x

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011


ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΣ;

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ9 600x240 ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΣ;ΚΥΡΙΕ Παπανδρέου νισάφι… ένας είναι ο Πινόκιο! Πας να με περάσεις;;;

Τα τελευταία χρόνια οι διαδικασίες της καθημερινότητας μας έχουν αλλάξει τελείως. Ποιός θα μπορούσε να σκεφθεί κανείς ότι πρωθυπουργός της χώρας θα έλεγε ασύστολα ψεύδη για την οικονομική κατάσταση της χώρας, χωρίς ίχνος ντροπής και να βουλιάζει συνεχώς την χώρα με όμοιους συνεργάτες που τους εκκαθαρίζει όταν δεν του φαίνονται χρήσιμοι , νομίζοντας οι άνθρωποι ότι αν φανούν αρεστοί στον εκπρόσωπο της παγκόσμιας κυβέρνησης θα έχουν άριστο μέλλον. Δυστυχείς και υπερφίαλοι στον πρότερο βίο τους, πίστεψαν τον εγγονό και γιό αυτών που είχαν παράδοση στα παπατζιλίκια.
Πλήρωσαν με τον διασυρμό και έξωση τους από μια κυβέρνηση που τυπικά μεν είναι ελληνική αλλά στην ουσία εκπρόσωπος ξένων συμφερόντων.
Συμφερόντων που έχουν να κάνουν με την εξυπηρέτηση της κλίκας των αλητών της λέσχης Bildeberg , και των τραπεζιτών που έχουν επιχειρήσεις καζίνο και στην κυριολεξία ρουφάνε κάθε εργαζόμενο ή μικρό εργοδότη ή δυστυχή δανειολήπτη.
Ο αγώνας για την αποτίναξη του ζυγού που έριξαν στους ώμους του λαού με την βοήθεια των πεμπτοφαλαγγιτών έχει πολύ δρόμο και πολλές θυσίες. Παράδειγμα η κατ΄ εντολή ένωση των τραπεζών της ALPHA Βank και της EYROBANK.
Οι απολύσεις του προσωπικού των τραπεζών και η συγχώνευση των καταστημάτων θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στην ήδη παραπαίουσα αγορά. Τα πληρωμένα παπαγαλάκια βέβαια θα βρούνε τρόπους και επιχειρήματα να παρουσιάσουν ως μεγάλη επιτυχία την ένωση αλλά όταν κέρδιζαν τα απίστευτα ποσά τι ωφελήθηκε ο υπάλληλος ή πελάτης στις εργασίες με τις τράπεζες; Τα επιτόκια και τα πανωτόκια καλά κρατήσανε και διέλυσαν οικογένειες και ανθρώπινες ζωές.
Οι δε συνδικαλιστές τύπου Παναγόπουλου ή Πρωτόπαπα και άλλων που τι σημασία έχουν τα ονόματα, εξαγόρασαν τις υπηρεσίες τους με άριστες θέσεις. Αλλά αυτός που έχει την μεγαλύτερη ευθύνη είναι ο λαός γιατί είτε η αδιαφορία του ή η ανοχή του οδήγησαν τα πράγματα στις λογικές που τον κάνουν να μη μπορεί να σταθεί πουθενά.
Όσο απομακρυνόμαστε από τις ρίζες μας τόσο θα βουλιάζουμε στην απελπισία και διαφθορά. Ως πότε;

ΑΦΟΥΣΙΑ

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: