x

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Αν λάβετε υπ’όψιν τα άτομα που έχουν συλληφθεί όλο αυτό τον καιρό, τότε έχουμε έναν ξένο στρατό εντός της Ελλάδος!!!

UCK και Ισλαμιστές λαθρομετανάστες ...Ο Δούρειος Ίππος της Ελλάδος !  Δύο προφητικά άρθρα για την δράση του UCK στην Ελλάδα...Αν δεν σταθούμε να δούμε κατάματα το σοβαρότατο πρόβλημα που μέχρι τώρα απλά φροντίζουμε να το κρύβουμε κάτω από το χαλάκι μας, τα πράγματα θα ξεφύγουν με απρόβλεπτα αποτελέσματα!

Ίσως οι κάμερες τρελαίνουν, επειδή τον πλούτο πολλοί εμίσησαν αλλά τη δόξα ουδείς ...
Πολλές φορές όμως αντί να σε προσγειώσουν και να δεις την πραγματικότητα κατάματα, βλέπεις και ακούς μόνο αυτά που θέλεις !
Θα ξεκινήσουμε με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και την υπερευαισθησία κάποιων που τυχαίνει αυτήν την χρονική συγκυρία να είναι στη κυβέρνηση και το μόνο που κόπτονται είναι δήθεν τα ανθρώπινα δικαιώματα μόνο όμως για τους λαθρομετανάστες και όχι για Έλληνες !

Θέλουμε να πιστεύουμε και ότι η Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου της Δικαιοσύνης, ότι κινείται από σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και όχι από πολιτικά κριτήρια, με στόχο την συλλογή ψήφων από το νέο νόμο περί Ιθαγένειας που είναι στα σκαριά για την επαναφορά της ψήφου των λαθρομεταναστών !



 



Γιατί δεν μπορούμε να καταλάβουμε την πρεμούρα αλλά και το άγχος να έρθει το νομοσχέδιο και να ψηφιστεί στη Βουλή λες και έχουμε λύσει όλα τα προβλήματα τη στιγμή που ύπαιθρος είναι στα χέρια Αλλοδαπών κακοποιών με εγκληματικά κτηνώδη ένστικτα !

 
Η Εισβολή του Αλβανού κακοποιού με χειροβομβίδες και η ληστεία 30 αμάχων Χωρικών σε καφενείο , αλλά και η δολοφονία δύο ηλικιωμένων ανθρώπων, με ένστικτα κτηνώδη γιατί μόνο κτήνος πρέπει να είσαι όταν χτυπάς στο ύπνο δύο ανήμπορους γερόντους που δεν μπορούν να αμυνθούν και δεν ανατριχιάζεις από τις πονεμένες κραυγές τους ....Δεν είχες Παππού εσύ ,δεν έχεις Γιαγιά ανθρωπόμορφο κτήνος ;

Αλλά σίγουρα θα περιμένεις κάποιον Υπουργό να σε συμπονέσει και να σε αποφυλακίσει για να ξανακάνεις απλά τα ίδια και χειρότερα

Πριν από λίγο καιρό είχαμε την επιχείρηση των Αλβανών κακοποιών στις Φυλακές Τρικάλων και την απόδραση 11 κακοποιών που τα γεγονότα απέδειξαν ότι δεν έφυγαν να πάνε στη Πατρίδα τους ,αλλά κινούνται εντός του Ελληνικού Χώρου μακελεύοντας απλούς άμαχους και γυναικόπαιδα σε καιρώ ειρήνης ...Νυφούλα τη θάψανε την κορούλα τους οι γονείς της Κατερίνας γιατί








Γιατί κάποιοι δεν βλέπουν πέρα από τα μάτια τους ,δεν είδαν αλλά ούτε και κατάλαβαν ποτέ ότι δεν είναι επικεφαλής κομματικών μηχανισμών αλλά Κυβερνούν αυτόν εδώ το τόπο και τους Έλληνες κατοίκους ...
Σε ποια χώρα θα γινόταν Στρατιωτική επιχείρηση με 1.000 σφαίρες από Πολεμικά όπλα και 21 χειροβομβίδες που δεν εξερράγησαν ,ακόμη μαζεύουν χειροβομβίδες τα τμήματα του ΤΕΝΞ στα Τρίκαλα... και δεν θα γινόταν χαλασμός ; 
Μήπως είχαμε καμιά παραίτηση από ευαισθησία ;

Κανείς από αυτούς που έκαναν την επιχείρηση δεν συνελήφθη ,κανένα από τα όπλα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ξανά ,σε μια επιχείρηση που σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε ενώ η αντίδραση των Αστυνομικών Δυνάμεων ήταν χωρίς οπλισμό και χωρίς πληροφορίες ...
Δεν μπορείς να στέλνεις την Ομάδα ΔΙΑΣ οπλισμένους με πιστόλια να αντιμετωπίσει φονιάδες με ΑΚ-47 !
 
Η επιχείρηση αντιμετώπισης έχει τόσα κενά που αν τα πάρουμε με τη σειρά ο Υφυπουργός της Δικαιοσύνης αντί να ασχολείται με νομοσχέδια θα έπρεπε να γυρίζει όλες τις φυλακές και να επιβλέπει μέτρα που δεν χρειάζονται ντε και καλά ....χρήματα !

Το κατασκευάσεις μια υπερυψωμένη σκοπιά με ξύλινα στηρίγματα και να τοποθετήσεις περιμετρικά 50 τσουβάλια με άμμο και να την επανδρώσεις με 2 άνδρες οπλισμένους με οπλοπολυβόλα που έχουμε γεμάτες τις αποθήκες από τον αποσυρόμενο οπλισμό HK11 της σειράς των FN δεν χρειάζεται χρήματα αλλά λίγο μυαλό ...

Το να τοποθετήσεις εναν προβολέα που να χειρίζεται χειροκίνητα ή σκοπευτικά νυκτός δεν θέλει πολιτική απόφαση αλλά γνώσεις και αποφασιστικότητα !

Το να αποφασίσεις όμως και να δώσεις την εντολή να κινηθούν τα ΕΚΑΜ στις 7: 30 πρωί σχεδόν μετά από δώδεκα ώρες από την Στρατιωτική Επιχείρηση είναι απλά ευθυνοφοβία και ασχετοσύνη και δυστυχώς αυτά υπάρχουν στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και σε μεγάλο βαθμό μάλιστα !

Αν λέμε αν αποφασίσουν οι φυλακισμένοι κακοποιοί να κάνουν οργανωμένη απόδραση σε όλες τις φυλακές της χώρας και να ακολουθήσουν και οι κρατούμενοι στα κέντρα κράτησης που είναι ξέφραγο αμπέλι, ενώ η Πατρίδα μας θα έχει δεχθεί μια από τις κυοφορούμενες κρίσεις και σε συνδυασμό με προσχεδιασμένη προβοκάτσια στη Θράκη μας υπάρχει σχέδιο αντιμετώπισης ; Αμφιβάλουμε !!
`
Σε κάθε χώρο κράτησης υπάρχει και λειτουργεί δίκτυο μεταξύ των Ισλαμιστών λαθρομεταναστών και αυτό είναι γνωστό ακόμη και σε άσχετους Πολιτικούς ! Η εκμετάλλευση της θρησκείας του Ισλάμ αυτών των ανθρώπων είναι δεδομένη και η κουλτούρα τους δεν έχει σχέση με την Ελληνική κουλτούρα ...Ούτε η Ζωή έχει την ίδια αξία για όλους !


Επειδή πιστεύουμε ότι δεν ήταν τυχαία η επιχείρηση των Φυλακών Τρικάλων να θέσουμε ενα απλό ερώτημα, έγινε μετακίνηση σκληρών κακοποιών ώστε να σπάσουν τυχόν επαφές ,αλλά και η γνώση των σημείων που δεν φυλάσσονται ;

Αν κάποιος έχει τη δύναμη και το χρήμα να οργανώνει επιχείρηση με Πολεμικά Όπλα ,αυτοκίνητα ,χειροβομβίδες αλλά και αλεξίσφαιρα γιλέκα σίγουρα θα το επιχειρήσει ξανά με καλύτερο εξοπλισμό ,περισσότερες πληροφορίες και αποφασισμένους UCKάδες !

Άπαντες γνωρίζουν οτι υπάρχουν κρύπτες με όπλα πυρομαχικά και χρήματα σε όλη την Ελληνική επικράτεια και όχι μόνο !

Αλλά και ο σχεδιασμός στο πόδι δήθεν πολυδύναμων Αστυνομικών Τμημάτων
από πολιτικούς του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως χωρίς στόχο ... Έχουν αφήσει στο Έλεος του Θεού την Ελληνική Ύπαιθρο και τους κατοίκους της με τα όπλα στα χέρια !
 

Έχουν στερήσει τις Αστυνομικές Διευθύνσεις από ανθρώπους με γνώσεις ανθρωπογεωγραφίας και πληροφοριών αλλά και γνώσεις περιοχών ,μονοπατιών και κρυψώνων !
 

Για φανταστείτε τι έχει να συμβεί σε παρατεταμένη Εθνική κρίση και σε μια έκρηξη αποδράσεων από τις φυλακές και τα κέντρα κράτησης σκληρών αλλοδαπών κακοποιών και Ισλαμιστών ...Απλά δεν θα προλαβαίνουμε να μαζεύουμε τα ασυμμάζευτα !

* Ο Μακρυγιάννης Χρήστος είναι Ανώτερος Αξιωματικός ε.α

ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΚΥΡΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ που ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΣΗΣ.


Νέες διαστάσεις φαίνεται να παίρνει η υπόθεση που αφορά στις συνθήκες και στο σχέδιο που εφαρμόσθηκε για την απόδραση κακοποιών μέσα από τις φυλακές Τρικάλων.


Γίνεται λόγος ακόμα και για δράση παραστρατιωτικών στη «δολοφονική επιχείρηση».

Από τις έντεκα κακοποιούς που δραπέτευσαν οι Αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν τρεις κακοποιούς.

Οι δύο πρώτοι συνελήφθησαν στο Λογγάκι ενώ ο τρίτος στην Κρηνίτσα Τρικάλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν εντοπισθεί άλλοι τέσσερις, η σύλληψη των οποίων θεωρείται θέμα χρόνου.

Το ζητούμενο είναι τι θα γίνει με τους αποκαλούμενους επικίνδυνους δραπέτες αλλά και τους «εγκεφάλους» που οργάνωσαν κι εκτέλεσαν την επιχείρηση απόδρασης έξω από το σωφρονιστικό κατάστημα. Το συμβάν έχει προκαλέσει την παρέμβαση εκτός από την παρέμβαση των ΕΚΑΜ, την εμπλοκή κι άλλων υπηρεσιών που μελετούν προσεκτικά τα στοιχεία.


Η ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης είναι σαφής. Κάνει λόγο για «πρωτοφανή ένοπλη επίθεση στρατιωτικού τύπου με καλάσνικοφ και ρίψη χειροβομβίδων που εξερράγησαν». Στο προηγούμενο αναλυτικό ρεπορτάζ του “Newsbomb.gr” αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «εξωτερικά της φυλακής βρέθηκαν έξι κρατήρες που προέκυψαν από τη χρήση επιθετικών χειροβομβίδων, καθώς και 400-500 κάλυκες».

Αυτά τα δεδομένα και η περίεργη κινητικότητα που παρατηρήθηκε τις προηγούμενες ώρες στον ουρανοξύστη της λεωφόρου Κατεχάκη και σε υπηρεσίες του ελληνικού Πενταγώνου μαρτυρούν ότι υπάρχουν υπόνοιες για ενέργεια από παραστρατιωτική οργάνωση.

Ο τρόπος με τον οποίο έδρασε η ομάδα των 15 ατόμων που προσέβαλε την εξωτερική φρουρά των φυλακών στα Τρίκαλα ήταν άψογα οργανωμένος και σχεδιασμένος με στρατιωτική συνέπεια ως προς τη σύλληψη και την εκτέλεση. Χρησιμοποιήθηκαν τέσσερα σημεία προσέγγισης.

Το προφίλ των «εισβολέων»

Οι «εισβολείς» ήταν έτοιμοι για να αντιμετωπίσουν επί 45 λεπτά τα πυρά των φρουρών έως ότου θα κατάφερναν να αποδράσουν τα πρόσωπα που ήθελαν. Αστυνομική πηγή επισήμανε ότι είχαν άριστη γνώση στη χρήση οπλισμού και πυρομαχικών. Δεν είναι τυχαίο ότι χρησιμοποιήθηκαν εννέα χειροβομβίδες εκ των οποίων εξερράγησαν οι επτά. Οι άλλες δύο δεν έσκασαν αν κι είχαν αφαιρεθεί οι περόνες τους λόγω παλαιότητας.

Γίνεται μάλιστα προσπάθεια να εντοπισθεί η προέλευσή τους και να διαπιστωθεί αν προέρχονται ή όχι από το στρατιωτικό υλικό που είχε αφαιρεθεί από αποθήκες του αλβανικού στρατού το 1997. Έχει δοθεί μάλιστα εντολή για εξονυχιστική έρευνα στους κάλυκες και επιμελή συλλογή δακτυλικών αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού.

Χωρίς να επιβεβαιώνεται, μέλη ευαίσθητων υπηρεσιών ασφαλείας εξετάζουν το ενδεχόμενο να συμμετείχαν στην επιχείρηση πρόσωπα που συμμετείχαν παλαιότερα σε παραστρατιωτικές οργανώσεις οι οποίες έδρασαν παλαιότερα στο Κοσσυφοπέδιο ή έπαιξαν ρόλο στην αποσταθεροποίηση των Σκοπίων με αφορμή εθνοτικές διαφορές στο Τέττοβο.

«Κλειδί» ένας 35χρονος Αλβανός

Στοίχημα αποτελεί για τις αστυνομικές αρχές η σύλληψη 35χρονου Αλβανού που είχε αποδράσει στις 12 Οκτωβρίου μέσα από το νοσοκομείο Τρικάλων με κινηματογραφικό τρόπο και πρωτοφανή υποστήριξη πάνοπλων συνεργών του, οι οποίοι επιτέθηκαν πυροβολώντας εν ψυχρώ σε τρεις φρουρούς που τον συνόδευαν
 
. Σε μερικές ώρες, ο κακοποιός βρέθηκε με ομάδα άλλων τεσσάρων συνεργών του πίσω από το νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου στην Αττική.

Το πρόσωπο αυτό εντοπίσθηκε από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ. Ύστερα από καταδίωξη και ανταλλαγή πυροβολισμών συνελήφθη όταν εγκλωβίστηκε με έναν άλλο συμπατριώτη του σε αυτοκίνητο. Από τον εντοπισμό του 35χρονου θεωρείται ότι θα ξεκαθαριστεί ποιοι ήταν αυτοί που οργάνωσαν την «επιχείρηση», με ποια πρόσωπα συνδέονται και κυρίως τι είδους επαφές διατηρούν με παραστρατιωτικές ομάδες, οι οποίες έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους και στην Ελλάδα.Σημειώνουμε ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο διατάχθηκε έρευνα στην VIII Μεραρχία Πεζικού στα Ιωάννινα για αποκαλούμενους «αυτονομιστές Τσάμηδες» που ενεπλάκη σε επεισόδιο σοβαρού ξυλοδαρμού Έλληνα πολίτη στη Χαραμίδα Λέσβου επειδή σχολίασε στο YouTube βίντεο που έδειχνε Αλβανούς να πυροβολούν και να καίνε ελληνική σημαία.
Με αναλυτικό ρεπορτάζ είχαμε αποκαλύψει ποιοι είναι οι πυρήνες του αποκαλούμενου UCC, τι είχε επισημάνει η ΕΥΠ στον πρώην υπουργό Δημοσίας Τάξεως κ. Γιώργο Βουλγαράκη επί κυβερνήσεως κ. Κώστα Καραμανλή και πώς γίνονταν οι στρατολογήσεις μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης.

Ίσως η απόδραση από τις φυλακές Τρικάλων αποκαλύψει νέα στοιχεία για την ύποπτη δράση παραστρατιωτικών ομάδων στη χώρα μας


Διαβάστε και το δημοσίευμα του newsbomb (5/9/2012)για τις έρευνες της 8ης Μεραρχίας

Απίστευτη πρόκληση από τον ''Απελευθερωτικό στρατό της Τσαμουριάς''

Περίεργος θόρυβος έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα σχετικώς με τις κινήσεις υποτιθέμενων αυτονομιστών τσάμηδων στην Ήπειρο και του αποκαλούμενου«Απελευθερωτικού Στρατού Τσαμουριάς» (UCC / Ushtria Clirimtare e Camerise),ύστερα από δημοσιεύματα σε ενημερωτικά ιστολόγια.

 Σύμφωνα με έγκυρες πηγές από το υπουργείο Εθνικής Αμύνης, ο δραστήριος διοικητής της VIII Μεραρχίας Πεζικού στα Ιωάννινα ταξίαρχος Κων. Τσαγγαράς έχει ζητήσει από τους επιτελείς να ερευνήσουν τα γραφόμενα και να συλλέξουν όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που απαιτούνται.Αφορμή για όλη αυτήν την κινητικότητα έχει αποτελέσει ένα γεγονός που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 28 Αυγούστου στην περιοχή Χαραμίδα της Λέσβου, όταν ομάδα Αλβανών εισέβαλε στο σπίτι 27χρονου Έλληνα και τον ξυλοκόπησε βάναυσα. Αιτία ήταν ένα σχόλιο που έκανε ο27χρονος σε βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube και παρουσίαζε έξι Αλβανούς να πυροβολούν την ελληνική σημαία με ΑΚ-47, την οποία τελικώς έκαψαν.
Μικρότερης έκτασης περιστατικά με φραστικά επεισόδια και λογομαχίες καταγγέλθηκαν επίσης στη Θεσπρωτία την ίδια ημέρα, ενώ ακολούθησαν και τουλάχιστον τρεις αναρτήσεις σε ιστολόγια με θεματολογία ειδικού περιεχομένου.Από τότε ξεκίνησε μια ηπίων τόνων έρευνα όσον αφορά στην παρουσία και τις δραστηριότητες αυτοαποκαλούμενων «τσάμηδων».

Τα στοιχεία που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη διάθεση των υπηρεσιών πληροφοριών είναι σημαντικά. Στρατιωτικές πηγές σημειώνουν ότι η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) επιβεβαιώνει την ύπαρξη του αποκαλούμενου UCC.

Οι πυρήνες του UCC

Από το 1999 ως σήμερα έχουν οργανωθεί πυρήνες των πέντε και έξι «αυτονομιστών»που δεν ξεπερνούν συνολικώς τα 150 άτομα. Κάποια από τα υποτιθέμενα ηγετικά στελέχη προέρχονται από σκληροπυρηνικούς αντάρτες του UCK, δηλαδή του υποτιθέμενου «Απελευθερωτικού Στρατού Κοσσυφοπεδίου», ο οποίος ευθύνεται για την απόσχιση του Κοσσυφοπεδίου από τη Σερβία.

Στελέχη του αποκαλούμενου UCC έχουν εντοπισθεί κυρίως στις περιοχές της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας ενώ συνδέονται και με εγκληματικές οργανώσεις. Έχουν δημιουργήσει κρύπτες οπλισμού με υλικό που προέρχεται από τρεις πηγές.

Βασική πηγή ήταν τα τυφέκια και το υλικό που αποσπάσθηκε από τις αποθήκες οπλισμού του αλβανικού στρατού κατά την εξέγερση του 1997. Σε δεύτερο επίπεδο έχουν συλλεχθεί υλικά που χρησιμοποιήθηκαν από τον UCK ενώ υπάρχουν όπλα, όπως εκτιμάται, προέρχονται από την Βοσνία και την Κροατία.






Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από όπλα που έχουν βρεθεί σε κρύπτες που έχουν εντοπισθεί τυχαία από τις Αρχές. Πρόσφατα, άνδρες του τμήματος Διώξεως Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διευθύνσεως Καστοριάς ανακάλυψαν μια τέτοια κρύπτη με σημαντικό υλικό το οποίο ήταν συσκευασμένο και καλά κρυμμένα.

Τι έμαθε ο Βουλγαράκης από την ΕΥΠ

Βρέθηκαν τρία τυφέκια τύπου ΑΚ-74 «Καλάσνικωφ», ένα τυφέκιο τύπου «Μάνλιχ»,τρία υποπολυβόλα αγνώστου τύπου και προέλευσης, οκτώ γεμιστήρες πολεμικού όπλου, χειροβομβίδες αγνώστου προελεύσεως, κοινοί πυροκροτητές χειροβομβίδων,18.415 φυσίγγια πολεμικών όπλων διαφόρων διαμετρημάτων και δύο συσκευασίες εκρηκτικής ύλης ΤΝΤ συνολικού βάρους μισού κιλού. Πριν από τέσσερα χρόνια, τέτοια εποχή, στα Δολιανά Ιωαννίνων είχε ανακαλυφθεί άλλη μια κρύπτη όπλων (με ανάλογο υλικό) ύστερα από πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει σε δασική περιοχή.

Αξιόπιστες πηγές σημειώνουν μάλιστα ότι επί πρωθυπουργίας κ. Κώστα Καραμανλή, ο τότε υπουργός Δημοσίας Τάξεως κ. Γιώργος Βουλγαράκης είχε ενημερωθεί από υπηρεσιακούς παράγοντες της ΕΥΠ και της Ελληνικής Αστυνομίας ότι είχαν εντοπιστεί πρόσωπα αλβανικής υπηκοότητας που εμπλέκονταν σε τρομοκρατικές οργανώσεις και εγκληματικές δραστηριότητες.

Χαρακτηριστικό είναι ότι τότε ζητήθηκε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για κάποια από τα πρόσωπα αυτά και όλως τυχαίως ακολούθησε ενεργοποίηση εκατό καρτοκινητών στην περιοχή των Ιωαννίνων, τα οποία όπως διαπιστώθηκε ανήκαν σε Αλβανούς!

Στρατολογήσεις μέσω «κοινωνικής δικτύωσης»

Νεώτερα στοιχεία αναφέρουν ότι μέρος του οπλισμού έχει μεταφερθεί στην Αττική ενώ υπάρχουν περιπτώσεις νέων που στρατολογούνται από «διάφορους» μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης έναντι κάποιου ποσού, το οποίο προέρχεται από τρίτες πηγές. Όπως αναφέρεται σε σχετική έκθεση, χρήματα διακινούνται από τη Σαουδική Αραβία, την Αλβανία, την αλβανική ομογένεια των ΗΠΑ και από «αόρατους χρηματοδότες» με έδρα στην Ελβετία. Εξ ου και η αγωνία για το περιστατικό με το σχόλιο στο YouTube και τον ξυλοδαρμό του 27χρονου.

Όλα αυτά τα δεδομένα με αφορμή και τα πρόσφατα περιστατικά βίας και προσβολής της εθνικού συμβόλου μας από Αλβανούς προκαλούν την έντονη ανησυχία τόσο στις αστυνομικές, όσο κυρίως στις στρατιωτικές αρχές. Δεν είναι τυχαίο ότι στην παρούσα φάση δεν αποκλείεται και η πιθανότητα προβοκάτσιας από ξένα κέντρα αποσταθεροποίησης ώστε η χώρα να βρεθεί σε ακόμα πιο δεινή διπλωματική και διαπραγματευτική θέση.

Σε επικοινωνία που είχαμε με στέλεχος του υπουργείου Εξωτερικών επισήμανε πως από το 1994 προωθείται από εθνικιστικούς κύκλους των Τιράνων το σχέδιο της«Μεγάλης Αλβανίας», στο οποίο εντάσσεται το φληνάφημα περί Τσαμουριάς και οι επεκτατικές ονειρώξεις της γειτονικής χώρας μέχρι την Πρέβεζα.

πηγές : veteranos.gr /newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: