x

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Δεκάδες συλλήψεις για κλοπές ευτελούς αξίας



Σε όλη την Ελλάδα

Η φτώχεια και η ανέχεια σπρώχνουν καθημερινά κάποιους πολίτες στις μικροκλοπές αντικειμένων χωρίς ιδιαίτερη...
αξία, που είναι όμως αρκετές για να τους στείλουν αντιμέτωπη με την δικαιοσύνη. Καθημερινά καταγράφονται δεκάδες περιστατικά σε όλη την Ελλάδα.

Ωστόσο, μια 24χρονη Ελληνίδα που συνελήφθη στην Ξάνθη, το είχε… παρακάνει! Μέσα σε ένα απόγευμα, είχε καταφέρει να κλέψει διάφορα είδη από τρία καταστήματα της πόλης! Οι αστυνομικοί που την συνέλαβαν, βρήκαν στην κατοχή της παιδικά ρούχα, οικιακά σκεύη και διακοσμητικά είδη τα οποία αποδείχθηκαν κλεμμένα και επιστράφηκαν στους υπευθύνους των καταστημάτων, ενώ η δράστιδα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ξάνθης.
  
*** Δυο άλλες Ελληνίδες ηλικίας 64 και 45 χρόνων συνελήφθησαν μαζί με έναν 27χρονο Αλβανό στη Ρόδο, γιατί είχαν κρύψει στα ρούχα τους προϊόντα συνολικής αξίας 86 ευρώ που είχαν κλέψει από ένα σούπερ μάρκετ στο 7ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ρόδου- Λίνδου. Τα προϊόντα βρέθηκαν πάνω τους και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του καταστήματος, ενώ οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.
   
*** Στο Αγρίνιο, μια νεαρή τσιγγάνα συνελήφθη για κλοπή ειδών αξίας… 8 ευρώ (!) από κατάστημα γνωστής αλυσίδας! Η κλοπή έγινε αντιληπτή από τους υπαλλήλους που παρέδωσαν την δράστιδα στην Αστυνομία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος την άφησε ελεύθερη. 
   
*** Πάλι στο Αγρίνιο, στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου, πιο μεγάλες ήταν οι… ζημιές που προκάλεσαν οι διαρρήκτες σε ένα μεζεδοπωλείο σπάζοντας την μεγάλη βιτρίνα για να μπουν, παρά η αξία των κλοπιμαίων! Οι δράστες έφυγαν τρέχοντας όταν χτύπησε ο συναγερμός, αλλά πρόλαβαν να αρπάξουν ένα μικρό ποσό από την ταμειακή μηχανή.
   
*** «Πεινασμένοι» ήταν οι άγνωστοι που διέρρηξαν ένα μίνι μάρκετ στην Κω και άρπαξαν κυρίως αλλαντικά και άλλα είδη διατροφής. Πριν φύγουν, «σήκωσαν» και αρκετά πακέτα τσιγάρα και, καπνού, ενώ πήραν και μερικά κέρματα από την ταμειακή μηχανή.
   
***  Ο άγνωστος διαρρήκτης που χτύπησε ένα κομμωτήριο στην Πάτρα, δεν βρήκε τα χρήματα που περίμενε αλλά δεν ήθελε να φύγει και με άδεια χέρια! Έτσι, άρπαξε ένα… πιστολάκι και ένα βάζο με ζελέ και εξαφανίστηκε!
protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια: