x

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Η επιστροφή στη δραχμή χρειάζεται ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ

Όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης, ο κ. Προβόπουλος καθώς και τα παπαγαλάκια της εξουσίας λένε “ΟΧΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ”. Αυτό βρε αφελή και καλοκάγαθε Έλληνα, το λένε αυτοί που σε καταστρέφουν. Υπάρχει κανένας σήμερα, να πιστεύει ότι αυτοί οι πολιτικοί τυχοδιώκτες, θέλουν να σώσουν την Ελλάδα; Η επιστροφή στη δραχμή, ναι θα είναι καταστροφή. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Θα είναι καταστροφή, γι' αυτούς που εκβιάζουν συνέχεια την Ελλάδα και εξαθλιώνουν τους Έλληνες για να την κρατάνε στο ευρώ.
Πόσο μυαλό θέλει βρε αφελή Έλληνα για να το καταλάβεις; Πόσο; Με την επιστροφή στη δραχμή θα γυρίσουν όλες οι τιμές σε επίπεδο δραχμής. Και οι μισθοί αλλά και όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες, αναλογικά, από το ψωμί, το κρέας αλλά και τα ενοίκια και όλα. Σίγουρα θα είναι όλα πιο φτωχικά από αυτό που είχαμε συνηθήσει, να έχουμε δηλαδή ο καθένας τρεις τηλεοράσεις και δύο αυτοκίνητα, αλλά όχι πλήρη εξαθλίωση και πείνα κατοχής.
Μένοντας στο ευρώ, θα κάνουν την πτώχευση στο 60 και 70% του μισθού και θα μείνουν όλα τα προϊόντα στις ήδη υπάρχουσες τιμές στο επίπεδο του ευρώ. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα μπορείς να αγοράσεις ούτε τα είδη διατροφής και πρώτης ανάγκης, ενώ αν επιστρέψει η χώρα στη δραχμή, μπορεί να δυσκολεύεσαι να αγοράσεις εισαγόμενα προϊόντα, αλλά θα μπορείς να έχεις τα είδη πρώτης ανάγκης για να ζήσεις. Θα ξεκινήσουμε σίγουρα από πολύ χαμηλά, αλλά θα υπάρχει η προοπτική της ανόδου σιγά- σιγά για μας και τα παιδιά μας.
Ενώ τώρα τι προοπτική υπάρχει; Ότι προοπτική θα είχε η Βουλγαρία, με τους μισθούς σε λέβα και όλα τα προϊόντα της χώρας να πωλούνται σε ευρώ.
Μην ακούτε τα παπαγαλάκια και τους οικονομολόγους της συμφοράς. Θέλουν να εξαθλιώσουν τους Έλληνες και να ξεπουλήσουν τη χώρα. Όλα αυτά τόσα χρόνια έγιναν, επειδή οι Έλληνες είμαστε διασπασμένοι σε πράσινους, κόκκινους, κίτρινους, μπλε. Κοιτάξαμε το κομματικό και ατομικό μας συμφέρον και όχι το κοινωνικό, λες και θα μπορούσαμε να ζήσουμε εκτός κοινωνίας. Αυτό ήταν μία πλάνη και μία παγίδα και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε και τα ζούμε. Είμαστε όλοι θύματα της πολιτικής των κομμάτων, που έβαζαν εμάς να τρωγώμαστε μεταξύ μας, για να κλέβουν και να ξεπουλάνε αυτοί οι απατεώνες τη χώρα ανενόχλητοι. Οι πολιτικές ιδεολογίες ισοπεδόθηκαν και τη θέση τους πήραν η κλοπή, το ψεύδος, η υποκρισία και η διαφθορά. Και ενώ μπροστά μας τσακώνονται δήθεν για τις ιδέες τους, πίσω μας γελάνε και τα πίνουν στο καφενείο της Βουλής, στην “υγεία” του κορόιδου ελληνικού λαού. Στα μόνα νομοσχέδια που τα “έβρισκαν”, ήταν για τις αυξήσεις στους μισθούς και τα επιδόματά τους.
Είναι καιρός να πετάξουμε από πάνω μας τις κομματικές ταυτότητες και τους κομματικούς μανδύες και να γίνουμε Έλληνες για το καλό της Ελλάδας και των παιδιών μας. Γιατί τα κόμματα με τα τοποθετημένα κομματόσκυλά τους, διέλυσαν το συνδικαλιστικό κίνημα, προς όφελος των πολιτικών απατεώνων και εις βάρος των εργαζομένων. “Διαίρει και βασίλευε”. Εμάς μας διαίρεσαν και αυτοί εβασίλευσαν. Και αν δεν ενωθούμε, θα μας κάνουν και χειρότερα.
Προσοχή όμως στους προβοκάτορες, γιατί δεν θέλουν ενωμένους τους Έλληνες. Ξέρουν, ότι όποτε ενώθηκαν οι Έλληνες, γκρέμισαν αυτοκρατορίες. Αν ενωθούν τώρα οι Έλληνες, κινδυνεύει η “Νέα τάξη” πραγμάτων. Αυτό θα το πολεμίσουν με λύσσα και θα προσπαθήσουν να στρέψουν Έλληνες, εναντίον Ελλήνων. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.
Οι Έλληνες διαδώστε το και κρατήστε το σε μία άκρη του μυαλού σας. Μην σχολιάσετε, αφήστε τους “νεοέλληνες” να σχολιάσουν.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=398215&cid=122

Δεν υπάρχουν σχόλια: