x

Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013

Μυστηριώδης πλανήτης ανακαλύφθηκε να παραμονεύει στην άκρη του ηλιακού μας συστήματος - Έχει η Nemesis βρεθεί;

Εάν η γη απαλλάσσονταν από αυτόν δεν θα υπήρχε πρόβλημα, γιατί η σύγχρονη τεχνολογία του ανθρώπου αποκάλυψε ότι η γη είναι ο μόνος πλανήτης στο ηλιακό σύστημα που πραγματικά κατοικείται από την ανθρωπότητα.
Αλλά η γη δεν μπορεί και δεν θα απαλλαγεί! Αυτός ο πλανήτης θα επηρεαστεί τρομερά από το πέρασμα του Πλανήτη Χ, όπως οι γραφές των αρχαίων Σουμέριων καταγράφουν την τρομερή καταστροφή και το θάνατο που συνέβη την τελευταία φορά που ο Planet X ήρθε περίπου 3.600 και πλέον χρόνια πριν. Όταν ο πλανήτης Χ περνάει μέσα από το ηλιακό σύστημα όλη η γη θα τρέμει.
Συγκρίνεται Αγγαίος 2:21, Προς Εβραίους 12:26-27, και τον Ησαΐα 2:12-22.
Θα υπάρξουν μεγάλοι σεισμοί, τα ηφαίστεια σε όλη τη γη θα ξεσπάσουν, φοβερό τσουνάμι θα σαρώσει ολόκληρες ηπείρους, οροσειρές θα πέσουν και άλλες θα αυξηθούν, ορισμένες περιοχές της γης θα βυθιστούν κάτω από τους ωκεανούς και ένα κομμάτι γης σήμερα κάτω από τις θάλασσες θα ανέβει πάνω από τα νερά. Θα υπάρξει παράξενη, ακόμη και άμεση αλλαγή του κλίματος, προκαλώντας περίεργες και τρομερές καταιγίδες που θα καταστρέψουν τη γη με τρομερούς ανέμους, πλημμύρες, χαμηλές θερμοκρασίες σε ορισμένες περιοχές, και υψηλές θερμοκρασίες σε άλλες. ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ άνθρωποι θα πεθάνουν! Η υποδομή κάθε έθνους στη γη θα καταστραφεί. Θα υπάρξει μαζικός θάνατος και καταστροφή σε όλη τη γη, και ο κόσμος όπως τον έχουμε γνωρίσει στο παρελθόν, θα πάψει να υπάρχει.
Παρακολουθήστε:
Μυστηριώδης πλανήτης ανακαλύφθηκε να παραμονεύει στην άκρη του ηλιακού μας συστήματος - Έχει η Nemesis βρεθεί;
Η ύπαρξη ενός πλανήτη που κρύβεται στην άκρη του ηλιακού μας συστήματος έχει συζητηθεί ευρέως για χρόνια.
Ο πλανήτης, που συχνά αναφέρεται ως Νέμεσις ή πλανήτης Χ ή ακόμα και «Αστέρι του θανάτου" έχει θεωρηθεί ένα αμφιλεγόμενο θέμα μεταξύ των επιστημόνων.
Αυτός είναι ο λόγος που η τελευταία ανακοίνωση έχει προκαλέσει τεράστιο θόρυβο μεταξύ αυτών.
Σε ομιλία του σε συνέδριο της Αμερικανικής Αστρονομικής Εταιρείας νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Rodney Gomes παρουσιάζοντας σύνθετους υπολογισμούς και μοντέλα ηλεκτρονικών υπολογιστών, ανάφερε την ύπαρξη αυτού του κόσμου ως μια πραγματική δυνατότητα.
Εάν ο Gomes είναι σωστός, ο άγνωστος πλανήτης, πέρα από την τροχιά του Ποσειδώνα είναι περίπου τέσσερις φορές το μέγεθος της Γης. Η ύπαρξή του προτάθηκε με βάση τις παρατηρήσεις των άλλων, μικρών φορέων της περιοχής, που φαίνεται να διαταράσσονται συνεχώς από κάτι.
Οι αστρονόμοι έχουν υποψιαστεί εδώ και καιρό ότι ένας τεράστιος κόσμος πέρα από το νάνο πλανήτη Πλούτωνα θα μπορούσε να εξηγήσει τις ιδιαίτερες κινήσεις των αντικειμένων στην ζώνη του Kuiper.
Αυτά τα ουράνια σώματα παίρνουν ανώμαλα ερεθίσματα μέσα στο χώρο, τα οποία δεν μπορούν εύκολα να εξηγηθούν μέσω άλλων φαινομένων ή βαρυτικών αλληλεπιδράσεων.
Η μελέτη του Gomes θεωρείται πολλά υποσχόμενη, αλλά ακόμα ασαφή.
Απαιτείται περισσότερη έρευνα πριν οι αστρονόμοι μπορέσουν να επιβεβαιώσουν και αναγγείλουν την παρουσία ενός άγνωστου, τεράστιου πλανήτη στην άκρη του ηλιακού μας συστήματος.
Στα μοντέλα του Gomes »περιλαμβάνεται επίσης ο πλανήτης νάνος Sedna . Από τότε που ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά, το αντικείμενο αυτό έχει εκτεθεί σε ανώμαλη πορεία πέρα από την τροχιά του Ποσειδώνα, που οι αστρονόμοι δεν μπορούν να εξηγήσουν ακόμα και τώρα.
Στην πραγματικότητα, ο μυστηριώδης Sedna, εντοπίστηκε σε μία επίμηκες, διάρκειας 12.000 ετών τροχιά, γύρω από τον ήλιο, μια σημαντική ένδειξη για την ύπαρξη της Nemesis
Ο "Σέντνα είναι ένα πολύ περίεργο αντικείμενο - δεν πρέπει να είναι εκεί! Ποτέ δεν έρχεται πουθενά κοντά σε κάποιον από τους γιγάντιους πλανήτες ή τον ήλιο.
Μια σειρά από άλλα αντικείμενα, που βρίσκονται κοντά στον Sedna, παρουσιάζουν παρόμοιες αποκλίσεις εξαιτίας παρόμοιων ερεθισμάτων οι οποίες λαμβάνονται σοβαρά υπόψην από τους επιστήμονες για τον σχηματισμό αυτής της θεωρίας.
Η έρευνα του Gomes »δείχνει ότι αυτό που προηγουμένως ήταν κρυφός πλανήτης βρίσκεται πολύ πέρα από την τροχιά του Πλούτωνα.
Λόγω του μεγέθους του, θα ασκήσει ισχυρή επιρροή στα υπερ - Ποσειδώνια αντικείμενα, αλλά μόνο ελάχιστη επιρροή σε αυτά με φυσικό αέριο και στους γίγαντες πάγου, και αμελητέα για τους εσωτερικούς, βραχώδεις κόσμους.
Ένας γίγαντας πάγου μεγέθους Ποσειδώνα σε τροχιά, περίπου 225 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα (140.000 εκατομμύρια μίλια) μακριά από τον Ήλιο θα μπορούσε να εξηγήσει αυτές τις διαταραχές.
Εναλλακτικά, ένας βραχώδης κόσμος στο μέγεθος του Άρη σε μία εξαιρετικά επιμήκη τροχιά πέρα από τον Πλούτωνα μπορεί να ασκήσει παρόμοια επιρροή.
Ο νέος προτεινόμενος κόσμος μπορεί να έχει αναπτυχθεί στο ηλιακό σύστημα, μαζί με τους άλλους πλανήτες, και στη συνέχεια σταδιακά να ξέφυγε από τον ήλιο, ή μπορεί να έχει συλληφθεί από τον Ήλιο, αφού βγήκε από το δικό του αστρικό σύστημα, πριν από δισεκατομμύρια χρόνια.
Ο "Rodney Gomes ενεργά αναζητάει περαιτέρω στοιχεία και περιμένουμε τα ευρήματά του με ενδιαφέρον! Έχει αναλάβει ένα δύσκολο έργο, αλλά ακολουθεί τη σωστή προσέγγιση. «Είναι σίγουρα μία υψηλού κινδύνου, υψηλής ανταμοιβής, κατάσταση - μια ανακάλυψη ενός νέου πλανήτη θα είναι θεαματική», παρατήρησε ο αστρονόμος του Πανεπιστημίου του Maryland, Douglas Hamilton.
Οι αστρονόμοι ελπίζουμε ότι σύντομα να είναι σε θέση να παρέχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον μυστηριώδη πλανήτη που ανακαλύφθηκε από τον αστρονόμο Rodney Gomes.

Από beforeitsnews
Απόδοση Κειμένου dorieas

Δεν υπάρχουν σχόλια: