x

Τρίτη 31 Μαΐου 2011


ΘΡΙΑΜΒΟΣ,"ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ":ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ,Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ!

"Συναίνεση για Επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου και Επανεκκίνηση της Οικονομίας, όση θέλετε. Αυτή την αλλαγή οικονομικής πολιτικής ζητάει ο Ελληνικός λαός. Αλλαγή πολιτικής και Αξιοπρέπεια. Αυτό ζητούν οι συμπολίτες μας που μαζεύονται πια στις πλατείες. Ας τους αφουγκραστούμε!

Ξέρετε ποιους εννοώ: Αυτούς που μαζεύονται κάθε μέρα και δηλώνουν «αγανακτισμένοι». Είναι κάτι παραπάνω από αγανακτισμένοι: είναι απελπισμένοι! Αλλά το κίνημα τους είναι ειρηνικό, ακομμάτιστο, ενωτικό και πανεθνικό. Είναι όλοι ενωμένοι. Δεν είναι κομματικά μπλοκ. Κρατάνε ελληνικές σημαίες. Μόνο ελληνικές σημαίες! Όπως πάντα ο λαός στις δύσκολες στιγμές του, πυκνώνει τις τάξεις του γύρω από τη σημαία του που εκφράζει ενότητα και αγώνα. Σε αυτούς οφείλουμε να δώσουμε ελπίδα και προοπτική".

Αντώνη,είμαστε βαθύτατα...συγκινημένοι!Πιστεύουμε πως και οι...φυλές του Συντάγματος,θα αναθαρρήσουν και θα αισθανθούν δικαιωμένοι μετά την υποστήριξή σου...στον αγώνα τους!

Έρχεσαι όμως ΚΑΙ ΠΑΛΙ δεύτερος,αν όχι τρίτος!

Σε έχουν προλάβει τα "πατριωτικά" Μμε,που πάντα στις επάλξεις,δίνουν τον...υπέρ πάντων αγώνα για τον φτωχό λαουτζίκο που "ξύπνησε"!

Ω,ναι!

Εκείνοι που σοκαρίζονταν με τα αιτήματα των φορτηγατζήδων!

Εκείνοι που έβριζαν όλες τις επαγγελματικές τάξεις,ακόμα και τους γιατρούς!

Εκείνοι που αποκαλούσαν "50 ΑΛΗΤΕΣ" τους πραγματικά αγωνιζόμενους κατοίκους της Κερατέας!

Εκείνοι που μετά ΤΗ ΣΤΥΓΕΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΝΤΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ έψαχναν εναγωνίως να βρουν...αντίβαρο,μιλώντας για "επιθέσεις ακροδεξιών σε μετανάστες"!
Εκείνοι που πέρυσι στα τραγικά γεγονότα της Marfin,ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,μας έλεγαν πως "το Μνημόνιο είναι για το καλό μας" και άλλα τέτοια...υπέρ Πατρίδος!

(Για τη μούγκα στο θέμα της Κάρτας του Πολίτη δεν τολμάμε να γράψουμε,γιατί θα μας πουν οι "πατριώτες" να πάμε να...κλειστούμε στα Μοναστήρια). 

Λυπούμαστε,Αντώνη,καλή η προσπάθειά σου,αλλά τους μάγους του γκεμπελισμού δεν μπορείς να τους φτάσεις!

Να ρωτήσουμε κάτι,όμως;Πραγματικά πιστεύεις πως θα αποκομίσεις ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ απ'όλη αυτή την κατάσταση;;;

Έχεις αντιληφθεί πως το 99% όλων εκείνων που...αγανακτούν κατά παραγγελία,στις Εκλογές ΘΑ ΠΑΕΙ...ΠΑΡΑΛΙΑ;

Αν νομίζεις πως υπερβάλουμε,δες τις τελευταίες δημοσκοπήσεις,όπου το ποσοστό της αποχής,του άκυρου και λευκού είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ από του κόμματός σου!

Υ.Γ.Χαιρόμαστε αφάνταστα που με τα πρόσφατα γεγονότα πέφτουν οι μάσκες και αποκαλύπτονται τα πρόσωπα πίσω από τα προσωπεία!

Κανονικά εμείς,ως "έμμισθοι της Συγγρού",θα έπρεπε να...πανηγυρίζουμε σήμερα για τις δηλώσεις Σαμαρά,όπως κάνουν κάποιοι άλλοι "μπλόγκερς",ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΜΜΙΣΘΟΙ!

Γιατί δεν γίνεται αυτό;Ο καθένας,ακόμα και ο πιο αφελής και κομπλεξικός,μπορεί να καταλάβει!

Υ.Γ.2.Μην τολμήσει και κλαφτεί κανείς "αγανακτισμένος" πως τάχα τον καπελώνουν,ο Σαμαράς ή οποιοσδήποτε άλλος:ΟΤΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΑΡΧΗΣ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ,ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.Ή αλλιώς,μετα την απομάκρυνση από το ταμείο,κανένα λάθος δεν αναγνωρίζεται!