x

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ.


Ανακοίνωση συντακτικής επιτροπής:

Παράξενα και πρωτόγνωρα φαινόμενα συντελούνται παγκοσμίως! Τώρα είναι ευκαιρία η Ελλάδα να αλλάξει σελίδα!

190239 103047206443193 100002137422835 26800 4198357 n 477x400 Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ.
Ειδικά για την Ελλάδα, είναι συγκλονιστικά, γιατί θέλεις την βρήκαν απροετοίμαστη, θέλεις παγιδευμένη στον άκρατο καταναλωτισμό, θέλεις στην κατακρεουργημένη ιστορία που διδαχτήκαμε εμείς και τα παιδιά μας, θέλεις μια σειρά από συγκυρίες και με ηγέτες με μικρές δυνατότητες για να ανταπεξέλθουν σε τέτοιες τεράστιες και αδυσώπητες καταστάσεις.
Το θέμα είναι ότι έχουμε μπει σε μια παγκόσμια ρουφήχτρα που καταπίνει τα πάντα! Στην Ελλάδα ακολουθώντας λάθος τακτική με το δόγμα, ανήκουμε στην δύση, παραδώσαμε εμμέσως την διακυβέρνηση στις ξένες δυνάμεις.
Χωρίς εμείς να έχουμε την δυνατότητα να ασκήσουμε την εξωτερική πολιτική, όπως επέβαλλαν τα συμφέροντά μας κάθε φορά!
Σήμερα οικονομικές δυνάμεις που έχουν μαζέψει όλες τις εξουσίες στα χέρια τους, χρησιμοποιούν ως δοκιμαστικό σωλήνα την Ελλάδα για να εφαρμόσουν την παγκόσμια κυβέρνηση!
Σε εμάς έπεσε έλαχε για πολλούς και συγκυριακούς λόγους, με ανύπαρκτη ηγεσία, οικονομικά αδύναμη, αλλά γεωγραφική θέση κλειδί, με ποιοτικό ορυκτό πλούτο, εξαίρετες κλιματικές συνθήκες, αλλά, το κυριότερο είναι ο χαρακτήρας των Ελλήνων, τα ήθη και έθιμα των Ελλήνων που είναι πρόκληση για την νέα τάξη. Εάν πετύχουν στους Έλληνες, μετά όλοι οι άλλοι λαοί θα παραδοθούν αμαχητί!
Δεν είναι σωβινισμός αυτό που λέω, είναι η αλήθεια και αυτό πολεμούν σκόπιμα ξένοι και ντόπιοι εχθροί του Ελληνισμού και μας κατηγορούν για σωβινισμό τους Έλληνες γιατί αυτό πουλάει και εξυπηρετεί τα σχέδια της νέας τάξης!
Η Ελλάδα είχε την ατυχία λόγω γεωγραφικής θέσης να βρίσκεται στα πρόστυχα πολεμικά και συμφεροντολογικά παιχνίδια των μεγάλων δυνάμεων και φίλων μας συμμάχων!!! Και μια ακόμα μεγαλύτερη ατυχία είναι να μην έχουμε πολιτική ηγεσία ικανή αλλά και πατριωτική για να κινηθεί και αυτή με βάση τις ευκαιρίες που φανερωνόταν για επωφελείς συμμαχίες με αμοιβαία συμφέροντα. Όταν ένα λάθος το κάνεις συνεχώς και δεν παραδειγματίζεσαι και δηλώνεις ότι το αποδέχεσαι, αυτή η λογική δίνει δικαιώματα στους συμμάχους μας.
Πρώτος παγκόσμιος πόλεμος και δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος η Ελλάδα πλήρωσε βαρύ τίμημα προς όφελος της ανθρωπότητας και αποζημιώθηκε με εμφύλιο και με κατάφωρες αδικίες και παραβιάσεις στα κυριαρχικά της δικαιώματα! Στηρίχτηκε σε ψεύτικες υποσχέσεις όπως γίνεται και σήμερα και σε ένα παγκόσμιο οργανισμό τον ΟΗΕ που επανειλημμένα έχει αποδείξει ότι δεν είναι φτιαγμένος για την προστασία των εθνών και των δικαιωμάτων των λαών, αλλά για υπονόμευση των λαών προς όφελος των κερδοσκόπων και πολεμοχαρών τραπεζιτών με επιδίωξη να σκλαβώσουν όλη την ανθρωπότητα!
Όλα τα παραπάνω δεν νομίζω ότι χρειάζονται να παραθέσω στοιχεία γιατί είναι γνωστά, άλλωστε δεν είναι αυτός ο σκοπός μου. Σε ότι λοιπόν μας αφορά άμεσα, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ έχει πάρει θέση και αυτό θα κάνει και τώρα!
Βρισκόμαστε εκβιαστικά στο σημείο μηδέν, σαν χώρα και σαν λαός και πρέπει να πάρουμε αποφάσεις που θα είναι καθοριστικές για το μέλλον του Ελληνισμού των Ελλήνων και της Ελλάδος! Η πρότασή μας είναι βασισμένη έξω από το υπάρχον πολιτικό σάπιο σύστημα! Η Ελλάδα θέλει εκ βάθρων αναγέννηση και αυτό μπορεί να γίνει με άλλο τρόπο και με άλλο Σύνταγμα, και με άλλη νοοτροπία διακυβέρνησης!
Αυτό που μπορεί να γίνει είναι, πρώτον μια επιτροπή που θα έχει έναν περιορισμένο αριθμό ατόμων που θα έχουν προκαθορισμένα στενά πλαίσια στις αρμοδιότητες προσωρινής κυβέρνησης για αλλαγή του Συντάγματος και που θα καθορίζει τον τρόπο διακυβέρνησης με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να αποτρέπει την εξουσία του ενός ανδρός!
Οι εισηγήσεις θα είναι λαϊκές επεξεργασίες μέσα από δημοψηφίσματα επαναλαμβανόμενα από επιτροπή και που δεν είναι αυτής της στιγμής να τα αναφέρουμε και να επιφέρουμε σύγχυση. Η επιτροπή αυτή θα έχει καλούς μη κομματικούς και τίμιους πατριώτες, συνταγματολόγους, οικονομολόγους, διπλωμάτες, στρατιωτικούς, και λαϊκούς εκπροσώπους εκτός συνδικαλισμού, με την καθαρή έννοια από όλο τον κοινωνικό ιστό ανθρώπους που δεν θα προσμετρήσει η γραμματική τους μόρφωση αλλά η τίμια παρουσία τους στην κοινωνία. Ο αριθμός αυτής της επιτροπής θα πρέπει να είναι ούτε πολύ μικρή ούτε πολύ μεγάλη, αρκεί 12 μελής.
Οι αποφάσεις της θα είναι πάντα σε πλήρη ομοφωνία. Πρέπει να δημιουργηθεί σήμερα και να κάνει την πρώτη της κίνηση, και να γίνει επίσημη. Πρέπει να κάνει διάβημα στον πρόεδρο της δημοκρατίας και να του ζητηθεί η παραίτηση του για να πάμε σε εκλογές, με την επιτροπή να έχει συμμετοχή στην διεκδίκηση της εξουσίας που εξαρχής θα έχει μικρή διάρκεια ζωής μέχρι να εκλεγεί η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από την αλλαγή του Συντάγματος.
Πρωταρχικό ρόλο θα παίξει ο στρατός με δημοκρατικούς αξιωματικούς επικεφαλής που θα έχουν την ευθύνη της ασφάλειας του κράτους από έκτροπα και εξωτερικούς κινδύνους μέχρι να εκλεγεί η καινούργια κυβέρνηση. Φυσικά η καινούργια κυβέρνηση σαν πρώτες επιλογές άμεσες θα είναι στάση πληρωμών εξωτερικού χρέους μέχρι να κρίνουμε ποιο είναι το πραγματικό μας χρέος εκτός κερδοσκοπίας και να το αναγνωρίσουμε προς εξόφλησή του. Επιστροφή στην δραχμή που σημαίνει έξοδο από την νομισματική ένωση όχι την Ευρωπαϊκή, εθνικοποίηση για όσο χρειαστεί τις τράπεζες και όλους τους οργανισμούς κοινής ωφελείας! Και όλες μας τις δυνάμεις στην εσωτερική παραγωγή σε όλα τα επίπεδα, άμυνα, και διατροφή. Γιατί και έχουμε και μπορούμε να έχουμε τα πάντα!
Η επιτροπή αυτή που ο ρόλος της θα είναι και χρονικά συγκριμένος θα έχει και την ευθύνη να αλλάξει ριζικά ο τρόπος σκέψης διακυβέρνησης που ξέρουμε μέχρι σήμερα και θα κάνει αναλυτικά στο λαό τις προτάσεις της για να ζητήσει η νομή της εξουσίας να γίνεται με όποιον τρόπο θα είναι πρόσφορος προς αποφυγή ενός εμφύλιου πολέμου, και σε αυτό το σημείο θα είναι ιδιαίτερα προσεκτική.
Για αυτό θα είναι ξεκάθαρο από την αρχή τι θέλει να κάνει αν αναλάβει την εξουσία. Συνοψίζοντας λοιπόν, όπως έγραψα παραπάνω, για μια επιτροπή 12 μελή που κανένα μέλος δεν θα είχε η έχει κομματική ή πολιτική θέση εκδηλωμένη, που θα ζητήσει επίσημα την διακυβέρνηση της χώρας με όποιον τρόπο νόμιμο προκύψει, είτε μέσω προέδρου, είτε μέσω εκλογών. Η δε ζωή αυτής της επιτροπής θα είναι δεσμευτική για περιορισμένο χρονοδιάγραμμα στην εξουσία και που δεν θα μπορεί να επιφέρει καμία αλλαγή για την παραμονή στην εξουσία πέρα από τον χρόνο που θα της έχει δοθεί με οποιοδήποτε τρόπο.
Η Ελλάδα στους Έλληνες και στην παγκόσμια ειρήνη και πολιτισμό. Η παραπάνω διαδικασία είναι η μόνη που μπορούν να σκεφτούν αυτοί που είναι έτοιμοι να θυσιαστούν για την πατρίδα τους.

Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ  ΑΦΟΥΣΙΑ Κ.Α.

Δημιουργήσαμε μια συντακτική επιτροπή  για να εκφράσουμε τις απόψεις μας για το πώς βλέπουμε και με ποιο τρόπο την σωτήρια της Πατρίδος μας! Δεν έχουμε καμία φιλοδοξία για αρχηγιλίκια, εξουσίες, θέσεις ή οτιδήποτε άλλο! Μοναδικός μας σκοπός θα είναι να συμβάλουμε και αναφέρουμε και τις δικές πρωτοβουλίες με τις αναφορές μας στα επικίνδυνα φαινόμενα που εξελίσσονται στην πατρίδα μας. Στην συντακτική επιτροπή μπορούν να ενταχτούν μόνο αυτοί που τα δίνουν όλα για την πατρίδα τους.  Τις αναφορές της συντακτικής επιτροπής θα τις βρίσκετε στην κατηγορία Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: