x

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Σε κατεχόμενη χώρα δεν γίνεται πραξικόπημα …αλλά επανάσταση!

Ζούμε σε μια χώρα όπου ο κοινοβουλευτισμός έχει καταργήσει με το « έτσι θέλω» το ελληνικό σύνταγμα και τους νόμους του κράτους, έχει διαλύσει όλους τους θεσμούς του και μας έχει επιβάλει μια γερμανική κατοχική διακυβέρνηση.

Επ’ ονόματι ενός παράνομου και μη υπαρκτού χρέους βιάζουν ασύστολα την ελληνική κοινωνία, καταστρέφουν το μέλλον των νέων Ελλήνων, κατάσχουν την ιδιωτική περιουσία, χλευάζουν την ελληνική ιστορία, λοιδωρούν τους φτωχούς,  τους ανέργους, τους αστέγους, τους ανήμπορους, ληστεύουν τους συνταξιούχους, σκοτώνουν τους απελπισμένους και προσπαθούν καθημερινά να εκπατρίσουν και να ανθελληνίσουν τους Έλληνες. Πέρασαν τον χαλκά στο λαιμό του πολίτη, κάνουν πλιάτσικο στον εθνικό πλούτο, δημιουργούν στρατιές σκλάβων, διαλύουν και καταστρέφουν ότι θυμίζει … το ελληνικό κράτος και ετοιμάζουν τον ακρωτηριασμό και το διαμελισμό του.

Η ολιγαρχία των Αθηνών και τα γερμανικά αφεντικά τους γνωρίζουν ότι σύντομα ο κόμπος θα φτάσει στο χτένι  και προετοιμάζονται για την ώρα εκείνη, που  αυτός ο Έλληνας ραγιάς θα σηκώσει την παντιέρα του….  Οι κύκλοι της διαπλοκής προσπαθούν να περισώσουν τα τομάρια τους, τα κλοπιμαία τους και την εξουσία τους! Δεν βρίσκουν  όμως  ούτε  ένα «λοχία»  για ένα πραξικοπηματάκι της προκοπής!

Σε μια κατεχόμενη χώρα δεν υπάρχουν πραξικοπηματίες αλλά επαναστάτες. Τα τανκς δεν πρόκειται να ξαναμπούν στο Πολυτεχνείο…  Θα βγουν από το Πολυτεχνείο…!!!

Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούνται από τα παιδιά του Ελληνικού λαού και δεν θα γίνουν ποτέ μισθοφόροι των Μέρκελ, Σόϊμπλε, Ράϊχενμπαχ, Φούχτελ, Τόμσεν και των άλλων δολοφόνων.
Λαός και Στρατός είναι μια ψυχή, μια φωνή, μια γροθιά και είναι οι εγγυητές του ελληνικού Συντάγματος, της ανεξαρτησίας μας και της εθνικής κυριαρχίας μας.


Στους πονηρούς αυτούς καιρούς, ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται…! Ας αρχίσουν λοιπόν οι Εφιάλτες των Αθηνών, οι Γερμανοί νταβατζήδες τους  και τα μέλη του συλλόγου των μεγαλολαμογιών, να σχεδιάζουν την …απολογία τους και ας σταματήσουν με τα σενάρια της εθνοσωτήριας κινδυνολογίας περί πραξικοπημάτων …που αυτοί οι ίδιοι θα ήθελαν να οργανώσουν…!

Είναι απλά … ζήτημα χρόνου για το πότε θα γιορτάσουμε την Ανάσταση του Έθνους και αυτό που μόνο μας ενδιαφέρει  είναι ….                               η επόμενη μέρα!!!

Οι μεταπολιτευτικοί πολιτικοί αλήτες έπαιξαν και …έχασαν!


Νέα Φιλική Εταιρεία


Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορά στο συγγραφέα και στην πηγή, το ιστολόγιο: www.nea-filiki-eteria.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: