x

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

... " Eπανάσταση " ...

Όταν η κατάντια μιας κοινωνίας δεν μπορεί να περιγραφεί με τα λόγια και οι αρχές του κράτους είναι αναγκασμένες να ωραιοποιούν τους στατιστικούς αριθμούς για να αμβλύνουν την πραγματική  εικόνα  της εξαθλίωσης ενός ταπεινωμένου λαού, τότε ο δείκτης του ρολογιού της ελληνικής ιστορίας σταματά να μετρά τους χρόνους της ζωής και δείχνει μόνο προς  μία κατεύθυνση, ... στην παρακμή και τελικά στον λυτρωτικό θάνατο!

 Ποιός θέλει να ξεχάσει τις προεκλογικές υποσχέσεις του Σαμαρά που έγιναν πριν δώδεκα μήνες.  Ούτε πέντε λεπτά δεν περίμενε μετά το κλείσιμο της κάλπης για ναξεχάσει τα όσα είχε υποσχεθεί  στους ψηφοφόρους του, προκειμένου  να σφετεριστεί την εξουσία και να αποδείξει σ' όλο τον λαό ότι εκτελεί εντεταλμένη υπηρεσία μόνο για λογαριασμό των συμφερόντων των Γερμανών τοκογλύφων.Πού είναι οι μεγαλόστομες "αριστερές" ευαισθησίες της υπευθυνότητας ενός Φώτη Ρεπούση ή του Βενιζέλου όταν εκατομμύρια Ελλήνων είναι υποχρεωμένοι να ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας και μέσα στο στενό πλαίσιο της απόγνωσης;  Πότε βγήκαν αυτές οι τρεις "καρυάτιδες" του γερμανικού προτεκτοράτου για να εκδηλώσουν δημόσια την λύπη τους για το μαρτύριο που ζει καθημερινά η πλειονότητα του Ελληνικού Λαού; Ίσα-ίσα πριν τις εκλογές μας απείλησαν και οι τρεις τους  ότι θα πεινάσουμε ή θα μείνουμε χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ή χωρίς σχολεία, ηλεκτρικό ρεύμα, τραπεζικές καταθέσεις ή ότι  θα κλείσουν επιχειρήσεις και ότι δεν θα πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις ... αν δεν ακολουθήσουμε τον δρόμο που μας υποδεικνύουν οι Γερμανοί και οι τοκογλύφοι δανειστές μας. Τους πιστέψε ο λαός και δώδεκα μήνες αργότερα εκατομμύρια Έλληνες πεινούν, έχασαν τα σπίτια τους, την δουλειά τους, τις συντάξεις τους, τους μισθούς τους, φάρμακα δεν υπάρχουν, τα δημόσια νοσοκομεία αν δεν έκλεισαν ... λειτουργούν υποτυπωδώς, η παιδεία ψυχορραγεί και ο μεγάλος ξεριζωμός του Ελληνισμού από την πατρίδα ... ξεκίνησε. Ξεπουλιέται η Πατρίδα στους ξένους αντί πινακίου φακής και αποδυναμώνωνται εκ του πονηρού εντέχνως οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας. Ο στραγγαλισμός της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης συνεχίζεται προκλητικά και το δίκαιο των δυνάμεων κατοχής αντικατέστησε ολοκληρωτικά το Ελληνικό Σύνταγμα. Επί δώδεκα μήνες είναι η κυβέρνηση Σαμαρά στην εξουσία και δεν κατόρθωσε να επιδείξει ούτε την δημιουργία έστω και μίας και μοναδικής νέας θέσης εργασίας απέναντι στις εκατοντάδες χιλιάδες που στο ίδιο διάστημα κονιορτοποίησε!!!

Το τυραννικό καθεστώς Σαμαρά και Σία μιλά για το ..."χρέος προς την πατρίδα" και αδιαφορεί επιδεικτικά για τον Έλληνα που αργοπεθαίνει ...

Απέναντι τους στέκεται η Αντιπολίτευση του "Κανένα". Είναι ο Τσίπρας που από την προεκλογική "καταγγελία του μνημονίου και των δανειακών συμβάσεων" έφθασε ένα χρόνο αργότερα στην υπόσχεσή του προς τους τοκογλύφους ότι θα ...τους πληρώσει και την τελευταία δεκάρα του χρέους. Εξοικιώθηκε ο 39χρονος λάτρης της γερμανικής λογικής με τα σαλόνια των μεγαλολαμογιών και αποδέχεται ασυζητητί, στην πορεία του προς την εξουσία, την βοήθεια του μεγαλύτερου κερδοσκόπου και ανθέλληνα Τζόρτζ Σόρος και των Ιδρυμάτων του. Ο Τσίπρας και το Νέο ΠΑΣΟΚ του, όχι μόνο δεν έχει να επιδείξει  ένα πρόγραμμα με συγκεκριμένες προτάσεις για την έξοδο από την κρίση ήτην δημιουργία νέων θέσεων εργασίας αλλά εκτός από τις επαναλήψεις των ιδεολογικών αναμασημάτων.... επιδεικνύει απόλυτη υπακοή στις δυνάμεις κατοχής και προσαρμόζει την "πολιτική" του στα συμφέροντα των τοκογλύφων. 

Η "ΚΚΕ Α.Ε." ξέχασε την εργατιά, τη φτωχολογιά και κατόρθωσε να μην μοιράσει έστω και ένα καρβέλι ψωμί στους πεινασμένους.  Οι ανεπάγγελτοι ηγέτες του ΚΚΕ, που δεν έχουν κολλήσει ούτε ένα ένσημο στη ζωή τους, μας αποκάλυψαν, εκτός από το αυγό του Κολόμβου, ότι η χώρα δεν είναι υπό ξένη κατοχή και προτείνουν σαν λύση, με τα μυαλά που κουβαλούν, ... την κομμουνιστική δικτατορία!

Η γερμανοτραφής, νεοναζιστική "Χρυσή Αυγή" εκτός από το πολύ χρήμα, αγνώστου προελεύσεως, επιδεικνύει "μπράτσα" και ένα καθεστωτικό "πρόγραμμα" που στο περιεχόμενο του είναι κατώτερο από  αυτό που θα έγραφε μια "βραστή γίδα" με το μυαλό που διαθέτει. Με τα "μπράτσα" και τον ψεύτικο τσαμπουκά, μόνο όταν καταγράφουν οι κάμερες, ενεγκλώβησαν χιλιάδες Έλληνες που ήθελαν με την ψήφο τους να "χαστουκίσουν" το πολιτικό κατεστημένο.   

Οι ΑΝ.ΕΛ του Πάνου Καμμένου ψάχνουν ακόμη πάνω στο "φουσκωτό" να βρούν τον προσανατολισμό τους και ...τοσωστό  καπετάνιο!

Η εξωκοινοβουλευτική αντιπολίτευση είναι, με την βοήθεια των γερμανικών ταμείων, διαιρεμένη σε εκατοντάδες ομάδες και κινήματα και κόμματα... και ασχολείται με την διατήρηση των "ιδεολογικών χασμάτων" ή με την διάνοιξη καινούργιων.

Το 70% του λαού υποφέρει και το υπόλοιπο 30% αποτελείται από τους βολεμένους του καθεστώτος που πιστεύουνότι θα επιζήσουν χωρίς να υποστούν άλλες απώλειες. Πολλοί συμπολίτες μας έχουν την ψευδαίσθηση ότι σε μια κατεχόμενη χώρα είναι δυνατόν να διεξαχθούν ελεύθερες και τίμιες εκλογές. Ξέχασαν ότι ξαναγυρίσαμε στις παλιέςκαλές εποχές όπου τα γιδοπρόβατα και τα δέντρα "ψήφιζαν" για την επανεκλογή των ¨νονών" και των τυράννων των Ελλήνων. 

Βρισκόμαστε στην κρισιμότερη  καμπή της ιστορίας μας και καλούμαστε  να αποφασίσουμε σήμερα για το μέλλον της πατρίδας μας για τα τα επόμενα 50 χρόνια. Γνωρίζουμε ότι ζούμε σε μια υπόδουλη χώρα. Είμαστε σκλάβοι επ' αόριστον των Γερμανών, των τοκογλύφων και των οικογενειών των "ελλήνων" Εφιαλτών. Ο Έλληνας καλείται ναπάρει την απόφασή  για την επόμενη κίνησή του  στην σκακιέρα της ιστορίας του ... Το "τι" θέλει ο Έλληνας είναι αυτονόητο αν επιτέλους ανακαλύψει το " τι δεν θέλει" ...!

Ζούμε από κοντά την ανάπτυξη της φτώχειας, της κακομοιριάς, της εξαθλίωσης. Μας παίρνουν για ένα κομμάτι ψωμί αυτά που κτίσαμε με τους κόπους μιας ζωής, μας στοιβάζουν σαν τα σκουπίδια στα κέντρα των ανέργων, μαςκλέβουν το δικαίωμα για μια αξιοπρεπή ζωή και μας αφήνουν να ψοφήσουμε αβοήθητοι στα παγκάκια μπροστά στα νοσοκομεία των βολεμένων και των εχόντων. Μας ωθούν στην πορνεία, στον αλκοολοσμό  και στα ναρκωτικά, οι δε ξεχασμένες αρρώστειες  όπως ο τύφος, η ελονοσία, η ηπατίτις Β, η σύφιλη, το AIDS  κλπ. θερίζουν ακάθεκτες ολόκληρες γενιές. Φοβούνται τα "περήφανα" γηρατειά μας, οι γυναίκες και τα παιδιά μας να βγουν  τα βράδια από τα σπίτια μας που τα μετατρέψαμε σε κάστρα -φυλακές για να προστατευτούμε από τους εγκληματίες που σκοτώνουν ανεμπόδιστα για λίγα €υρώ.  Μας μετέτρεψαν τα σχολεία μας σε κέντρα αμορφωσιάς, μας μαγάρισαν την Ιστορία μας τα ήθη, τα έθιμά και τις παραδόσεις μας. Μας αναγκάζουν να δουλεύουμε σαν είλωτες για ένα μσθό-ελεημοσύνη και η ίδια τύχη περιμένει ακόμη και τα παιδιά των παιδιών μας τις επόμενες δεκαετίες. Ο σημερινός ξεριζωμός της εκπαιδευμένης, με τα χρήματα του Ελληνικού Λαού, νεολαίας, για εύρεση εργασίας στο εξωτερικό, θα είναι μεγαλύτερος αυτού που έζησαν οι πρόγονοί μας μετά την Μικρασιατική καταστροφή το 1923. Μας κλέβουν, μας εκβιάζουν, μας εκφοβίζουν, μας τρομοκρατούν, μας δέρνουν, μας ψεκάζουν και μας ωθούν στο θάνατο. Η κτηνωδείατων μισανθρώπων δείχνει την αναισθησία της με τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις οικογένειες των 600.000 Ελληνόπουλων που καθημερινά υποσιτίζωνται και  λένε το ψωμί, ψωμάκι! 

 Οι Έλληνες αργοπεθαίνουν, η Ελλάδα διαλύεται. Οι θεσμοί και οι νόμοι αντικαταστάθηκαν από τους νόμους της ζούγκλας, οι δικαστές αποφασίζουν με βάση το κατοχικό δίκαιο και οι ξενόφερτοι μισθοφόροι επιβάλλουν το δίκαιο του τρόμου. Ποινικοποίησαν τη φτώχεια και αντιμετωπίζουν το φτωχό χειρότερα απ' ότι τον κάθε  δολοφόνο, τον ληστή και το βιαστή. Χάσαμε στο μέτρημα τον αριθμό των νεκρών μας και γίναμε το έρμαιο της απόγνωσής μας. Πόσο καιρό ακόμη θα μπορέσουμε να θρέψουμε τα παιδιά μας ... πόσο ακόμη θα περιμένουμε να αλλάξει η μοίρα που μας επέβαλαν ... Δεν χρωστάμε εμείς αυτά που τσέπωσαν "Αυτοί" που  καλούμαστε τώρα να τα ξεπληρώσουμε με το  μεδούλι μας!!! Δεν περιμένουμε πότε θα κάνει ο κάθε "Γιακουμάτος" τη νεκροψία του για να μάθουμε αν ο δρόμος που πήρε ο "Μέγα Αλέξανδρος"  του "Άδωνη" ήταν λάθος!!!

Η λύση του δράματος που ζει η ελληνική κοινωνία είναι μία ...! 

Η "Νέα Φιλική Εταιρεία" μπαίνει μπροστά στον αγώνα με Ηγέτη την προσωπικότητα, την καρδιά και την αποφασιστικότητα των φίλων και των μελών του κινήματός μας. Στο "Μανιφέστο" μας δίνουμε τις απαντήσεις  και κάνουμε τις προτάσεις μας για την "επόμενη μέρα" που θα αρχίσει από μια μηδενική βάση. Έχουμε το όραμα και το σχέδιο για μια ισχυρή, ανεξάρτητη, κυρίαρχη  και ελεύθερη Ελλάδα με ένα κοινωνικά ανθρώπινο κράτος δικαίου που θα σέβεται και θα προστατεύει όλους τους Έλληνες πολίτες ανεξαίρετα. Κάθε Έλληνας πρέπει να έχει εφ' όρου ζωής το δικαίωμα και την εγγύηση για μια αξιοπρεπή διαβίωση και περίθαλψη, για μια ελεύθερη παιδεία και για μια θέση εργασίας με έναν δίκαιο μισθό. Μόνο η  ισονομία και η αξιοκρατία θα οδηγήσουν  την ευημερούσα κοινωνία στην Δημοκρατία και στην Δικαιοσύνη. Αγαπάμε την Πατρίδα μας και είμαστε αποφασισμένοι να την υπερασπιστούμε και να της αφιερώσουμε ακόμη και τη ζωή μας! 

Η Ελλάδα είναι οι Έλληνες και μας ενώνει ότι μας χώριζε!

Φιλικός, Πάνος Γιαννακουλόπουλος

Νέα Φιλική Εταιρεία  

 Υ.Γ.: Αν συμφωνείτε ... σπάστε το εμπάργκο των καθεστωτικών δημοσιογράφων και των           ΜΜΕ  και διαδώστε το παντού όπου υπάρχουν Έλληνες.

 

Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορά στο συγγραφέα και στην πηγή, το ιστολόγιο: www.nea-filiki-eteria.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια: