x

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ!!! ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΕΘΙΜΟ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΠΟΥ «ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!



ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ «ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΕΣ» ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΓΙΟΡΤΗ PURIM;;;
Γράψαμε πρόσφατα πως τα σύγχρονα Καρναβάλια ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ και τον ένδοξο αρχαιοελληνικό πολιτισμό: Κάποιοι μας λοιδώρησαν, αλλά με τη σημερινή μας αποκάλυψη θα...βουλώσουν πολλά στόματα και θα μάθει ο κόσμος ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την αλήθεια!
Αναγνώστης λοιπόν, μας επισημαίνει τα εξής:
Τον περασμένο αιώνα ξεκίνησαν από κάποιους Μασώνους στην Πάτρα τα καρναβάλια και σιγά - σιγά μετά από δεκαετίες απλώθηκε το πράγμα σε όλη την Ελλάδα. Προβλήθηκε μάλιστα ως αναβίωση παλαιών δικών μας αρχαίων εθίμων!!!
Τα καρναβαλια σε ολη την Ελλαδα κ τον υπολοιπο κοσμο ειναι αρχαια γιορτη,πραγματι!! ΠΟΙΟΥ ΛΑΟΥ ΟΜΩΣ αφου δεν ειναι δικα μας;;;!!!!!!!
Λοιπον...δωστε στην αναζητηση την λεξη PURIM ,διαβαστε και δειτε εικονες,κι αφου τσιτωσει λιγο η πιεση σας θα καταλαβετε! (Τι να μη μας λενε μετα συνωμοσιολογους!! Εδω, εγω τα διαβαζα κ δεν πιστευα αυτα που εβλεπα κ διαβαζα!!!)
ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ (τον ΙΔΙΟ ΜΗΝΑ μαλιστα, τον Φεβρουάριο!) ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΓΙΟΡΤΗ PURIM!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
ΠΑΡΤΕ ΚΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ (και οχι, δεν ειναι συγχρονο για να μοιαζει στα λατιν αποκριατικα, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ! ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΟΠΩΣ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ!!! ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΟΙ ΛΑΤΙΝΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΕΒΡΑΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ Και ΧΟΡΕΥΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΠΑΣΩΝ!!!!!!! (Αφιερωμενο και στους υπερμαχους του καρναβαλιου "δωδεκαθε'ι'στες", να χορευουν και να μη τους βγαινει αυτο το βιντεο απ'το μυαλο!  Να δω μετα τι "γουστα θα βγαζουν"!!
Στο παραπάνω βίντεο, βλέπετε Ραββίνους (!!!) να χορεύουν υπό τους ήχους...καρναβαλικής μουσικής, από αυτές που παίζουν συνεχώς στην Πάτρα και αλλού!!!
Με μία αναζήτηση, βρήκαμε τι εστί Purim. Διαβάστε εδώ.
Δείτε φωτογραφίες από έναν τυπιοκό εορτασμό εβραϊκής οικογένειας:
 Και τώρα, εικόνες από το Καρναβάλι της Πάτρας:
ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ;;;
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ;;;
Το λέμε ξανά, μπας και το καταλάβοθυν ορισμένοι: ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ PURIM!!!
Πόσο ελληνικό είναι αυτό;;; Ειδικά οι...ελληνοαρχαιολάτρες "εβραιοφάγοι" ας μας απαντήσουν!
Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, τα Καρναβάλια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ούτε καν ευρωπαϊκά! Αλλά ένα εβραϊκό έθιμο ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!!!
Εσύ που τα διαβάζεις όλα αυτά, θα συμμετέχεις φέτος στο Purim...;*
*Δηλαδή τα Καρναβάλια της Πάτρας και άλλων πόλεων!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: