x

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Μοτοσικλετιστές και άνεργοι ενώνονται με τους «Αγανακτισμένους»!


Για 8η μέρα σήμερα οι «Αγανακτισμένοι» θα κλείσουν και πάλι το απόγευμα τους δρόμους γύρω από τη Βουλή διαμαρτυρόμενοι για την ανεργία, τη φτώχεια και τη συρρίκνωση του κοινωνικού κράτους που έχει επιφέρει το μνημόνιο και οικονομικά μέτρα που αυτό έχει επιβάλλει.


Κι αν χθες η συγκέντρωση διανοούμενων και ακαδημαϊκών στα Προπύλαια...


συνέβαλε στο να ζήσουμε μία ακόμη κοσμοπλημμύρα στο Σύνταγμα (εκτιμήσεις κάνουν λόγο για πάνω από 50.000 κόσμου), διαφορετικό χρώμα αλλά και αρκετή προσέλευση αναμένεται να έχει και η σημερινή συγκέντρωση των «Αγανακτισμένων».



Ο λόγος; Εκτός από τους… καθιερωμένους «Αγανακτισμένους», το κέντρο ετοιμάζεται σήμερα να δεχθεί και τους «Αγανακτισμένους ανέργους» αλλά και τους «Αγανακτισμένους μοτοσικλετιστές»!


Οι «Αγανακτισμένοι άνεργοι», όπως σας είχε ενημερώσει το star.gr από χθες, ήδη έχουν κινητοποιηθεί μέσω του γκρουπ στο facebook με (μέχρι στιγμής) 765 να έχουν δηλώσει ότι θα δώσουν το «παρών» στις 6 μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, 324 να αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο και πάνω από 8.500 χιλιάδες να μην έχουν απαντήσει ακόμη…


Και οι μοτοσικλετιστές, όμως, ετοιμάζονται να δώσουν βροντερό παρών στο Σύνταγμα για 2η φορά (είχαν ενωθεί με τους «Αγανακτισμένους» και το Σάββατο και μάλιστα έτυχαν θερμότατης υποδοχής). 


 Η «Μοτο-πορεία Αγανακτισμένων» (όπως ονομάζεται το γκρουπ) ήδη μετρά 182 μηχανόβιους που με τους ήχους των εξατμίσεων τους φιλοδοξούν να στείλουν και αυτοί το μήνυμα της αγανάκτησης τους, 88 έχουν τονίσει ότι πιθανόν να δώσουν το «παρών» ενώ πάνω από 1.300 δεν έχουν «ανοίξει τα χαρτιά τους».


Σε κάθε περίπτωση, όλα δείχνουν ότι και σήμερα δυναμική θα είναι η συγκέντρωση των «Αγανακτισμένων» στο Σύνταγμα…