x

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Χεσμένο δείχνει το "σύστημα" από τους οπλίτες-πολίτες!!!


Δεν είναι καθόλου τυχαίος ο τρόμος που έχει καταλάβει το σύστημα (την αριστερά) για την δραστηριοποίηση πολιτών σε εθελοντικές πολιτοφυλακές.
Αν δείτε την ακόμη και την παραμορφωμένη- παραποιημένη ιστορία που παρουσιάζει το σύστημα θα καταλάβετε γιατί τρέμουν στο άκουσμα του ονόματος τους και μόνο...

Τα γεγονότα διαδραματίστηκαν στην Γερμανία μετά την λήξη του Α΄ΠΠ. Βρίσκοντας την χώρα διαλυμένη και αποδιοργανωμένη οι κομμουνιστές οργάνωσαν "επανάσταση".
Η συνταγή γνωστή: Βία, τρομοκρατία, προγραφές, εξόντωση πολιτικών αντιπάλων, εκτελέσεις... Τότε οργανώθηκαν τα "ελεύθερα τάγματα" ή "σώματα εθελοντών" - Freikorps στα γερμανικά. Αποτελούνταν από πρώην στρατιώτες του πολέμου και πολέμησαν για την ελευθερία σώζοντας τον γερμανικό λαό από την μοίρα που του επιφύλασσαν οι "επαναστάτες"... Τα 100 εκ. θύματα του κομμουνισμού δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για το τι περίμενε τον λαό σε περίπτωσης επικράτησης των κομμουνιστών. Γκούλαγκ, ομαδικοί, τάφοι, πείνα, απόλυτος έλεγχος της ζωής των "υπηκόων"... Είναι χαρακτηριστικό ότι οι πρώτοι που εξοντώθηκαν από τους μπολσεβίκους στην Σοβιετική Ένωση ήταν οι αναρχικοί που τους είχαν βοηθήσει στον εμφύλιο! Όταν όμως πήραν την εξουσία και οι αναρχικοί αρνήθηκαν να υποταχθούν στο κόμμα, τότε μίλησαν τα εκτελεστικά αποσπάσματα... από τότε χρονολογείται και η κόντρα ΚΚΕ-αναρχικών που σε κάποιους φαίνεται περίεργη.


Η συστημική ιστορία ακόμη κλαίει και ηρωοποιεί την Εβραία Ρόζα Λούξεμπουργκ που εκτελέστηκε από τα Freikorps παραλείποντας να αναφέρει τα δικά της εγκλήματα...
Κομμουνιστές στο Βερολίνο

ethel-sinadelfos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: