x

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ULTRAS εναντίον ΑΕΚ


Πολύ σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος οπαδών του ΠΑΟΚ , PAOK Ultras Fans, αναφορικά με το αυριανό παιχνίδι των ασπρόμαυρων κατά της ΑΕΚ, την οποία «στολίζουν» με ουκ ολίγους χαρακτηρισμούς.

Η ανακοίνωση των ULTRAS
«Την Τετάρτη η ομάδα μας δίνει έναν αγώνα ζωής ή θανάτου για την πορεία της στα play off και για το αν θέλει να....
κατακτήσει την πρώτη θέση. Θέση που θα μας οδηγήσει στα προκριματικά του Champions League και θα δώσει όραμα, κυρίως, αγωνιστικό σε ολόκληρη την παοκτσήδικη κοινότητα, από την Θεσσαλονίκη μέχρι την Κρήτη, από την Αυστραλία μέχρι την Αμερική.

Κόμπλεξ κατωτερότητας απέναντι σε μια ομάδα όπως η Α.Ε.Κ. δεν χωράει στον δικό μας σύλλογο. Τρεις ήττες και, μάλιστα μία που στέρησε έναν τίτλο, είναι πάρα πολλές για τον Π.Α.Ο.Κ. Και ειδικότερα, όταν ο Π.Α.Ο.Κ. αγωνίζεται απέναντι σε μια ομάδα, πραγματικό νταβατζή της προσφυγιάς. Μια ομάδα που δεν έχει κανένα ενδοιασμό να ξεπουλήσει κάθε ίχνος από τα προσφυγικά ιδανικά και αξίες πάνω στις οποίες βασίστηκαν όλοι οι προσφυγικοί σύλλογοι. Μια ομάδα τόσο ύπουλη, που φορώντας τον μανδύα της κακομοίρας, παίρνει πάντοτε αυτό που θέλει παρασκηνιακά κάνοντας εξυπηρετήσεις σε Ολυμπιακό ή Παο. Μια ομάδα που δεν διστάζει να προπαγανδίζει κατά πάντων για να κερδίζει ένα σφύριγμα παραπάνω στους αγώνες της.

Μια ομάδα που υπερχρέωσε το ελληνικό δημόσιο με 150 εκ. ευρώ, φορτώνοντας ουσιαστικά τα χρέη της στους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους. Μια ομάδα που την μία θέλει την κάθαρση και την επανάσταση και από την άλλη κάνει παζάρια σε γραφεία και στο παρασκήνιο. Μια ομάδα που έχει χαθεί το μέτρημα από τις αμέτρητες φορές και τα τεράστια ποσά με τα οποία έχει ευνοηθεί από το κράτος και την γελοία πολιτική ηγεσία του όλα αυτά τα χρόνια.

Μια ομάδα που είναι ταυτόσημη με την σαπίλα, την βρωμιά και το νταβατζηλίκι που εκφράζουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Μια ομάδα που η οπαδική της κουλτούρα αρχίζει και τελειώνει σε επιθέσεις σε άδεια γραφεία και κτίρια τα ξημερώματα. Μια ομάδα που η ιστορία της βασίζεται σε ψέματα και γραπτά στα πληκτρολόγια και ποτέ στα γήπεδα και στους δρόμους, εκεί όπου γράφεται η πραγματική ιστορία. Μια ομάδα που δικαίως δέχεται την απαξίωση και τον εξευτελισμό από όλα τα προσφυγικά σωματεία της χώρας, καθώς είναι η ίδια που ξεφτιλίζει με τα καμώματα, τις πρακτικές και τις υπόγειες πολιτικές του παρασκηνίου τα προσφυγικά ιδανικά.

Η νίκη την Τετάρτη είναι απαραίτητη εάν θέλουμε να συνεχίσουμε να ελπίζουμε για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Και η νίκη αυτή είναι βέβαιος πως θα μας φέρει με το ένα πόδι στα προκριματικά του Champions League, καθώς δεν θα περάσει καθόλου εύκολα από τον Βόλο, σε αντίθεση με το αν αγνιζόταν με άλλα «αδερφικά» σωματεία με κίτρινη ή πράσινη φανέλα.

Καμία ανοχή απέναντι στο ΠΟΚ! Καμία πλέον ανοχή απέναντι σε ύπουλες και υπόγειες πρακτικές! Καμία ανοχή απέναντι στην ομάδα που φέρεται ως νταβατζής της προσφυγιάς!

ΥΓ1. Την Τετάρτη 19.30 στον ναό μας 30.000 έξυπνα όπως με ΠΑΟ πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα και να την μεταδώσουμε θετική ενέργεια για την νίκη !!!

ΥΓ2. Ο πρόεδρος της ομάδας μας που εμπιστευόμαστε μετά το τέλος των play off πρέπει ξανά επιτέλους με μια λιτή ανακοίνωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. να ανακοινώσει μια τεράστια οντότητα προπονητή και όχι να υπάρξουν απλά διαρροές ονομάτων για να είμαστε ήρεμοι.
Οι ηγέτες πρέπει να παίρνουν και μεγάλες αποφάσεις ανεξαρτήτως τι θα βγούμε μετά τα play off ( πιστεύουμε πρώτοι).
Διλλήματα ανάλογα την θέση μας δεν πρέπει να ξαναυπάρξουν Θ. Ζαγοράκη !!! Ο Π.Α.Ο.Κ. πρέπει όπως εσύ μας έμαθες να ξεκινάει από μια τεράστια οντότητα στον πάγκο του !!!»



http://www.spnews.g