x

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Διαλύουν το STAR - Ολο το παρασκήνιο και τι συμβαίνει


Στην αρχή ήταν οι μειώσεις μισθών, ακολούθησαν απολύσεις και μάλιστα δεκάδες και τώρα...

έρχετε η πλήρη απαξίωση του STAR. Το κανάλι που θεωρείτε το πιο υγιές οικονομικά, από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας, για ακόμα μια φορά βιώνει απίστευτες καταστάσεις.

Μόνο που αυτές οι καταστάσεις οδηγούν στην πλήρη απαξίωση του τηλεοπτικού σταθμού.

Τα σενάρια που ακούγονται είναι πολλά ωστόσο είναι γεγονός ότι η κεντρική ναυαρχίδα του σταθμού τα δελτία του σαββατοκύριακου με τηλεθέασης που έχουν φτάσει ακόμα και το 40% οδηγούνται στην καταστροφή. Γεγονός που θα επηρεάσει σίγουρα τα ποσοστά του σταθμού στα νεανικά κοινά και κατά πάσα πιθανότητα και το μερίδιο στην διαφημιστική πίτα.

 Σύντομα λοιπόν το STAR δεν θα έχει, το μεσημέρι δελτίο την Κυριακή ενώ το κεντρικό θα περιοριστεί σε χρόνο. Ο κόσμος που δούλευε τα σαββατοκύριακα περιορίζεται δραστικά.

Τα Σαββατοκύριακα ο σταθμός δεν θα διαθέτει βάρδια ζωντανών συνδέσεων, ενώ οι βάρδιες σε τηλεοπτικά συνεργεία και  μοντάζ μειώνονται δραματικά. 

Περικοπές και στην εκπομπές καθώς δεν θα έχει πλέον καμιά όπως ακούγεται μοντάζ την Κυριακή. 

Θα πρέπει να θυμίσουμε ότι από τον Ιούλιο του 2011 οι δημοσιογράφοι έχουν δεχθεί μειώσεις μισθών περίπου στο 12%. Ενώ μειώσεις της τάξεως του 10% περίπου έχουν υποστεί και οι τεχνικοί από τον Αύγουστο του 2012. 

Τα τελευταία χρόνια στο σταθμό έχουν χάσει την δουλειά τους 50 περίπου δημοσιογράφοι και 30 τεχνικοί.

Από την άλλη είναι σχεδόν σίγουρο ότι οι υπεύθυνοι του σταθμού στις αρχές του καλοκαιριού θα προχωρήσουν σε απολύσεις κυρίως σε τεχνικό προσωπικό και διοικητικό. 

Ο σταθμός κόβει τις αποστολές, ακόμα και αυτές, σε Eurovision και Μύκονο.

http://planet-greece.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: