x

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Τραυμάτισαν νεαρό και πήγαν για διασκέδαση στην… Βουλγαρία!


Βαρύτατα τραυματισμένος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης ένας 31χρονος στρατιωτικός που χτυπήθηκε αλύπητα από δυο νεαρούς ληστές στο κέντρο της Ορεστιάδας. 


Οι δράστες του άρπαξαν όσα χρήματα είχε μαζί του και πήγαν στην…
Βουλγαρία για να διασκεδάσουν με αυτά! 


Στην επιστροφή, όμως, τους περίμεναν οι αστυνομικοί!


Ο άτυχος στρατιωτικός επέστρεφε στο σπίτι του από διασκέδαση και σταμάτησε για να αγοράσει μία κρέπα. 


Στο μαγαζί βρίσκονταν και οι δύο δράστες, που είδαν ότι είχε μαζί του αρκετά χρήματα και τον ακολούθησαν αποφασισμένοι να τον ληστέψουν. 


Μάλιστα, δανείστηκαν το κατσαβίδι με το οποίο θα τον απειλούσαν από ένα Ίντερνετ καφέ, με το πρόσχημα ότι θέλουν να επισκευάσουν μία μοτοσικλέτα!


Σε μια σκοτεινή γωνιά, επιτέθηκαν στον 31χρονο και του άρπαξαν το τσαντάκι του με 400 ευρώ σπρώχνοντάς τον βίαια, με αποτέλεσμα να πέσει με ορμή σε μια προεξοχή από καπάκι που καλύπτει ρολόγια ύδρευσης και να σωριαστεί αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο. 


Εκεί βρέθηκε αργότερα από περαστικούς που κάλεσαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Όμως, οι δράστες είχαν εξαφανιστεί. 


Ένας οδηγός ταξί οδήγησε τους αστυνομικούς στα ίχνη τους, αποκαλύπτοντας ότι την επίμαχη ώρα ένας συνάδελφός του πήρε δυο νεαρούς με προορισμό την Βουλγαρία.


Οι άνδρες της Ασφάλειας περίμεναν στο Ορμένιο και, όταν επέστρεψαν οι ύποπτοι, ένας 21χρονος και ένας 19χρονος, τους προσήγαγαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας. 


Αν και αρχικά υποστήριξαν ότι δεν έχουν σχέση με την αιματηρή ληστεία, οι αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσαν τους ανάγκασαν να ομολογήσουν ότι λήστεψαν τον στρατιωτικό και ξόδεψαν τα χρήματα που του πήραν σε διασκεδάσεις στην Φιλιππούπολη! 


Μάλιστα, υπέδειξαν έναν ηλεκτρολογικό πίνακα σε είσοδο πολυκατοικίας, όπου είχαν κρύψει το άδειο τσαντάκι του θύματος και το κατσαβίδι και παραδέχθηκαν ότι λίγο νωρίτερα είχαν προσπαθήσει να διαρρήξουν δύο καταστήματα χωρίς να τα καταφέρουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: