x

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΜΕ ΤΑ...ΑΠΟΝΕΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ "ΣΩΣΕΙ" Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΕ ΝΕΟΥΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!


Αυτοί θα μας...σώσουν;
Εδώ και αρκετές μέρες, μας έρχονται καταγγελίες από νέους, αγνούς και αηδιασμένους από τα κόμματα της μεταπολίτευσης ανθρώπους, σχετικά με την τακτική του νέου "εθνοσωτήρα" Π. Καμμένου: Σύμφωνα με αυτές, ο "ανεξάρτητος" αρνείται πεισματικά να στελεχώσει το...κίνημα με αγνώστους στο ευρύ κοινό, αλλά ικανούς, τίμιους και πάνω απ' όλα Έλληνες!

Τι περιμένει; Μα φυσικά, να...καταδεχθούν να προσχωρήσουν ΟΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ (και ίσως μερικοί από το Πασοκ)!!!

Όπως διαρρέεται σε "ανεξάρτητες" πηγές (Χατζηνικολάου κλπ), μέχρι την επόμενη βδομάδα το αργότερο θα έχει σχηματιστεί και Κ.Ο μέσα στην Βουλή απ' όλους τους παραπάνω!

Με τα...μπάζα και τα φθαρμένα υλικά της ΝΔ, κάνει "νέο κόμμα" ο Καμμένος!

Την ώρα που ο ελληνικός λαός δεν ζητά απλώς, ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΕΙ την ανανέωση στον πολιτικό βίο με νέα, άφθαρτα και πάνω απ' όλα ΤΙΜΙΑ πρόσωπα, ο πρώην Βουλευτής της Νδ ετοιμάζεται να φτιάξεται μια νέα, μικρή...Νουδού με τους συναδέλφους του!

Αποκορύφωμα αυτής της γελιοιότητας ήταν η εμφάνιση σε πρώτο πλάνο της πρώην μοντέλας και ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Κουντουρά στο Δίστομο, μαζί με κάτι άλλους καραγκιόζηδες τύπου Μανώλη!

Όλα αυτά έχουν προκαλέσει εκνευρισμό σε πολλούς συμπατριώτες μας, που πίστεψαν και στήριξαν τον Καμμένο, αλλά τώρα οργισμένοι διαπιστώνουν πως είναι...μια από τα ίδια!

Ο λαός δεν τρώει κουτόχορτο, Πάνο: Ούτε ξαναζεσταμένες σούπες με μπαγιάτικα υλικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: