x

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΜΠΡΑΒΟ, "ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ"! ΚΑΝΑΤΕ ΗΡΩΕΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΗ, ΤΗ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΡΦΕΤΟ!

Να χαίρεστε τους εκπροσώπους σας:

Εμείς τα λέμε εδώ και μέρες, αλλά υβριζόμαστε αγρίως: Με τέτοιες "μαγκιές" όχι μόνο δεν κερδίζεις τίποτα, αλλά αντίθετα κατορθώνεις - διότι περί κατορθώματος πρόκειται:

- Να αναστήσεις το πεθαμένο σύστημα των πολιτικάντηδων, των νταβατζήδων, των δημοσιοκάφρων και ΤΩΝ ΒΙΑΣΤΩΝ της δημοκρατίας και της Ελλάδας, που βγήκαν απ' το καβούκι τους και μιλάνε για "φασισμό"!

- Να ηρωοποιήσεις τους αρχιπροδότες κομμουνιστές και συριζαίους, που αντί να απολογούνται για την ανθελληνική πολιτική τους ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!!

Συγχαρητήρια στον Κασιδιάρη και στο κόμμα που εκπροσωπεί επαξίως! Έδωσε μια γερή γροθιά όχι στην Κανέλλη, αλλά στο εθνικιστικό/πατριωτικό κίνημα!

Υ.Γ. Τυχόν δικαιολογίες δεν ευσταθούν, όσο κι αν σκυλιάζουν τα κομματόσκυλα: Πρώτον, διότι είναι άνανδρο να χτυπάς μια γυναίκα, ακόμα κι αν λέγεται Κανέλλη. Δεύτερον, διότι τα όσα έλεγε στον Κασιδιάρη εντάσσονται στις γνωστές ύβρεις του Κκε στην Χ.Α, τις οποίες θα έπρεπε να έχουν μάθει. Τρίτον, διότι θα μπορούσε απλά να μείνει στο "παλιοκομμούνι" και να αποχωρήσει από το στούντιο. ΟΛΑ Τ' ΑΛΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: