x

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Πάτρα: Επίθεση αντιεξουσιαστών με καδρόνια και πέτρες στο αστυνομικό μέγαρο!

Στον ύπνο έπιασαν οι αντιεξουσιαστές την ΕΛ.ΑΣ και επιτέθηκαν μέχρι και στο στρατηγείο της,στην Πάτρα..
Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, όταν ομάδα ατόμων που φέρονται να ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο επιτέθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού.
Η απουσία του αστυφύλακα-φρουρού που είχε εγκαταλείψει τη σκοπιά του έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας για να μπει στο εσωτερικό του μεγάρου, έδωσε την ευκαιρία σε μια ομάδα νεαρών από τον αντιεξουσιαστικό χώρο να της επιτεθούν. Ήταν γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα, όταν ο σκοπός μπήκε στο κτίριο για τη σωματική του ανάγκη. Οι νεαροί κουκουλοφόροι, που προφανώς καραδοκούσαν περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να δράσουν, όρμησαν στη σκοπιά και άρχισαν να χτυπούν όπου έβρισκαν με ρόπαλα και πέτρες! Μέσα σε δευτερόλεπτα, το έβαλαν στα πόδια και εξαφανίστηκαν αφήνοντας πίσω τους το κουβούκλιο διαλυμένο. Αμέσως σήμανε συναγερμός στο αστυνομικό μέγαρο και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Όμως, εκείνοι είχαν ήδη χαθεί στα στενά της πόλης. H επίθεση έχει αναστατώσει τους αστυνομικούς της Πάτρας, που διαπιστώνουν ότι ακόμη και η Αστυνομική Διεύθυνση είναι ανοχύρωτη με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα.

Σχολιάζοντας στο PatrasTimes το περιστατικό, ο γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαίας Χάρης Τσίτσικας, χαρακτήρισε ως «απαράδεκτο το γεγονός να είναι ανοχύρωτη η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαίας μπροστά σε τέτοια περιστατικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: