x

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Λόγο διακοπών οι αγανακτισμένοι καλούν το λαό στο σύνταγμα τον Σεπτέμβρη!!! Τότε αδειάζουν!!!


ΕΛΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΗΝ 3Η ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

1Ο Λόγο διακοπών οι αγανακτισμένοι καλούν το λαό στο σύνταγμα τον Σεπτέμβρη!!! Τότε αδειάζουν!!!Αλλιώς το Σύνταγμα λέγετε και ποντικοπαγίδα, θα το φάτε το τυράκι;;;;

Προσέξτε το ρόλο των αγανακτισμένων!!! Έχουν απύθμενο θράσος!!! Παγίδεψαν το λαό στο μεσοπρόθεσμο και τώρα που έρχονται τα καινούργια αγγούρια του Σεπτέμβρη τους ξανά καλούν στο Σύνταγμα!!! Κύριοι σας καταγγέλλω  ως προβοκάτορες, παγιδεύετε τον λαό από τους αγώνες στο μέρος δουλειάς, στο λεγόμενο μετερίζι, σας καταγγέλλω ότι διασπάτε και απονευρώνετε κάθε διαφορετική φλόγα αντίστασης που θα υπήρχε περίπτωση να ανάψει. Σας καταγγέλλω ως δολιοφθορείς και δούρειους ίππους σε όποια επανάσταση του λαού. Από το Σύνταγμα μέχρι το Σεπτέμβρη τι έχετε διακοπές;;;; Αντί ο λαός να ψάξει να δει τι ρόλο παίζετε, τσιμπάει στο καλοστημένο από τους πατρόνες σας σχέδιο διάλυσης κάθε επαναστατικής πρωτοβουλίας ή οποιασδήποτε μορφής αγώνα θα γεννηθεί. Κύριοι αγγίζετε τα όρια της προδοσίας.
Ενημερώνω τον Ελληνικό λαό μην πάτε στο σύνταγμα, σκεφτείτε λογικά η πολιτική σαπίλα με το τραπεζικό κατεστημένο δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και για αυτό δεν χάνει ποτές! Μέσα και από το σύνταγμα αν τους δοθεί η ευκαιρία θα σας  αναδείξουν τον λαϊκό σωτήρα επαναστάτη,  ήρωα θα τα έχει όλα και θα είναι τόσο όμορφα πασπαλισμένος που θα τον αγκαλιάσεται, μόνο που θα αγκαλιάζετε ένα τσουβάλι φίδια. Μακριά από το στημένο Σύνταγμα. Η μόνη λύση είναι η συνένωση των λαϊκών κινημάτων που υπάρχουν σε μια επιτροπή αγώνα ανατροπής του σάπιου πολιτικού συστήματος. Το τυρί στην φάκα είναι καλής ποιότητος για να το δαγκώσουμε γερά. Μακριά από το Σύνταγμα, Το Σύνταγμα το δυσφήμισαν είναι πλέον παράγοντας εκτροπών για ανάληψη νέον μέτρων καταστολής, μακριά από το Σύνταγμα και τους πρωτεργάτες των αγανακτισμένων. Αν ο Ελληνικός λαός κάνει επανάσταση, ποτέ να μην ξανά διαλέξει έναν ηγέτη,  αλλά μια επιτροπή ολιγομελή διακυβέρνησης. Πάντα σε όλες τις επαναστάσεις είχαν φτιάξει τον δικό τους άνθρωπο, που μπορεί να ξεκίνησε σαν παιδί του λαού, αλλά στην διαδρομή να το πήδηξαν και να το εκβίαζαν, σαν παράδειγμα από τις δις περιπτώσεις παγίδευσης ενός ατόμου. Αν κατά λάθος βρεθεί κάποιος που δεν τον ελέγχουν σε 24 ώρες είναι νεκρός.  Ο σύγχρονος τρόπος δημοκρατικής διακυβέρνησης θα πρέπει να στηρίζεται σε ολιγομελή επιτροπή που θα βγαίνει μέσα από χιλιάδες με Τυχαία κλήρωση. Από  όλη την επικράτεια και όλους τους κοινωνικούς φορείς, από τον εργάτη μέχρι τον επιστήμονα,  ο κυρίαρχος λαός κάτω από χρωματισμένα μαντριά είναι πεθαμένο, σάπιο.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ