x

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Βίασαν και σκότωσαν 74χρονη για λίγα ευρώ....Ο ένας τη βίαζε, ο άλλος έψαχνε το ρευστό!!!


Σοκ στην τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου από την άγρια δολοφονία 74χρονης από 2 νεαρούς.
Την άγρια δολοφονία 74χρονης Ρεθυμνιώτισσας εξιχνίασε η αστυνομία το απόγευμα της Τρίτης.

Οι δύο δράστες, ένας 28χρονος Ρεθυμνιώτης και ένας 23χρονος Ρουμάνος μετά την τετράωρη απολογία τους στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου οδηγήθηκαν στη φυλακή.

Αυτό που σοκάρει είναι οι συγκλονιστικές λεπτομέρειες της στυγερής δολοφονίας της 74χρονης, όπως αποκαλύφθηκαν από τους ίδιους τους δράστες στην απολογία τους.

Ο 28χρονος δήλωσε.....
μετανιωμένος ενώπιον της ανακρίτριας Ρεθύμνου και υποστήριξε για μία ακόμα φορά ότι ο ίδιος πήγε στο σπίτι της οικογένειας, προκειμένου, όπως είπε, να βοηθήσει τον 23χρονο φίλο του, που του είχε προτείνει να πάνε στο σπίτι, επειδή γνώριζε – κατά τις καταθέσεις – ότι η οικογένεια έχει οικονομική επιφάνεια.

Ο 28χρονος περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο μπήκαν οι δύο άντρες στο σπίτι, με τον 23χρονο – όπως είπε – να χρησιμοποιεί ένα καλώδιο κεραίας για να κατέβει από την ταράτσα στο μπαλκόνι.

Στη συνέχεια, ενώ ο ίδιος νωρίτερα κρατούσε τσίλιες, ο 23χρονος συνεργός του τον ειδοποίησε και μπήκε και αυτός στο σπίτι της άτυχης γυναίκας

Υποστήριξε ότι ο συνεργός του ήταν αυτός που έδεσε, φίμωσε και κακοποίησε με ένα αντικείμενο την 74χρονη, ενώ ο ίδιος έψαχνε σε διάφορους χώρους του σπιτιού για να βρει χρήματα.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι οι δύο άντρες έφυγαν από το μπαλκόνι, όταν άκουσαν το κουδούνι του σπιτιού να χτυπάει.

Ήταν ένας γείτονας της ηλικιωμένης γυναίκας που ακούγοντας θόρυβο έσπευσε να ελέγξει αν γίνεται κάτι ύποπτο, όμως, επειδή δεν πήρε απάντηση, επέστρεψε στο σπίτι του.

Οι δύο άντρες βρήκαν στο σπίτι της 74χρονης περίπου 1.460 ευρώ, τα οποία μοιράστηκαν την επόμενη ημέρα, όπως είπαν στις δικαστικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: