x

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Ο λαός εκφράζετε ποιος τους ακούει;;;;;

Θνήσκε υπέρ πατρίδος

(Να πεθάνεις για τη πατρίδα σου)

Αντιγράφω από το περιοδικό: «ΘΕΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ» (Τεύχος 7. 2010) Από την Στήλη «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ»
Γράφει ο ταλαίπωρος Νεοέλληνας :
3280A1 Ο λαός εκφράζετε ποιος τους ακούει;;;;;
«….Δεν καταλαβαίνω γιατί φταίει για όλα ο Δικομματισμός. Τα μικρά κόμματα τα εντός Βουλής δεν έχουν ευθύνη; Και όμως πληρώνονται για να εξασκούν έλεγχο και δεν το κάνουν. Ορκίστηκαν να υπηρετούν τον λαό και το Σύνταγμα.
Πώς τους διέφυγαν οι σπατάλες, τα χρέη, οι διαπλοκές; Δηλαδή, ο φύλακας κοιμόταν ή μήπως έκανε πως κοιμόταν; Αν και το είπε καθαρά ο κ. Βαλυράκης: «Όλα τα κόμματα μικρά η μεγάλα, “Έλαβον…” Κοινώς: Τα έπιασαν!
Κι όσο για τις πελατειακές σχέσεις, δεν είναι δικομματικές, είναι Διακομματικές.
Στην ΕΡΤ πχ. το 1981, διορίστηκε το μισό ΚΚΕ. Κι ας μην κάνουν οι Σύντροφοι, τις αθώες περιστερές.
Παρακολουθώ κατά καιρούς τις έξαλλες κορώνες της “Αριστεράς” που προτρέπει τον λαό να βγεί στους δρόμους και να διεκδικήσει τα δικαιώματά του. Μα καλοί μου άνθρωποι, ο λαός από εσάς περιμένει. Γι’ αυτό σας ψηφίζει.
Σας ακριβοπληρώνει για να διεκδικείτε τα δικαιώματά του. Έχετε καθήκον και υποχρέωση.
Σηκωθείτε λοιπόν και πηγαίνετε στα δικαστήρια, στα διεθνή φόρα, στον ΟΗΕ στην Ουνέσκο, ή όπου αλλού και αγωνισθείτε για τα δικαιώματα αυτού του λαού, που πράγματι αδικείται τόσα χρόνια και υποφέρει.
Το να κάθεστε στον βουλευτικό σας θρόνο τον οποίον ο φτωχός λαός ακριβοπληρώνει κι από πάνω να λέτε:
“Εμπρός λαέ, τρέχα εσύ να κάνεις την δουλειά μου ”, έ, αυτό πια με συγχωρείτε, αλλά καλείται και είναι: “η Εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρώπο”….»
Ο χρήστης Elli Kioussi Theodorakis δημοσίευσε στην ομάδα ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΒΛΕΠΩ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ..ΣΥΝΝΕΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ..ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΤΕ!! ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ!! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ!!ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ..ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΑΣ,ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!ΠΟΤΕΕΕ!!
«Λυκαων Αρκαδας» notification+zj4oczjj9ca9@facebookmail.com
ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΩΣΗΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!!!!!!!!!!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΩΣΗΜΟΤΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ???
Ο χρήστης Manolis Manolakis δημοσίευσε στην ομάδα ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΡΚΕΤΑ

Μην μπερδευόμαστε.  Η ΤτΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ !  Είναι μια Ανώνυμη Εταιρία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο, στην οποία η συμμετοχή του Ελληνικού Δημοσίου ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ 9% !  Επιπλέον προβλέπεται ότι η Συμ. Του Ελλ. Δημοσίου δεν μπορεί να ξεπερνά το 1/3 του συνόλου των μετοχών !!! δηλαδη το ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΤτΕ !!!
Ο χρήστης Maik Roussos δημοσίευσε στην ομάδα ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΑΣΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΓΙΝΕ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ .
Ο χρήστης Markella Nikou δημοσίευσε στην ομάδα ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
Χρόνους μας ταξιδεύει δε βουλιάξαμε  χίλιους καπεταναίους τους αλλάξαμε  Κατακλυσμούς ποτέ δε λογαριάσαμε  μπήκαμε μες στα όλα και περάσαμε  Κι έχουμε στο κατάρτι μας βιγλάτορα  παντοτινά τον Ήλιο τον Ηλιάτορα!  ένα ποίημα του Οδυσσέα Ελύτη
  1. Οι Έλληνες είναι τεμπέληδες:  Σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξε το BHCC, οι Έλληνες είναι οι …δουλευταράδες της Ευρώπης (έχουν ως μέσο όρο τις 2.119 ώρες εργασίας το χρόνο, την ώρα που οι Γερμανοί δουλεύουν 1.390, οι Ισπανοί 1.654 και οι Πορτογάλοι 1.719).
  2. Αγοράζω μόνο ελληνικά προϊόντα  πρωτημο να σκωτωνο τιν Ελληνικη γλοσα με ορθωγραφηκα λαθοι παρα να τιν δηαγραφο τεληος με greeklish………. Αν είσαι ενάντια στα greeklish, στην καταστροφή της ελληνικής γλώσσας, και πιστεύεις ότι η γλώσσα μας αξίζει πολλά, κανε post αυτό στον τοίχο σου, όχι για πολύ, έστω 5 λεπτά .. φτάνουν για να κάνουν τη διαφορά……
Ο χρήστης Maik Roussos δημοσίευσε στην ομάδα ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
δεν ανηκουμε σε κανενα κομμα δεν γουσταρουμε τα κομματα δεν ειμαστε κομματοσκυλα ειμαστε πατριωτες θελουμε το καλο της πατριδας μας και του τοπου μας την βοιωτια