x

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Απάντηση από τον κύριο Άρτεμη Σώρρα!

Απάντηση από τον κύριο Άρτεμη Σώρρα σε μια σειρά ερωτήματα που του  έθεσα την 24-01-2013 με θέμα: Ποια είναι η αλήθεια κύριε Αρτέμη Σώρρα, Κύριε Γεωργαντζά, κύριε Λαμπράκη κ.α;;;  Μπορείτε να το βρείτε στην κατηγορία θεμάτων Σώρρας.

 Τα ερωτήματα έγιναν καλοπροαίρετα και με στόχο μόνο το καλό της πατρίδος μου! Ο κύριος Σώρρας προς τιμήν του, απάντησε σε έναν Έλληνα  πολίτη ίσος προς ίσο, τίμησε τους αναγνώστες της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ  και τίμησε και τον εαυτό του αποδεικνύοντας ότι σέβεται τον αληθινό διάλογο! Θέλω να κάνω  έναν διάλογο μαζί σας κύριε Σώρρα καθαρό χωρίς υπεκφυγές.

Και αυτό το τονίζω διότι σήμερα η αλήθεια είναι ψέμα και το ψέμα αλήθεια.Το μαύρο άσπρο και το άσπρο μαύρο. Το ποτήρι μισό άδειο ή μισό γεμάτο.

Εγώ προσωπικά αντέχω την καλοπροαίρετη κριτική όσο σκληρή και αν είναι, θέλω να πιστεύω και για εσάς ισχύει το ίδιο. Αυτό σημαίνει ότι η απάντηση σας μπορεί να είναι ειλικρινή μπορεί και όχι, εγώ δεν είμαι οικονομολόγος αλλά θα ζητήσω από ιδικούς του θέματος την επαλήθευση όσο γίνεται.
Εδώ θέλω να σας υπενθυμίσω ότι δεν μου απαντήσετε σε όλα τα ερωτήματα με απλά κατανοητές εξηγήσεις για τον απλό λαό που δεν έχει τις εξειδικευμένες γνώσεις και νομίζω ότι τον απλό λαό χρειάζεστε για να πραγματοποιήσετε την αγάπη σας για την πατρίδα.
Εγώ σας παρέχω ένα δημοκρατικό και πατριωτικό μέσον να μεταφέρετε τις απόψεις σας και έμενα μου αφήνετε τον ρόλο να σας κάνω αληθινή πατριωτική κριτική. Η πατρίδα μας βρίσκετε στο τελευταίο σκαλοπάτι προ του εμφυλίου και του αφανισμού. Σας το μεταφέρω με πάση ειλικρίνεια και για αυτό δεν έχουμε χρόνο για αβρότητες.
Σε μερικούς πατριώτες Έλληνες μένει να βρουν την χρυσή τομή της ακομμάτιστης συσπείρωσης των Ελλήνων τώρα, όχι αύριο.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η απάντηση του κυρίου Σώρρα είναι η παρακάτω.

ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΩ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕΛΕΤΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΞΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΤΕΥΘΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΔΙΑΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΚΥΛΗΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΓΟΡΑ ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΕΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ Η ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΡΕΥΤΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΙ ΟΜΟΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ 3ΑΑΑ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΒΕΤΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΜΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΡΙΝ ΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΦΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΩΣ ΘΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΙΣΩΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΘΕΤΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΡΙΣΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: