλου απατηλό. Θέλω να δώ την Βουλή των ανθελλήνων να φλέγεται! Θέλω την εξέγερση, που' ναι ανάσταση πατρίδας και η απαρχή μιας νέας!

πηγή: http://omertacrewhellas.blogspot.com/2011/03/blog-post_22.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: