x

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Δεν μάς έφταναν οι Αλβανο-κοσσοβάροι και οι Βούλγαροι των ΜΑΤ (ναι, ναι, αυτοί με τις ανάποδες ασπίδες που δεν μίλαγαν γρι Ελληνικά), τώρα έρχονται και υδροφόρα οχήματα - αύρες καταστολής πλήθους από το Ισραήλ (δωρεάν μάλιστα...)



Τρεις νεες αυρες κατα των διαδηλωτων

Δωρεά από το Ισραήλ στην ΕΛ.ΑΣ.

Ακόμα τρία υδροφόρα οχήματα-αύρες θα έχει στη «φαρέτρα» της η ΕΛ.ΑΣ. για την αντιμετώπιση των διαδηλωτών, σε τυχόν επεισοδιακές διαδηλώσεις το χειμώνα, για τα νέα επώδυνα μέτρα.

Όπως είπε ο υπουργός Δημοσίας Τάξης, Νίκος Δένδιας, η αστυνομία απέκτησε δωρεάν τρεις ακόμα αντλίες νερού που προέρχονται από το Ισραήλ, παρόμοιες με τον γνωστό πλέον «Αίαντα», που έκανε την πρώτη εμφάνισή του στην Κερατέα.


Οι 7 δεξιά, μισθοφόροι Αλβανοί και Βούλγαροι. Ο ένας αριστερά, ελληνόφωνος δωσίλογος, σύνδεσμός τους. Για να μην ξεχνιώμαστε...
Αυτή τη στιγμή η Αστυνομία διαθέτει μία αύρα, η οποία αγοράστηκε το 2004, έναντι 380.000 ευρώ,

Το μπλε όχημα, που οι αστυνομικοί αποκαλούν από τους ασυρμάτους τους «Αίαντα» έκανε ποδαρικό στη λεωφόρο Λαυρίου, με αφορμή τις συνεχιζόμενες διαδηλώσεις των κατοίκων κατά του ΧΥΤΑ στην Κερατέα.

Μόνο που εκείνη τη φορά δεν χρησιμοποιήθηκε κατά των πολιτών αλλά για την κατάσβεση των πυρκαγιών που υπήρχαν από τα επεισόδια.

Πηγή: newsbeast

Τις θυμάστε τις ανάποδες ασπίδες;
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΤΥΠΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ (ΓΝΩΣΤΟ) ΒΙΝΤΕΟ. Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΤΟΥ ΒΡΙΣΑΝΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΝΔΡΟ ΠΛΗΓΜΑ ΜΟΥ ΕΠΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΑΚΙΝΔΥΝΟ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ «ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ» ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ... ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ. ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΧΕ, ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΣ. ΤΩΡΑ, ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΤΑΓΜΑΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ... ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΚΤΥΠΟΥΝ ΒΑΝΑΥΣΩΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ... «ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ» ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ. ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ... Α! ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΩΤΕΡΑ, ΟΤΑΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ...). ΑΥΤΑ. ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ.

«ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: