x

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Η πορεία προς την Ανάσταση και το χτίσιμο μιας νέας Ελλάδος (Ι)

Τα τελευταία 38 μεταπολιτευτικά χρόνια  σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος κατόρθωσε, όχι μόνο να διαλύσει το ελληνικό κράτος αλλά έβαλε και το «κερασάκι» υποτάσοντας τη πατρίδα μας αμαχητί στον ξένο ζυγό.

Η εθνική προσπάθεια για μια «νέα αρχή» προϋποθέτει τη δημιουργία μιας  υπαρκτής «μηδενικής βάσης», απ΄ όπου θα ξεκινήσουμε το χτίσιμο ενός νέου  ανεξάρτητου   κοινωνικού   κράτους δικαίου.

Πρωταρχική προτεραιότητα στο πρόγραμμα μας έχουν οι εξής στόχοι:

1. Η άμεση ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας.
2. Ηπιστή εφαρμογή των νόμων και του Συντάγματος.
3. Η επιστροφή  όλων των κλεμένων, αναδρομικά από την 01.08.1974 , ύψους 500 δισ. € εντός ενός έτους.
4. Η παραδειγματική τιμωρία, αναδρομικά από την 01.08.1974 , των δοσιλόγων, των κλεφτών και            των  δολοφόνων των δυνάμεων κατοχής και η δήμευση των περιουσιών τους.
5. Ο ακριβής υπολογισμός και η  οριστική διευθέτηση  (αποπληρωμή) του πραγματικού δημοσίου χρέους.
6. Η είσπραξη του γερμανικού χρέους,ύψους 163 δισ. € (αξία του 1938), εντός έξη (6) μηνών.
7. Η  ολοκληρωτική πάταξη της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας.
8. Το χτίσιμο, πάνω σε νέα θεμέλια, όλων των θεσμών του κράτους.
9. Η δημιουργία  250.000 παραγωγικών θέσεων εργασίας στους πρώτους 36 μήνες.
10.Η χάραξη μιας μακροπρόθεσμα αδέσμευτης εξωτερικής και αμυντικής πολιτικής με βάση το δόγμα ότι « η Ελλάδα είναι οι Έλληνες ».
11.Η άμεση οριοθέτηση των ελληνικών συνόρων, της υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ βάσει των  ισχύοντων διεθνών νόμων.
12.Η συνταγματική κατοχύρωση του δικαιώματος κάθε Έλληνα πολίτη για αξιοπρεπή διαβίωση ( τροφή, στέγη, περίθαλψη ), για ελεύθερη και δωρεάν παιδεία και  για εργασία.
13.Η δημιουργία ενός μακροπρόθεσμα σταθερού  οικονομικού/φορολογικού/κοινωνικού πλαισίου κανόνων μέσα στο οποίο θα κινείται ελεύθερα το επιχειρείν και το εργάζεσθαι.
14.Η δημιουργία τριών αυτοτελών και ανεξαρτήτων ασφαλιστικών πυλώνων που θα εξασφαλίζουν στο ακέραιο και για εσαεί την κοινωνική ασφάλιση όλων των Ελλήνων.
15.Το χτίσιμο ενός μικρού, ευέλικτου και παραγωγικού κρατικού μηχανισμού, όπου θα κυριαρχούν αποκλειστικά τα χαρακτηριστικά της ισονομίας, της αξιοκρατίας και της παραγωγικότητας.
16.Η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στη σχέση και στις συναλλαγές  μεταξύ του πολίτη και του ελληνικού κράτους.

Το ελληνικό κράτος είναι ( εκ γενετής ) υπόδουλο στα  ξένα συμφέροντα. Η χάραξη μιας ανεξάρτητης   πολιτικής προϋποθέτει ότι η χώρα διαθέτει ένα μακρόπνοο στρατηγικό σχέδιο αλλά και τα «μέσα» να το επιβάλει. Η σημερινή γερμανική κατοχή της πατρίδας αντικατέστησε το αμερικανικό κατοχικό κατεστημένο που ίσχυε επί 58 έτη. Η Ελλάδα ήταν  πάντα η «τσόντα» της αμερικανικής πολιτικής στη Μεσόγειο και κατ επέκταση στην Ευρώπη. Η Τουρκία, χώρα με ιστορικούς δεσμούς φιλίας με τη Γερμανία, διαδραματίζει το ρόλο του πρωταγωνιστή στους σχεδιασμούς των Η.Π.Α, του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. . Η τουρκική εξωτερική πολιτική και ο σχεδιασμός των τουρκικών εξοπλιστικών προγραμμάτων έχουν ένα κοινό  επιθετικό στόχο. Την Ελλάδα και οι Τουρκοι περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να την κτυπήσουν.

Το 1998 προστέθηκε η Ελλάδα μέσω του συλλογικού «λαδώματος» των Ελλήνων πολιτικών και των κομμάτων τους από εταιρείες γερμανικών συμφερόντων, που συντονίζονταν από το επίσημο  γερμανικό κράτους. Το «λάδωμα» και  η ασύδωτη διαφθορά του ελληνικού πολιτικού συστήματος οδήγησε στούς εκβιασμούς  και στη γερμανική κατοχή της πατρίδα μας. Η χούντα των δοσιλόγων των Αθηνών διατάχθηκε  από τη Γερμανία ( με τη πλήρη συναίνεση  της πλειονότητας του γερμανικού λαού) και επιβλήθηκε μέσω πολεμικών, σκληρών, απάνθρωπων, ανηθίκων και παρανόμων οικονομικών μέτρων, αναλόγων εκείνων της περιόδου 1941-44.
Οι χιλιάδες αυτοκτονίες των Ελλήνων, τα 500.000 υποσιτιζόμενα Ελληνόπουλα και ο άγνωστος αριθμός των ασθενών  που πέθαναν  εξ αιτίας της έλλειψης ιατρικής περίθαλψης και των απαιτουμένων  φαρμάκων, αποτελούν το τίμημα που καλείται να προσφέρει ο λαός μας προκειμένου να προστατευθεί το τοκογλυφικό κέρδος της Γερμανίας. Οι Γερμανοί εισβολείς  και οι ευρωπαίοι υπηρέτες τους  διέπραξαν συνειδητά ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ανάλογα με αυτά των προγόνων τους στη διάρκεια του Β΄παγκοσμίου πολέμου.

Η ποινική δίωξη  από το Διεθνές δικαστήριο της Χάγης των Γερμανών, όπως των  Μέρκελ, Σόϊμπλε, Ρέστερ, Φρίντριχ, Ζέντερ, Βεσταρβέλλε, Μπρίντερλε, Φούχτελ, Ράϊχενμπάχαρ, Ραντεμάχερ και των Ευρωπαίων υποτακτικών τους, όπως των  Μπαρόζο, Γιούνγκερ, Ρομπάϊ, Ζαρκοζί, Ρέν, Τόμσεν για εγκλήματα πολέμου και για  εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας είναι επιβεβλημένη και αναγκαία και  πηγάζει από την εθνική  υποχρέωση μας, να τιμήσουμε τη μνήμη των χιλιάδων Ελλήνων θυμάτων τους. Οι Έλληνες εγκληματίες πρέπει να  λογοδοτήσουν έναντι της ελληνικής δικαοσύνης

Η κακή διαχείρηση των δημοσίων πόρων από ένα διεφθαρμένο πολιτικό καθεστώς, η απληστία και η βουλημία των εγχωρίων κυβερνώντων και η σαθρή υπόσταση της ελληνικής κοινωνίας συνολικά μας οδήγησαν στην χρεωκοπία. 5000 οικογένειες έχουν μαζέψει στα χέρια τους όλες τις εξουσίες και το πλούτο της χώρας  μας. Είναι η Χούντα των Βαρώνων που περιστοιχίζεται από τις περίπου 100.000 οικογένειες των αυλοκολάκων  τους. Επί 38 χρόνια όλες αυτές οι οικογένειες  κατέκλεψαν και λεηλάτησαν το πλούτο της πατρίδα μας  και πρωτοστάτησαν στο βιασμό του Ελληνικού Συντάγματος και των νόμων του κράτους. ΄

Η παραδειγματική τιμωρία όλων των ενόχων ανεξαιρέτως και η επιστροφή των κλεμένων στα δημόσια ταμεία, αποτελεί εθνική επιταγή. Το ίδιο ισχύει  και για την οριοθέτηση  της ΑΟΖ, της υφαλοκρηπίδας, των εθνικών χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια, της οικονομικής ζώνης στα 200 μίλια. Το «ανήκουμαι στη δύση» δεν πρόκειται  πλέον να μας προστατεύσει από τυχόν επιθετικές στρατιωτικές επιχειρήσεις των Τούρκων, όταν αποφασίσουμε να εφαρμόσουμε τους διεθνείς νόμους κατά την οριοθέτηση των θαλασσίων συνόρων μας. Οι δοσίλογοι πολιτικοί μας κατόρθωσαν, συν τοις άλλοις, να εξασθενήσουν σημαντικά τη δύναμη πυρός των Ε.Δ.. Το ζητούμενο είναι να βρεθεί ένα νέος σύμμαχος της Ελλάδος που θα εγγυηθεί την ασφάλεια της πατρίδας, μέχρι να αναπληρωθούν τα τεχνικά κενά που πλήττουν  σήμερα το αξιόμαχο των ελληνικών Ε.Δ. .

Την 01η Ιουνίου 2012   μας δόθηκε στο Βερολίνο η διαβεβαίωση, ότι μια Υπερδύναμη  θέλει και μπορεί να  εγγυηθεί ενεργά την ακεραιότητα της Ελληνικής Δημοκρατίας έναντι οποιασδήποτε εξωτερικής απειλής, αρκεί να το επιθυμούμε και εμείς οι Έλληνες.!

Η εξόρυξη και η εκμετάλευση του ορυκτού μας πλούτου αποκλειστικά από τους Έλληνες, προϋποθέτει ότι το πρόβλημα της οριοθέτησης των ελληνικών θαλασσίων συνόρων μας βάσει των κανόνων της διεθνούς νομιμότητας έχει λυθεί και αυτό  είναι δυνατόν να επιτευχθεί, μόνο  όταν η πατρίδα μας βρίσκεται σε θέση  στρατιωτικής ισχύος και διαθέτει την ικανότητα να ανταποδώσει τυχόν εχθρικό πλήγμα  στο πολλαπλούν.

Γι΄ αυτό …. Έλληνες αποκαλυφθείτε!



Νέα Φιλική Εταιρεία


Επικοινωνία: Νέα φιλική Εταιρεία, ΤΤ Καμάρες, 25009 Καμάρες/Ν. Ερινεός
                          nfeteria@web.de


H αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορές στη πηγή, το ιστολόγιο: www.nea-filiki-eteria.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια: