x

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Καλήμερα ΕΛΛΑΔΑ, Σίγα μην ξυπνήσεις τα Παιδιά σου!!!


Καλημέρα  Ελλάδα!!!!

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ 113 533x400 Καλήμερα ΕΛΛΑΔΑ, Σίγα μην ξυπνήσεις τα Παιδιά σου!!!
Άστιν  την Ελλάδα να καίγετε έχουμε πατριωτική  Βουλή! Πατριωτική ηγεσία! Πατριωτική κυβέρνηση,  Πατριωτική δικαιοσύνη και φροντίζει για το αύριο! Όταν τα παιδιά σου θα ακούνε παγαίναμε βόλτα στον αγρό, θα σε ρωτάνε τι είναι αυτό Μαμά;;;  Θα πληρώνεις κάτι τι και θα πηγαίνεις τα παιδιά σου στο πάρκο των κερδοσκόπων! Ή θα τους λες παραμυθάκια τι ήταν ο αγρός! Είχαμε τον Σημίτη  καιγόταν η Ελλάδα; Είχαμε τον Καραμανλή Καιγόταν η Ελλάδα;;; Έχουμε τον Παπανδρέου καίγεται η Ελλάδα;;; Και οι τρεις μέσα στην ένταση της φωτιάς επισκέπτονται το συντονιστικό της πυροσβεστικής!! Και αντί να κοπάσουν οι φωτιές δυναμώνουν και δεν μένει τίποτα, τυχαίο;;;  Με επιλογή οι φωτιές να πιάνουν με ανώμαλους ανέμους;;;
Καλημέρα Ελλάδα κλαίς αλλά τα παιδιά σου κάνουν διακοπές! Φιλολογούν,  αναφέρουν τις πολιτικές μαλακιές που έχουμε συσσωρεύσει και μετά πάμε για ύπνο και σηκωνόμαστε το πρωί φρέσκοι, για να κάνουμε νέα πολιτική  κριτική!!! Ούτε καν μπορούμε να αφήσουμε στην άκρη τους πουλημένους ηγέτες που έχουν δώσει κώλο στους νταβατζήδες τους και δίνουν και τον δικό μας κώλο και αντί να τους κρεμάσουμε, λέμε ρε παιδιά λίγη βαζελίνη δεν έχετε; Πονάει!! Καίνε τα καλύτερα κομμάτια της Ελλάδος που μας δίνει το ωραιότερο οξυγόνο και εμείς έχουμε άποψη τι και ποιο λαμόγιο θα είναι ο επόμενος σωτήρας μας!!!! Τέτοια ντροπή τέτοια ξευτίλα ακόμα και τα παιδάκια γελάνε με τους συνετούς  και σοβαρούς γονείς τους!!! Ο διοικητής της πυροσβεστικής Λακωνίας Κάϊκε τσάμπα;;;  Με απλά μέσα θα είχε σωθεί και άλλοι άνθρωποι χάρη σκοπιμοτήτων έχουν καεί!!! Τα πουλημένα ερπετά που λέγονται βουλευτές της Ελληνικής βουλής, τα καταφέρνουν περίφημα με διάφορους θεατρινισμούς να συντηρούν μέσα στην βουλή δήθεν ένταση, με πατριωτικές κορόνες για να συντηρούν στα μαντριά τα ζώα!!!!  Ενώ συναινούν σε όλα τα πρόστυχα και καταστροφικά νομοσχέδια παραβιάζοντας παρά φύσει, αυτό που προστατεύει τον πολίτη το σύνταγμα!!!!
Καλημέρα Ελλάδα οι κάτοικοί σου δεν θέλουν να σε σώσουν. Θέλουν να αυτοκτονήσουν,  έχουν δικαίωμα να το πράξουν,  όμως δεν έχουν δικαίωμα να το αποφασίσουν για τα παιδιά τους και τις επόμενες γενιές!
Καλημέρα Ελλάδα κλαίς και φωνάζεις στα παιδιά σου να σε προστατέψουν, αλλά έχασαν όλα τα αισθήματά τους στον καταναλωτισμό, στον εαυτούλη τους  και κυρίως δεν προκάμουν να κάνουμε διακοπές ρε γαμώτο για την Ελλαδα!!!!
Καλημέρα ΕΛΛΗΝΕΣ δεν πρόκειται όσο και να ψάχνεται, όσο και να καθυστερείτε να πάρετε απόφαση, να αποφύγετε την λαϊκή επανάσταση και το χειρότερο είναι ότι όπως πάμε όταν θα πάρουμε την μοναδική απόφαση που μας έχει απομείνει, τη λαϊκή επανάσταση κινδυνεύουμε και με εμφύλιο. Ξέρεται που έχετε φτάσει, στο κατώτερο επίπεδο ζαμανφουτισμού σε σημείο να λέτε, τι λέει ο μαλάκας;;;  Ζούμε σε μια σύγχρονη κοινωνία και αυτά λύνονται με νόμιμα μέσα όπως η ψήφος μου! Λυπάμαι πατριώτες μου, δεν ξέρω αν είμαι μαλάκας ή φαντασμένος, αυτό θα το κρίνει  ο χρόνος και η ιστορία και ίσως να έχω φύγει για να δω το τραγικό σας λάθος  ή το δικό μου! Και λέω το τραγικό σας λάθος και βγάζω τον εαυτό μου, γιατί ούτε μια στιγμή δεν έχω δειλιάσει και ούτε μια στιγμή δεν είπα όχι στους αγώνες!!!!
Καλημέρα Ελλάδα έλα να κλάψουμε μαζί αγκαλιά για την δυστυχία των Ελλήνων. Με όσους θα ζωστούν τα όπλα να προστατέψουν την πατρίδα τους, είμαι μαζί τους μέχρι θανάτου!!! Όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι  αυτά που λέω τα πιστεύω και τα έχω κάνει πράξη στη ζωή μου!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: