x

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Οι δώδεκα βουλευτές του Σύριζα που είναι υπέρ των... Λαθρομεταναστών





Θα αφήσουμε την Πατρίδα μας σε αυτούς ή θα την προστατέψουμε ;

Μην ψάχνεται γιατί η Διεθνής αμνηστία μας κατηγορεί για τους λαθρομετανάστες ενώ οι ίδιοι δεν τους δεν τους δέχονται στη Χώρα τους ...Ψάξτε τον εχθρό του Ελληνισμού εντός των τειχών και είναι εδώ !!
Δώδεκα βουλευτές του.. ΣΥΡΙΖΑ



Με κοινή δήλωσή τους καταγγέλλουν την κυβέρνηση για την αστυνομική επιχείρηση «Ξένιος Ζευς», ενώ επικαλούνται τοποθετήσεις διεθνών οργανώσεων που ζητούν να σταματήσει η εν λόγω επιχείρηση τονίζοντας ότι παραβιάζονται από την κυβέρνηση οι διεθνείς συμβάσεις.

Τη δήλωση υπογράφουν οι βουλευτές:
Ζωή Κωνσταντοπούλου, βουλευτής Α' Αθήνας
Βασιλική Κατριβάνου, βουλευτής Β΄ Αθήνας
Θοδωρήs Δρίτσα, βουλευτής Α' Πειραιά
Κώστας Ζαχαριά, βουλευτής Αρκαδίας
Μαρία Κανελοπούλου, βουλευτής Αχαϊας
Τάσος Κουράκη, βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης
Ηρώ Διώτη, βουλευτής Λάρισας
Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, βουλευτής Ξάνθης
Αϊχάν Καραγιουσούφ, βουλευτής Ροδόπης
Αφροδίτη Σταμπουλή, βουλευτής Σερρών
Δημήτρης Κοδέλα, βουλευτής Αργολίδας
Χρήστος Καραγιαννίδη, βουλευτής Δράμας

πηγη

2 σχόλια:

Παναγιώτης Χατζησάββας είπε...

Εάν συμμερίζεσαι αυτή την αναδημοσίευση και τις απόψεις ρατσισμού και μίσους που την κατακλύζουν ειλικρινά θλίβομαι όχι για το συντοπίτη Κώστα αλλά για το δάσκαλο Κώστα που προσβάλλει και ποδοπατεί βάναυσα όλα όσα μαθαίνουμε στο σχολείο στους μαθητές μας για δημοκρατία, ισότητα, αδελφοσύνη ... Τέτοιες απόψεις αντιβαίνουν στα εκπαιδευτικά μας ιδεώδη και είναι ντροπή να βγαίνουν από χείλη δασκάλων. Όσο για την υπέρμετρη πατριδοκαπηλεία που αποπνέεις να σου υπενθυμίσω πως όλα τα εγκλήματα σε βάρος της χώρας μας έγιναν από εκείνουν που διατείνονταν για την αγάπη τους στην πατρίδα. Και οι συνεργάτες των Γερμανών, οι γερμανοτσολιάδες, υπερπατριώτες δήλωναν! Άλλωστε και η πολιτική των μνημονίων στο όνομα της πατρίδας επιβάλλεται! Γι' αυτό αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι να βρεις τον πραγματικό ένοχο για τη φτώχεια του λαού μας να ψάξεις στα κόμματα που συγκυβερνούν κι όχι στους δύσμοιρους μετανάστες (λαθραίους ή μη) και στους πολιτικούς σχηματισμούς που τους τους υπερασπίζονται, εφορμούμενοι από βαθιά ανθρωπιστικά ιδανικά.

Unknown είπε...

Το να αγαπας την Ελλάδα και την ορθοδοξία δεν ειναι φασισμός ουτε πατριδοκαπηλεία όπως το λες. Η δημοκρατία η ισότητα και η αδερφοσύνη που σαν εκπαιδευτικοί διδάσκουμε στα σχολεία μας , γεννήθηκαν στην Ελλάδα όταν οι άλλοι τρώγαν βελανίδια και φυσικό είναι τώρα σαν λαθροέποικοι της πατρίδας μας να μην τα γνωρίζουν αυτά . Η Ελλαδα είναι σε κίνδυνο και πρέπει να διώξει άμεσα όλους τους ξένους εισβολείς της. Το θέμα είναι μεγάλο και δεν αναλύεται σε δυο γραμμές ενός σχολίου.Όσο για το ποιός ευθύνεται για την φτώχια της πατρίδας μας όλοι τους γνωρίζουμε αν και πολλοί κοιμούνται ακόμα τον ύπνο του δικαίου.