x

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Προσκλητήριο / «Νέα Φιλική Εταιρεία»


Στις 8 Οκτωμβρίου 2011 μαζευτήκαμε 45 Έλληνες που προερχόμασταν από τις πιο διαφορετικές και αντιφατικές μεταξύ τους πολιτικές ιδεολογικές θέσεις και χτίσαμε τη    «Νέα Φιλική Εταιρεία». Η αγάπη μας για τη πατρίδα, ο σεβασμός προς τους αγώνες των προγόνων μας και προς  την εθνική κληρονομιά που μας άφησαν, η ανησυχία  μας για το μέλλον των παιδιών μας και οι προσωπικές πολιτικο-οικονομικές  εμπειρίες μας, μας οδήγησαν στη διακήρυξη της «ΝΦΕ».

Έκτοτε, εκατοντάδες χιλιάδες  Ελλήνων διάβασαν τις καταγγελίες, τις προτάσεις  και τους προβληματισμούς  μας. Αντιμετωπίσαμε την καχυποψία, την κριτική, τον χλευασμό και τον θυμό πολλών συμπατριωτών μας, αλλά στην 11μηνη πορεία μας συναντήσαμε και δεκάδες χιλιάδες ομοϊδεάτες συνοδοιπόρους. Η οικογένεια των «Φιλικών»  μεγάλωσε και  οι δεσμοί  μεταξύ των μελών της αρχίζουν να γίνονται  συμπαγείς. Αποβάλαμε την παλαιοκομματική-ιδεολογική ταυτότητά μας και αποκτήσαμε ελληνική συνείδηση. Γίναμε Φιλικοί!!!   

Η έλλειψη μιας  έξωθεν σοβαρής πολιτικής  πρότασης, ανάλογης με τις θέσεις που πρεσβεύουμε, το αβέβαιο μέλλον της πατρίδα μας και οι  συνεχείς απειλές που αντιμετωπίζει καθημερινά  όπως και η σημερινή, σκληρή κατοχική πραγματικότητα, μας οδήγησαν  στην πολιτική πρωτοβουλία όπως νομιμοποιήσουμε τον «Έρωτα» μας για την πατρίδα.

Στις 25.05.2012 η πολιτική οργάνωση,  «Νέα Φιλική Εταιρεία», απέκτησε το επίσημο  νομικό  καθεστώς της (Πρωτοδικείο Αιγίου).
Τώρα καταθέτουμε το καταστατικό της «ΝΦΕ» προς έγκριση και αδειοδότηση  από τον Άρειο Πάγο, έτσι ώστε στις επόμενες βουλευτικές εκλογές να μπορέσουμε να καταθέσουμε το πολιτικό πρόγραμμα μας, προς ψήφιση-έγκριση  ή  μή, στον Έλληνα ψηφοφόρο!

Η οικογένεια των Φιλικών.

Το σημερινό ζητούμενο είναι η άμεση οργάνωση ενός πολιτικού κορμού/δικτύου, που θα εξαπλώνεται σε όλη την Ελληνική επικράτεια. Ο στόχος είναι η  δημιουργία μιας μεγάλης οικογένειας των Φιλικών που θα αγκαλιάζει όλα τα «παιδιά» της, στις καλές και στις κακές στιγμές της ζωής και όχι ενός κομματικού μηχανισμού, ως συνήθως. Η βάση της ελληνικής κοινωνίας, οι λεγόμενοι «απλοί άνθρωποι» θα αναλάβουν τα ηνία για να χτίσουν το «αύριο» της φιλικής οικογένειας και αυτοί είναι που θα πάρουν τις πρωτοβουλίες για να σχεδιάσουν και να οικοδομήσουν το μέλλον της πατρίδας.
Τα ΜΜΕ μας έχουν αποκλείσει από τη δημοσιότητα. Η «ΝΦΕ» έχει μπει, από το καθεστώς, στην μαύρη λίστα των ΜΜΕ, αν και 27 διευθυντές ειδήσεων μας έχουν ζητήσει, γραπτώς, να τους κοινοποιούμε άμεσα τα κείμενα που δημοσιοποιούμε!!! Είναι γεγονός  ότι  πολλοί μας αντιγράφουν ή κλέβουν  ασύστολα τις ιδέες και τις προτάσεις μας… χωρίς να κάνουν αναφορά  στην ΝΦΕ!!!  Το ίδιο πράττουν και πολλά κομματόσκυλα του πολιτικού κατεστημένου.
Οι Φιλικοί πρέπει να πάρουν πρωτοβουλίες και να  αντιδράσουν σε αυτή την κατάσταση  ενεργά, με παρεμβάσεις σαν ακροατές, σαν αναγνώστες ή σαν τηλεθεατές. Τα πολιτικά επιχειρήματα μας είναι το όπλο μας. Είμαστε οι κήρυκες της εθνικής συμφιλίωσης και σ’ αυτήν βασίζουμε τις πολιτικές θέσεις μας.

Δημιουργούμε ομάδες Φιλικών παντού όπου ζουν Έλληνες.  Διαδίδουμε την ΙΔΕΑ της ΝΦΕ στο συγγενή, στο φίλο, στο γνωστό μας, στο συναδελφό μας και δημιουργούμε το δικό μας ΣΥΝΔΕΣΜΟ . Στόμα-στόμα, χέρι-χέρι, πόρτα-πόρτα  διαδίδουμε την ιδέα. Χρησιμοποιούμε τους προσωπικούς δεσμούς  μας και χτίζουμε το οικοδόμημα της ΝΦΕ πάνω σε σταθερές βάσεις.όπως στον αλληλοσεβασμό, στην αμοιβαία εμπιστοσύνη  και  εκτίμηση.
Η πλατιά λαϊκή βάση της ΝΦΕ θα είναι ταυτόχρονα  ο μοναδικός  ρυθμιστής και καθοδηγητής της πορείας της. Η ιεραρχία θα προσδιορίζει μόνο τον καταλογισμό των αρμοδιοτήτων και της υπευθυνότητας στη φιλική οικογένεια και θα είναι  ανά πάσα στιγμή  δημοκρατικά ανατρέψιμη. Η ΝΦΕ δεν θα γίνει το «τσιφλίκι» κανενός.!!! Χτίζουμε την οικογένεια των Φιλικών μέσα από ανοιχτές και απόλυτα νόμιμες διαδικασίες!!!  Στα ψηφοδέλτια της ΝΦΕ θα συμπεριληφθούν εκείνοι οι άξιοι Φιλικοί που δεν είχαν πολιτευθεί προηγουμένως ποτέ στη ζωή τους!!!

Στις 29.09.2012 ανοίγουμε το πρώτο γραφείο της ΝΦΕ στην Αθήνα και έπονται  αμέσως μετά τα επόμενα στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα και στην Κρήτη. Η δημιουργία ενός οργανωτικού μηχανισμού έχει καταστεί  σήμερα  απολύτως αναγκαία.
Σε συνεργασία με τους τοπικούς ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ θα διοργανώνονται ομιλίες, συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις και θα διανέμεται  πληροφοριακό υλικό. Ο κάθε Φιλικός πρέπει να έχει άμεση  πρόσβαση στα κέντρα αποφάσεων της ΝΦΕ, όπου θα μπορεί να διατυπώνει τη σκέψη, την πρόταση και τη γνώμης του . Αυτός είναι ο λόγος που στήνουμε ένα ασφαλές δίκτυο επικοινωνίας μεταξύ όλων των Φιλικών και σχεδιάζουμε ένα ανοικτό, διαδικτυακό  σύστημα ραδιοτηλεοπτικής πληροφόρησης. Ο μηχανισμός της ΝΦΕ θα οργανώνει και θα συντονίζει καθημερινά  ένα δίκτυο-συμπαράστασης  για μια άμεση,  ενεργή  και έμπρακτη  αλληλεγγύη προς όλους τους πάσχοντες, από την κρίση, Φιλικούς και ΜΗ.

Στόχοι.

Το πολιτικό πρόγραμμα της ΝΦΕ  έχει  ολοκληρωθεί και ταυτίζεται θεματολογικά σε όλα τα σημεία του με την αρχική διακήρυξή μας. Το καλύτερο όμως πρόγραμμα και οι καλύτερες προθέσεις δεν θα έχουν την ελάχιστη πιθανότητα να εφαρμοστούν ή να προσφέρουν κάτι στα κοινά, όσο η γερμανική μπότα πατά πάνω στο σβέρκο του Έλληνα.
Η πατρίδα μας είναι σήμερα υποδουλωμένη στους Γερμανούς και στους εγχώριους μερκελικούς  ναζιστές που έχουν σαν δεκανίκι τα τάγματα εφόδου των νοσταλγών του χιτλερισμού.                                                                                              .
Η απελευθέρωση της  Ελλάδας από τους Γερμανούς και τους δοσίλογους και η παράδοση των υπευθύνων στην ελληνική δικαιοσύνη αποτελεί συνταγματική υποχρέωση για κάθε Έλληνα πατριώτη. Οι ταφόπετρες που σκεπάζουν τα σώματα των νεκρών μας και τα άλλα θύματα  της ελληνικής γενοκτονίας  αποτελούν το εθνικό μανιφέστο,  που  μας υπενθυμίζει  διαρκώς την υποχρέωσή μας, να τιμωρήσουμε παραδειγματικά τους εγκληματίες αυτού του πολέμου!!!

Αρκετές είναι οι πατρίδες  (  Μ. Ασία, Β. Ηπειρος, Κύπρος ) που χάσαμε ήδη  λόγω της ανικανότητας, της δουλοπρέπειας και της ανοησίας των ελλήνων πολιτικών. Οι Φιλικοί δεν  θα επιτρέψουν  στους δοσίλογους και στα γερμανικά  ή  στα αμερικανοσιωνιστικά αφεντικά τους να προσθέσουν στην λίστα της ντροπής νέες χαμένες πατρίδες!!! Ελπίζουμε να μην χρειαστούν «νέα Στάλινγκραντ» μέσα στη φωλιά του, για να πεισθεί το «φίδι» να σεβαστεί την εδαφική ακεραιότητα του ελληνικού κράτους.

Οι Φιλικοί είναι  Έλληνες πατριώτες και αγωνίζονται για μια ισχυρή Ελλάδα που θα είναι σεβαστή από εχθρούς και φίλους …και ταυτόχρονα για ένα Ελληνικό κοινωνικό κράτος δικαίου!!!
 Η τροφή, η στέγη, η περίθαλψη, η παιδεία και η εργασία πρέπει να είναι συνταγματικά κατωχυρομένα και αυτονόητα δικαιώματα για κάθε Έλληνα πολίτη!!!
Αυτή την Ελλάδα θέλουμε και γι  αυτήν αγωνιζόμαστε.!!!

Η Ελλάδα είναι οι Έλληνες και οι Φιλικοί είναι Έλληνες.
Μας ενώνει ό,τι μας χώριζε.


Νέα Φιλική Εταιρεία


Επικοινωνία

Τηλ.: 6945 840 577  / nfeteria@gmail.com /

Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορά στο συγγραφέα και στην  πηγή, το ιστολόγιο:             www.nea-filiki-eteria.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: