x

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

ΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ "ΜΠΑΜΠΟΥΛΕΣ" ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ


Είναι γεγονός πως ο Πατριωτισμός παρουσιάζει άνθηση στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια: Όχι μόνο διότι ο Έλλην είναι εκ φύσεως πατριώτης, αλλά και λόγω ορισμένων καταστάσεων (εξωτερικές απειλές, οικονομική κρίση, λαθρομετανάστευση, αναρχία, ανυπαρξία κράτους κλπ) που τον οδηγούν στην υπεράσπιση της φυλής και της χώρας του.

Θα ήταν λοιπόν εξαιρετικά επικίνδυνο για το Σύστημα, ν' αφήσει ανεξέλεγκτη αυτή την ολοένα και αυξανόμενη τάση: Κάτι τέτοιο θα έβαζε βόμβα στα θεμέλιά του, με συνέπεια την άμεση κατάρρευσή του.

Τι κάνει λοιπόν; Πολύ απλά, ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙ με τη δημιουργία κομμάτων, κομματιδίων και οργανώσεων που αναλαμβάνουν το ρόλο του "τσοπάνη" για τα...πρόβατα, όπως έχουμε περιγράψει αναλυτικά σε προηγούμενο άρθρο.

Ας κάνουμε μια μικρή ιστορική αναδρομή: Μετά την πτώση της Χούντας, ποινικοποιήθηκε κάθε μορφή πατριωτισμού, ενώ παρουσιάστηκε η ΝΔ ως το δήθεν "δεξιό" και "πατριωτικό" κόμμα, μέσα στο οποίο θα χωρούσαν όλοι οι πατριώτες. Το παραμύθι αυτό απέδωσε καλά μέχρι τις αρχές του 21ου αιώνα, οπότε οι συνεχείς εθνοπροδοτικές διακυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και η αδυναμία της ΝΔ να αρθρώσει πατριωτικό λόγο, οδήγησαν πολύ κόσμο στην αποχώρησή του από το "γαλάζιο"...πατριωτικό μαντρί και στην αναζήτησηκάτι "νέου".

Αν έμενε χωρίς ελεγχόμενη στέγη, αυτή η μάζα θα ήταν εξαιρετικά επικίνδυνη: Βρέθηκε λοιπόν, ο...χρήσιμος ηλίθιος του Συστήματος, ονόματι Γιώργος Καρατζαφέρης. Εκείνος, με πατριδοκαπηλεία και ορθοδοξοκαπηλεία (μην ξεχνάμε πως από το 2000 και μετά ήταν στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας το θέμα των ταυτοτήτων), ανέλαβε να περιχαρακώσει τον πατριωτικό χώρο, καθιστώντας τον ανίσχυρο.

Πολύς κόσμος την πάτησε, αφού είναι γεγονός πως τα μεγάλα λόγια Καρατζαφέρη ηχούσαν ευχάριστα στ' αυτιά πολλών, ενώ η αποστροφή για Πασοκ και Νδ καθιστούσε το Λαος ως την "εύκολη" επιλογή, για όσους είχαν εθνικές ανησυχίες. 

Με την είσοδο του συγκεκριμένου κόμματος στη Βουλή, αποκαλύφθηκε ο στενός εναγκαλισμός του με το αμαρτωλό Σύστημα: Πλέον, ήταν...πατριωτικό αλλά "σε λογικά πλαίσια". Ποια ήταν αυτά; Να μην πολυμιλάμε για λαθρομετανάστευση. Να κάνουμε δηλώσεις υποταγής σε αριστερούς, εβραίους και ανθέλληνες. Γενικά, να ζούμε υπό το καθεστώς του φόβου μην μας χαρακτηρίσουν "ακραίους".

Ο ρόλος του Λαος πέτυχε, μέχρι να έρθει το Μνημόνιο. Εκεί, η ακόρεστη δίψα για εξουσία των στελεχών του, το "ξεβράκωσε" στα μάτια των πατριωτών, που σιγά - σιγά άρχισαν να το εγκαταλείπουν. Για που; Προς μια πιο "καθαρή" και "ακραία" κατεύθυνση, που δεν θα τους "πούλαγε" στο Σύστημα όπως ο Καρατζαφέρης.

Ποια ήταν αυτή; Μια ξεχασμένη οργάνωση μερικών χιλιάδων "εθνικοσοσιαλιστών", η Χρυσή Αυγή. Εδώ, το περιτύλιγμα ήταν ακόμα δελεαστικότερο από του Λαος: Στρατιωτική οργάνωση, ακραίες μέθοδοι, ξυλοδαρμοί "εχθρών", απόλυτες απόψεις και μια "λαική" αύρα, σε αντίθεση με τους βολεμένους μεγαλοαστούς του Καρατζαφέρη.

Το Σύστημα πανηγύριζε: Είχε βρει τη νέα παγίδα που θα έριχνε τους αγνούς πατριώτες: Μάλιστα, για να την κάνει ακόμα πιο ελκυστική, τη δαιμονοποίησε σε τέτοιο βαθμό, έτσι ώστε να φαίνεται πως "την πολεμά"! Έτσι, είδαμε χιλιάδες άρθρα και εκπομπές για τους "κακούς ναζί", ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, τις οποίες σχεδόν πάντα δεν τ0υς έδιναν καν το δικαίωμα να εκφέρουν!

Γιατί; Διότι, πολύ απλά, θα χανόταν ο "μύθος" που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομα "Χρυσή Αυγή". Είναι γνωστό πως ο...απαγορευμένος καρπός είναι πάντα ελκυστικός, ακόμα κι αν είναι παντελώς άγνωστος ή δηλητηριώδης. Πόσο μάλλον στη σύγχρονη εποχή, όπου η οργή του κόσμου έχει ξεφύγει από τα "επιτρεπτά" όρια.

Έτσι, η Χ.Α έπαιξε το παιχνίδι της με την βοήθεια του Συστήματος: Αν εκείνο ήθελε να την "καταβροχθίσει", απλά θα έδινε λόγο στα στελέχη της. Σημειώστε επίσης και τον βρώμικο ρόλο των αριστερών, που ενώ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ τις αδυναμίες των "εθνικιστών", εντούτοις επιμένουν στην "αντιφασιστική" υστερία, παίζοντας κι αυτοί το ρόλο τους στο ωραίο παιχνιδάκι που έχουν στήσει όλοι σε βάρος του λαού!

Με τον Καρατζαφέρη να μην τους χρειάζεται πλέον, το Σύστημα κατάφερε να μαντρώσει τους Πατριώτες εντός Χ.Α. Ο κίνδυνος να δημιουργηθούν ανεξέλγκτες ομάδες αποφασισμένων Ελλήνων που θα ανέτρεπαν το σάπιο καθεστώς, πέρασε.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά πλέον ο μέσος συμπατριώτης μας βρίσκεται εν μέσω δυο "ακραίων" πόλων, που δρούν ως...μπαμπούλες: Το ΚΚΕ και την Χ.Α!

Ο πρώτος, λειτουργεί ως απαραίτητο συμπλήρωμα της "αστικής δημοκρατίας" εδώ και δεκαετίες. Ο δεύτερος, κρίθηκε απαραίτητος όταν - για τους λόγους που εξηγήσαμε παραπάνω - ο πατριωτισμός έγινε "της μόδας".

Και οι δυο μαζί, αναλαμβάνουν να τρομοκρατήσουν τον λαουτζίκο: Καθήστε καλά, του λένε, γιατί θα ξεκινήσοιυμε Εμφύλιο όχι με...χαστούκια, αλλά με σφαγές εκατέρωθεν!

Αυτός είναι ο ρόλος που τους έχει απονεμηθεί από το Σύστημα: Ένας του Αστυφύλακα, άλλος του Χωροφύλακα. Αν δεν υπήρχαν, οι πλατιές μάζες θα είχαν ήδη ριζοστικοποιηθεί χωρίς την ανάγκη "συντρόφων" και "συναγωνιστών" που τους μαντρώνουν. Κάτι τέτοιο όμως, θα έβαζε τέλος στην φαυλοκρατία - κομματοκρατία της Μεταπολίτευσης.

Πιστεύουμε όμως, πως οι πραγματικοί Πατριώτες καταλαβαίνουν μέρα με τη μέρα το χοντρό παιχνίδι που παίζεται εις βάρος του. Κι όταν επιτέλους απαγκιστρωθούν από τα ψευτοδιλήμματα "δεξιός", "αριστερός", "φασίστας", "κομμουνιστής", τότε οι νεκροθάφτες του Πατριωτισμού (Λαος και Χ.Α), καθώς και οι κόκκινοι τρομοκράτες, απλά θα συντριβούν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: