x

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Απελευθέρωση, Ανατροπή, Αναγέννηση.

Φίλοι Φιλικοί και μή,

άλλιασε" η γλώσσα μας με τα ευχολόγια, τους αναθεματισμούς, τις διαμαρτυρίες  και τις καταγγελίες. Τόσες πορείες, διαδηλώσεις και απεργίες έγιναν και αυτοί συνεχίζουν το "βιολί" τους...

Ποίοι είναι αυτοί;

Είναι η κοινοβουλευτική Χούντα του καθεστώτος των Αθηνών που υπηρετεί πιστά τα αφεντικά της, τους τοκογλύφους δανειστές και τον Γερμανό κατακτητή της πατρίδας μας.


Δύο εκατομύρια άνεργοι, ένα εκατομύριο υποσιτιζόμενοι, ογδόντα χιλιάδες άστεγοι, τουλάχιστον πέντε χιλιάδες νεκροί από αυτοκτονίες και ένας αδιευκρίνιστος αριθμός χιλιάδων αρρώστων συμπατριωτών μας που έχασαν τη ζωή τους επειδή δεν τους παρείχαν την απαιτούμενη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, είναι ο πρόχειρος απολογισμός των "επιτευγμάτων" της νέας γερμανικής κατοχικής θηριωδίας στην πατρίδας μας. Όχι μόνο τον Τσίπρα, την Παπαρήγα ή το Μιχαλολιάκο αλλά ... και τον ίδιο το "Θεό" αν επιστρατεύσει το καθεστώς για να  κυβερνήσει ... θα έχουν και Αυτόν  στο χέρι οι Γερμανοί με τις μίζες που  θα Του έχουν πληρώσει ... !


Είναι πρωτοφανής ο  κυνισμός  και η εγκληματική αδιαφορία των "κυβερνώντων" για το παρόν και το αύριο του Έθνους. Το ελληνικό κράτος, το σύνταγμά του, οι νόμοι του και οι θεσμοί του δεν υφίστανται πλέον αλλά ισχύει μόνο το δίκαιο του Γερμανού κατακτητή. Ο ελληνικός λαός καταδικάστηκε να παίξει το ρόλο του "κλώτσου και του μπάτσου" στο "θέατρο σκιών"  της Μέρκελ.  

ΑΡΚΕΤΑ ... ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ!!!

Κάθε μέρα βιώνουμε νέες εμπειρίες  πόνου, με τη δυστυχία, την εξαθλίωση  και την ταπείνωση που ζει στο πετσί του  ο  Έλληνας πολίτης. Κάθε μέρα αποχαιρετούμε  τόσες και τόσες ζωές που έχασαν τη μάχη... 

Η " Νέα Φιλική Εταιρεία " αναλαμβάνει άμεσα ενεργή δράση  κατά του γερμανικού κατοχικού καθεστώτος, με στόχο:

Την "Απελευθέρωση"
της πατρίδας από τη γερμανική μπότα και  από το καθεστώς των δοσιλόγων, των κλεφτών και των επιόρκων,  από το απαχθές  χρέος της και  από τις παράνομες δανειακές συμβάσεις της με τους τοκογλύφους δανειστές της.

Την "Ανατροπή",
με αναδρομική ισχύ, του συστήματος της διαφθοράς και της ατιμωρησίας.   Την επιστροφή  "όλων των κλεμμένων" και την είσπραξη  "όλων των γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων". Την ακύρωση της παραγραφής για εγκλήματα κατά του δημοσίου. Την διαμόρφωση συνεργιών και σχεδίου  στην  ελληνική αμυντική,  εξωτερική και ενεργειακή  πολιτική.

Την "Αναγέννηση"
 όλων των θεσμών και των υπηρεσιών του κράτους. Συνταγματική κατοχύρωση του δικαιώματος κάθε Έλληνα πολίτη για αξιοπρεπή διαβίωση και περίθαλψη, ελεύθερη παιδεία και εργασία, εφ΄ όρου ζωής. Δημιουργία αξιοκρατικών και αξιοπρεπών νομικών πλαισίων που θα διέπουν το "επιχειρείν" και το "εργάζεσθαι". Συντονισμένος  προγραμματισμός, εκμοντερνισμός και ανάπτυξη όλων των οικονομικών τομέων στην έρευνα και στην παραγωγή. Το ζητούμενο μιας εθνικής συλλογικής  σταυροφορίας  είναι οι νέες δουλειές, δουλειές και πάλι δουλειές με αξιοπρεπείς μισθούς.

Τριάντα (30) μήνες χρειαζόμαστε για να βάλουμε όλοι μαζί τα γερά θεμέλια και να κτίσουμε τις βάσεις μιας ισχυρής, ανεξάρτητης και κυρίαρχης Ελλάδας με ένα κοινωνικό κράτος δικαίου, κάτι που  ονειρεύεται και προσδοκεί κάθε Έλληνας. Γι αυτή την πατρίδα αγωνιζόμαστε όλοι μας ανεξαιρέτως. Δεν υπάρχουν πλέον οι ιδεολογικές μπαριέρες που θα μπορούσαν να μας εμποδίσουν, να δούμε τα πράγματα ως έχουν. Είμαστε  οι αυτόπτες μάρτυρες και τα θύματα ταυτοχρόνως της "ελληνικής γενοκτονίας". Αν δεν αντιδράσουμε άμεσα, γινόμαστε συνένοχοι   στα εγκλήματα που διαπράττουν οι Γερμανοί και οι "έλληνες" Εφιάλτες  ...!

Καλούμε κάθε Έλληνα πολίτη που θέλει και μπορεί να δράσει  ενεργά, να συνταχθεί τώρα στις γραμμές της "οικογένειας των Φιλικών". Η συμμετοχή όλων μας σε αυτή την προσπάθεια  είναι απολύτως  αναγκαία. Δεν πιστεύουμε ούτε ασπαζόμαστε τα ιδεολογικά κλισέ των διαφόρων αριστεροδεξιών πεποιθήσεων αλλά κατεβαίνουμε σαν "Εθνική Ελλάδος" στο πολιτικό παιχνίδι. Πιστεύουμε και υπηρετούμε μόνο το εκάστοτε δημόσιο και λαϊκό συμφέρον. Στα εθνικά θέματα  είμαστε δογματικοί και ασυμβίβαστοι πατριώτες, στα δε κοινωνικά και εργασιακά, νοιώθουμε την καρδιά μας να κτυπά  στο σωστό σημείο του κορμιού μας. Έχουμε διαμορφώσει ένα πληρέστατο και εφαρμοστέο πολιτικό πρόγραμμα και διαθέτουμε τα άτομα που έχουν την πείρα και τη δύναμη να το υλοποιήσουν. Άτομα που έχουν δουλέψει με επιτυχία στη ζωή τους και δεν έχουν ανακατευθεί ποτέ με τη βρώμα της διεφθαρμένης ελληνικής πολιτικής.

Καλούμε κάθε αντικατοχική πολιτική οργάνωση, κίνηση ή  ομάδα να συμπράξουν  στον απελευθερωτικό αγώνα ενάντια στο Γερμανό κατακτητή. Η ιδεολογική πολιτική αντιπαράθεση είναι δυνατή  μόνο σε μια ελεύθερη χώρα! Ας αφήσουμε λοιπόν τις πολιτικές μας αντιπαλότητες και ας πάμε ενωμένοι ενάντια στο γερμανικό κατοχικό καθεστώς. Ο κόσμος υποφέρει, άσχετα του τι πιστεύει και εμείς όλοι οι "ευαίσθητοι και πολιτικοποιημένοι" ιθαγενείς έχουμε την υποχρέωση να αντιδράσουμε από κοινού! Όταν σημάνουν επιτέλους οι καμπάνες της  "Ανάστασης" και επανέλθουμε στην συνταγματική νομιμότητα ... θα καταλάβουμε τουλάχιστον ότι, ένας ενωμένος λαός είναι πάντα νικητής!

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ για να δώσουμε στην ελπίδα την προοπτική .... να κάνει όνειρα!

Μας ενώνει ότι μας χώριζε!
Καλή ανάσταση, καλή λευτεριά!


Φιλικός, Πάνος Γιαννακουλόπουλος

 Νέα Φιλική Εταιρεία 



Επικοινωνία: nfeteria@gmail.com    /    nfilikos@web.de
                                 11742 Aθήναι/Κουκάκι, Δημητρακοπούλου 37-39
                                  Τηλ.: 210 922 4149   και 6945 840 577
                                 25009 Καμάρες/Ν. Ερινεός, Τ.Θ. Καμάρες

Δεν υπάρχουν σχόλια: