x

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Με την Αστυνομία απασχολημένη στις παρελάσεις, κύμα ένοπλων ληστειών σε όλη την Ελλάδα!


Η τριήμερη αργία της εθνικής εορτής δεν ίσχυε για τους… κακοποιούς που έκαναν υπερωρίες σε όλη την Ελλάδα, χτυπώντας σπίτια, καταστήματα, ακόμη και βοσκούς ή ψαράδες! 


Φυσικά, με την Αστυνομία απασχολημένη στα…


μέτρα για τις παρελάσεις, έδρασαν ανενόχλητοι και διέφυγαν χωρίς να τους εμποδίσει κάποιος!


Βόλος: Τη στιγμή που πήγαινε να αγοράσει ψάρια ένας 29χρονος ιχθυέμπορος, βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τρεις αγνώστους που φορούσαν κουκούλες και κρατούσαν οι δύο πιστόλια και ο τρίτος σιδερολοστό! 


Οι δράστες, που προφανώς γνώριζαν το δρομολόγιο του θύματος, τον ακινητοποίησαν και του άρπαξαν 8.000 ευρώ, το κινητό του, τα κλειδιά του σπιτιού του και του αυτοκινήτου του και εξαφανίστηκαν.


Λάρισα: Επίθεση μέσα στο κατάλυμά του στην κτηνοτροφική μονάδα ενός 28χρονου στην περιοχή της Αμφιθέας, δέχθηκε ένας 34χρονος Αλβανός βοσκός από έναν κουκουλοφόρο οπλισμένο με «Καλάσνικοφ»! Ο δράστης άρπαξε 60 ευρώ, το κινητό του και τα ταξιδιωτικά του έγγραφα, πήρε και μερικά… ρούχα που βρήκε και διέφυγε πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση.


Καβάλα: Δυο άγνωστοι που φορούσαν κράνη και ο ένας κρατούσε καραμπίνα εισέβαλαν στο κατάστημα ενός 29χρονου και ακινητοποίησαν τον ίδιο και την 64χρονη μητέρα του. Άρπαξαν 620 ευρώ και ένα κινητό και διέφυγαν με μια μοτοσικλέτα.


Ζάκυνθος: Τρεις άγνωστοι δράστες εισέβαλαν σε μια μονοκατοικία πόλη της Ζακύνθου και ακινητοποίησαν με την χρήση σωματικής βίας την ιδιοκτήτρια για να τους αποκαλύψει πού έκρυβε τις οικονομίες και τα τιμαλφή της. Όμως, η γυναίκα αντέδρασε και έβαλε τις φωνές, με αποτέλεσμα οι δράστες να τραπούν σε φυγή. 


Λευκάδα: Ένα ζευγάρι έπεσε θύμα ληστείας από τρεις άγνωστους κακοποιούς που τους χτύπησαν μέσα στο σπίτι τους στην περιοχή της Νικιάνας για να τους αρπάξουν χρήματα και τιμαλφή. Όμως, άγνωστο για ποιο λόγο, δεν τα κατάφεραν και τράπηκαν σε φυγή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: