x

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Είσαι άξιος της τύχης Σου άμα κλείνεις τα μάτια Σου μπροστά στην πραγματικότητα!

Αποκαλύψτε τις ελληνικές συνειδήσεις Σας.

 

"... από τα κόκκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά..." τραγουδάμε ΄με έπαρση και γνώση εμείς οι Έλληνες στον εθνικό μας ύμνο απονέμοντας φόρο τιμής στους Αγωνιστές που θυσίασαν τη ζωή τους στο βωμό της Ελευθερίας. Με αίμα γράφτηκε η ελληνική ιστορία και μόνο με τους αγώνες των προγόνων μας κρατήθηκε στη ζωή, από την μέρα της αναγνώρισής του ( 22.01.1830) στο Λονδίνο μέχρι σήμερα, το επίσημο νεοελληνικό κράτος.

Σήμερα έπεσε η αυλαία για το νεοελληνικό κράτος. Ο κύκλος της ζωής  έκλεισε για την νεοελληνική ιστορία. Η σκληρή ελληνική πραγματικότητα προσπέρασε τις ψευδαισθήσεις και του πιο αισιόδοξου Έλληνα. Ακόμη και οι παραδοσιακοί καθεστωτικοί έλληνες πολίτες, που πάντα είχαν σαν αξίωμα το προσωπικό τους συμφέρον, δεν τολμούν πλέον να εθελοτυφλούν.

Η πραγματικότητα είναι αυτό που ζούμε όλοι μας στην καθημερινότητά μας.

Στην περίοδο της γερμανικής κατοχής, του 1941-44 , η Γκεστάπο έστηνε κατά χιλιάδες τους Έλληνες στον τοίχο, σήμερα οι γερμανικές μέθοδοι της γενοκτονίας έχουν μοντερνοποιηθεί... Σήμερα πεθαίνει ο Έλληνας που έχει την ατυχία να αρρωστήσει και δεν διαθέτει γεμάτο πουγγί  ή ωθείται από την πείνα και την εξαθλίωση στην αυτοκτονία κατά χιλιάδες.

Στην κατοχή έκαναν οι Γερμανοί κατασχέσεις σε κάθε τι φαγώσιμο που παρήγαγε αυτή η χώρα. Σήμερα κατάσχουν τη ρευστότητα της αγοράς, δημιούργησαν ήδη 1.300.000 ανέργους και μέχρι το 2014  θα τους φτάσουν στα 2.000.000 ( με βάση τους υπολογισμούς της Κομισιόν ). 6.500.000 Έλληνες θα ζουν το 2014 κάτω από τα όρια της φτώχιας. Οι τιμές των τροφίμων κρατούνται τεχνικά σε απαγορευτικά για τον καταναλωτή επίπεδα για να αναγκάσουν τους πεινασμένους να καταναλώνουν μόνο εκείνα τα "ληγμένα" προϊόντα που αποσύρονται από τη γερμανική αγορά.

Το καθεστώς των Αθηνών  νομοθετεί  ότι αποφασίζουν και διατάζουν οι γερμανικές δυνάμεις κατοχής. Το φορολογικό δίκαιο που εφαρμόζουν σήμερα είναι ταυτόσημο με εκείνο που χρησιμοποίησαν οι χιτλερικοί την περίοδο 1933-1944 για να αρπάξουν τις περιουσίες των Εβραίων. Πυροβολούν καθημερινά δημοσίως την ανεξαρτησία της ελληνικής δικαιοσύνης για να εκβιάσουν προσφιλείς προς τις κατοχικές δυνάμεις δικαστικές αποφάσεις. Το ελληνικό Σύνταγμα δεν ισχύει πλέον ούτε για το "θέα Αθήναι". Η ιδιωτική περιουσία έχει καταργηθεί και όπως  ο δημόσιος πλούτος έχουν παραχωρηθεί  σαν ενέχυρο, έναντι ενός εξευτελιστικού αντιτίμου, στους γερμανούς κατακτητές. Το πραγματικό ελληνικό χρέος ύψους 120 δισ. € έχει διογκωθεί στα περίπου 400 δισ. € για να καλύψουν τα τοξικά απόβλητα των γερμανικών τραπεζών. Ο Έλληνας καλείται να πληρώσει τα "σκουπίδια" που είχαν στο πορτοφόλιό τους οι γερμανικές τράπεζες, όπως η Deutsche Bank, η Hypo Real Estates, η IKB, οι Deutsche Sparkassen, η Commerzbank, η Dresdner Bank και οι Landesbanken.

Έχει συστηματικοποιηθεί η προπαγάνδα των κατοχικών δυνάμεων για τον αφελληνισμό των  Ελλήνων. Τα αποκαϊδια της ελληνικής Παιδείας είναι ορατά δια γυμνού οφθαλμού. Η δημιουργία των γερμανικών Ε.Ο.Ζ θα οδηγήσει στην Κοσοβοποίηση της πατρίδας και στο διαμελισμό της. Το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων είναι στο ναδίρ και η αστυνόμευση της χώρας έχει διαλυθεί και  μετατραπεί σε πραιτωριανή φρουρά του κατοχικού καθεστώτος των Εφιαλτών.

Οι καμινάδες του ελληνικού κρεματορίου καπνίζουν αδιάκοπα. Τα φερέφωνα των Γερμανών καλούν με ναζιστική έπαρση τους έγκλειστους στο στρατόπεδο συγκέντρωσης "η  Ελλάς " να προσφέρουν εαυτούς μέσω "εθελοντικής εργασίας" στην υπηρεσία των Γερμανών.  Το " ARBEIT MACHT FREI " θέλουν να επιβάλουν οι Εφιάλτες σαν σύνθημα για όσους θέλουν να επιβιώσουν  στην κοινωνία των εξαθλιωμένων. Όποιος αποδέχεται να φορέσει  την κουκούλα του Εφιάλτη θα έχει εξασφαλίσει για τη "ζωή " του ένα πιάτο φαγητό και  ένα κρεβάτι και θα θεωρείται προνομιούχος έναντι αυτού του Έλληνα που θα δουλεύει για το ξεροκόμματο.

Οι γονείς μας, μας γέννησαν, μας μεγάλωσαν, μας βοήθησαν να σπουδάσουμε και να αποκτήσουμε εφόδια για μια δημιουργική ζωή και τώρα θα αποδεχτούμε τα δεσμά των Γερμανών και των Εφιαλτών, θα υποκύψουμε στα προστάγματά τους και θα ζήσουμε σαν ανθρωπάκια και κακομοίρηδες;

Εμείς οι Φιλικοί δεν συμβιβαζόμαστε με τη μοίρα που μέλλει να μας  ορίζει το κάθε γερμανικό γουρούνι του Βερολίνου ή τα ανθρωποειδή κατασκευασματά τους στην Αθήνα. Προσπαθήσαμε να συνεργαστούμε, χωρίς να θέσουμε τον οποιονδήποτε όρο, με τις άλλες αντικατοχικές δυνάμεις, σκεφτόμενοι ότι όλοι λίγο-πολύ τον ίδιο κοινό σκοπό επιδιώκουμε. Διαπιστώσαμε ότι όλοι τους είναι αγκαλιασμένοι με το "μαγαζάκι" τους, τις φιλοδοξίες τους και την τσέπη τους

Η δική μας φιλοδοξία είναι να μην νοιώσουμε ποτέ την ντροπή, αν κάποτε θελήσουμε να αντικρύσουμε στα μάτια τα παιδιά μας και αν τυχόν αυτοί που πολεμάμε μας ρίξουν  στον τάφο, να κατορθώσουμε να κρατήσουμε ζωντανή την αξιοπρέπεια της υστεροφημίας μας.

Εμείς οι Φιλικοί πετάξαμε τα ιδεολογικά μας τσαρούχια και αποφασίσαμε να βγούμε μπροστά σαν απλοί Έλληνες στρατιώτες. Όσοι άλλοι συμπατριώτες διακατέχονται από τις ίδιες σκέψεις και ανησυχίες και έχουν τη θέληση και τη δύναμη της ψυχής, μπορούν να  ενώσουν τις ελληνικές συνειδήσεις τους με τις δικές μας. Η απελευθέρωση της χώρας και η παραδειγματική τιμωρία όλων των ενόχων ανεξαιρέτως από την ελληνική δικαιοσύνη είναι το ζητούμενο.

Το τρίπτυχο "Πατρίδα, Δημοκρατία, Δικαιοσύνη " είναι ο μοναδικός  σκοπός του κοινού αγώνα.

 Ας μας ενώνει όλους τους Έλληνες ότι μας χώριζε.

 Νέα Φιλική Εταιρεία  

 

Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορά στο συγγραφέα και στην πηγή, το ιστολόγιο: www.nea-filiki-eteria.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια: