x

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Μοιρασιά στο «Παγκρήτιο» - «Χ»όρτασαν γκολ στη Νέα Σμύρνη

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στο «Παγκρήτιο» ανάμεσα στον Εργοτέλη και
τον Ατρόμητο, οι οποίοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League.
Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με τα γκολ του Ρομάνο για την κρητική ομάδα και του Αναστασάκου στο 68ο λεπτό για τους Περιστεριώτες.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Παίζοντας με ψυχή και εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι οι παίκτες του Πανιωνίου… άραξαν στο δεύτερο
ημίχρονο, η Λάρισα κατάφερε, αν και βρέθηκε να χάνει 2-0 και 3-1, να φύγει με την ισοπαλία 3-3 από τη Νέα Σμύρνη και να διατηρήσει κάτι παραπάνω από μαθηματικές ελπίδες για παραμονή στη Σούπερ Λίγκα!

Αρνητικός πρωταγωνιστής ο κ. Παππάς, αλλά και ο Νίκος Νταμπίζας, που ναι μεν πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης, αλλά αποβλήθηκε λόγω… νεύρων.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 με κεφαλιά του Γκαλίτσιου (21') και εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μήτρογλου (32'), ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο… περπατούσαν και το «πλήρωσαν»!

Οι «βυσσινί» μείωσαν με γκολ… χέρι του Μετίν στο 61', ο Μπάλαμπαν έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων και πάλι στην ομάδα του με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ στο 77' κι ενώ είχε περάσει στο ματς πέντε λεπτά νωρίτερα, αλλά οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και γύρισαν από την… κόλαση.

Αρχικά, με πέναλτι-«εφεύρεση» του κ. Παππά -είδε ανατροπή του Ιγκλέσιας από τον Μάχο- μείωσαν σε 3-2 με τον Μετίν στο 83' και πήραν, τελικά, το βαθμό της ισοπαλίας με κεφαλιά του Νταμπίζα δύο λεπτά αργότερα (85').

Ωστόσο, ο αρχηγός της Λάρισας άνοιξε… κουβέντα με την κερκίδα και είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα. Μάλιστα, την ώρα που πήγαινε στα αποδυτήρια κλώτσησε μια πινακίδα, προκαλώντας την οργή των οπαδών του Πανιωνίου.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: