x

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011


Με ζωηρές επευφημίες έγιναν δεκτοί από τους αγανακτισμένους στο Σύνταγμα οι πεζοπόροι Σπαρτιάτες !


ΔΕΙΤΕ: Καταχειροκροτήθηκαν από τους συγκεντρωμένους διαδηλωτές

Ξεκίνησαν την Κυριακή και σήμερα έφτασαν στην πλατεία Συντάγματος. Είκοσι επτά Αγανακτισμένοι Σπαρτιάτες και ένας από την Τρίπολη ξεκίνησαν μια ειρηνική, συμβολική πορεία από το άγαλμα του Λεωνίδα στη Σπάρτη, με τερματισμό το Σύνταγμα… και τα κατάφεραν!

Οι συγκεντρωμένοι διαδηλωτές, που ανανέωσαν το καθημερινό τους ραντεβού για 29η μέρα υποδέχτηκαν την ομάδα των Αγανακτισμένων Σπαρτιατών, οι οποίοι φορούσαν κλαδιά δάφνης στο κεφάλι με χειροκροτήματα και τους συνόδευσαν στα τελευταία μέτρα της διαδρομής τους.

Την ομάδα συνόδευε ομάδα γιατρών καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Οι Αγανακτισμένοι Σπαρτιάτες κατευθύνθηκαν στη συνέχεια μπροστά από το κτίριο της Βουλής για να αποτίσουν φόρο τιμής στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.






















Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για τους Αγανακτισμένους στους δρόμους

«Να, να, να, μαλάκες να!» και «προδότες! προδότες!» φωνάζουν - μουτζώνοντας - προς τα ΜΑΤ οι αγανακτισμένοι Έλληνες στην πλατεία Συντάγματος - Αιτία; Το γεγονός ότι οι ΜΑΤ - ατζήδες δεν επέτρεψαν στους 30 Σπαρτιάτες που έφτασαν προ ολίγου εκεί, περπαντώντας εδώ και ημέρες από την Σπάρτη, να αφήσουν ένα στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου ...