x

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

"ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ" ΓΙΑ ΤΙΣ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!

ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΡΑΨΤΕ ΜΕ...ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΧΟΥΝΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ;;;..ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ Η ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΠΑΛΑ


Έτσι γράφει το καθεστωτικό (από πολύ παλιά...) "Βήμα" και δεν έχουμε λόγο να μην το πιστέψουμε: Παράλληλα, γίνεται λόγος για "φόβους", "άκρα" και συνεχίζονται τα ψευτοδιλήμματα "Ευρώπη ή Επανάσταση" και η τρομοκράτηση του λαού ("διχασμός").

Αυτή είναι η στρατηγική που ακολουθούν οι νταβατζήδες και τα δύο κόμματα που υποστηρίζουν, δηλαδή η Νδ του υιού Ψυχάρη και το Πασοκ του αγαπημένου του πατρός Ψυχάρη, Βενιζέλου. Έτσι θα πορευτούν μέχρι τις Εκλογές!

Καλούμαστε όλοι, να κάνουμε τις επιλογές μας: ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟΛΑΓΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!

Και να ψηφίσουμε Έλληνες πατριώτες, που εκτός από τα ωραία λόγια (από τα οποία μπουχτήσαμε) διακρίνονται και για τις εθνικές πράξεις τους!

Υ.Γ. Έχει δίκιο η φυλλάδα που γράφει πως "η μάχη της ψήφου θα δοθεί στο Ίντερνετ": Ήδη στα επιτελεία της Πασοκ - Νδ Α.Ε έχει σημάνει συναγερμός, με εντολή στις "νεολαίες" και όχι μόνο να κατασκευάσουν χιλιάδες "προεκλογικές" σελίδες, προφίλ κλπ, προκειμένου να προπαγανδίσουν το μαντρί τους σε ανυποψίαστους πολίτες. Σ' όλα αυτά τα βρωμερά κομματόσκυλα, λέμε ένα μόνο: Τόσα χρόνια, τα Μέσα Μασζικής Εξαπάτησης ελέγχονταν άριστα από τ' αφεντικά σας και χειραγωγούσατε τον λαό. Το Διαδίκτυο όμως, είναι ΠΟΛΥ διαφορετική περίπτωση. Και θα το διαπιστώσετε σύντομα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: