x

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ


Είναι δύσκολο να προσπαθείς συνεχώς ν' αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας. Και να βάλεις μυαλό σε κομματόσκυλα και τυφλωμένους από την προτίμησή τους σε κάποιον πολιτικό, με νοοτροπία ποδοσφαιρικής ομάδας. Πρέπει όμως να δώσουμε κάποιες απαντήσεις, τόσο σε καλόπιστους όσο και σε κακεντρεχείς.

"Ενοχλήθηκαν" ορισμένοι επειδή - σύμφωνα με τη λογική του παραλόγου - έγινε κριτική στην απαράδεκτη και υποτακτική χειραψία Μιχαλολιάκου - Μητσοτάκη:Αποτέλεσμα, ο καταιγισμός ύβρεων και διαδόσεων (!!!) σχετικά με το "τι άλλαξε".

Απορία: Αν όντως άλλαζε κάτι στην τακτική που ακολουθεί ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ αυτό εδώ το ιστολόγιο, θα δημοσιεύαμε τις επίμαχες φωτογραφίες με τον ανάλογο σχολιασμό; Ή θα τις κάναμε...γαργάρα, όπως κάποιοι άλλοι "ιντερνετοπατριώτες";

Για να το θέσουμε αλλιώς: Θα έπρεπε να ανησυχούν κάποιοι αν αποκρύπταμε τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα. Όμως, η κομματική τσίμπλα τους κάνει να ανησυχούν γιατί τις δημοσιεύσαμε!!!

Πλάθουν λοιπόν διάφορα ευφάνταστα σενάρια, όπως: "Τα παίρνουμε" από κάποιον (πολύ...πρωτότυπο!), "μας έδωσε γραμμή ο Εφραίμ και το Άγιον Όρος" και άλλες τέτοιες γελοιότητες!

Τίποτα από τα παραπάνω φυσικά δεν ισχύει ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ, ιδιαίτερα οι παλιότεροι αναγνώστες μας. Και θα έπρεπε να ντρέπονται ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ που τολμάνε να μπλέξουν το Άγιον Όρος στα μικροκομματικά παιχνιδάκια τους!

Κάποιοι, θεωρούν οπως εδώ μέσα είναι ιστότοπος προσκολλημένος στο ένα ή στο άλλο κόμμα: Πλανώνται πλάνην οικτράν!

- Μοναδικό μας "κόμμα", είναι η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!
- Μοναδικός μας "αρχηγός", είναι ο Χριστός!
Καταλάβετε, τρισάθλιοι υβριστές;

Ούτε κομματόσκυλα είμαστε, ούτε έχουμε αρχηγούς - Πάπες με αλάθητα που βάζουμε πάνω από τις ιδέες μας!

Κι αναρωτιόμαστε πραγματικά, πόσο ηλίθιος πρέπει να είναι κάποιος για να μας κατηγορεί για όλες αυτές τις αηδίες, όταν:

- Δεν έχουμε καμία απολύτως εξάρτηση από κανένα κόμμα ή πρόσωπο: Προκαλούμε οποιονδήποτε να αποδείξει ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ το αντίθετο!
- Εδώ και χρόνια λέμε απλά τη γνώμη μας ως ελεύθεροι πολίτες, ευρισκόμενοι μονίμως στο στόχαστρο πολιτικάντηδων και κομματόσκυλων της Νδ, του Πασοκ, του Λαος, της Χ.Α και της Αριστεράς.
Λυπούμαστε για τα όσα γράφτηκαν εις βάρος μας και μάλιστα από άτομα που δεν το περιμέναμε ότι θα φτάσουν σε τέτοιο επίπεδο βλακείας. Τους ευχαριστούμε για τα "καλά" τους λόγια.

Και υποσχόμαστε ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ να τους ενοχλούμε, γράφοντας αυτό που πιστεύουμε και τίποτα άλλο!
Δεν είμαστε αλάνθαστοι, ούτε τέλειοι: Γι' αυτό άλλωστε και ποτέ δεν διαγράψαμε παλιότερες αναρτήσεις που εξέφραζαν προτίμηση σε κάποιο κόμμα, έτσι ώστε να τις βλέπουν οι αναγνώστες και να μας κρίνουν.

Η προσπάθεια όμως χειραγώγησής μας, δεν περνάει! Διότι αν για κάποιοι λόγο αναγκαστούμε να γράψουμε κάτι που δεν πιστεύουμε, μόνο και μόνο για να είμαστε αρεστοί σε κομματικά κονκλάβια, πολύ απλά ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Πολύ ασχοληθήκαμε όμως με αηδίες. Συνεχίζουμε απτόητοι τον αγώνα. Κι ας λυσσάνε τα κομματόσκυλα!


http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

Υ.Γ. : ΤΟ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: