x

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Stranger- Τι χορό γνωρίζουν να χορεύουν τα χρηματιστήρια;

Αναρωτιέμαι συχνά .... πως θα ήταν να έβλεπες ένα χαρτογιακά γραβατωμένο νεο υουρκεζο τρειντερα (χρηματιστή) να πιάνει το κεφάλι του και να γυρίζει γύρω γύρω από τον εαυτό του!
Έναν Γάλλο χρυσό αγόρι να σηκώνει τα χέρια ψηλά έτοιμος λες να αρχίσει ένα ποντιακό και έναν Γερμανό να χοροπηδάει και να χτυπά παλαμάκια σαν τρελός άλλα με μούρη κλαψομ@υνικη!!
Πως θα τον πούμε αυτό τον χορό? Ο χορός των μαύρων ρόδων? δεν παει....ο χορός των πιθήκων? ...δεν παει ... Ο χορός της ..εποχής της συγκομιδής! Ναι αυτό κολλάει απόλυτα!
Νομίζω αυτό θα πούμε σύντομα... πολύ σύντομα!
Θα είναι σαν αυτό το νέο τυπάκο που χόρεψε το γκαγναμ ...η κάπως έτσι και έγινε πασίγνωστος!
Όλοι η γη θα τον μάθει τον νέο χορό!
Θα χορέψουμε χειρότερα και από το 70...άλλα αυτό θα είναι για αρχή ..νομίζω θα πιάσουμε χειρότερα και από το 30!!
Άλλα τι τα θες να μην σε ζαλίζω ... η Ζωή κυλάει μια χαρά και είμαι σίγουρος ότι για όποιο πρόβλημα είναι να φανεί στο απώτερο μέλλον έχουμε τζιμανια υπουργούς και οικονομικούς συμβούλους να κάνουν όλα όσα πρέπει για να μας προστατέψουν!
Εκτός και αν δεν το δουν να έρχεται...εκτός δηλαδή και αν ο χορός ονομαστεί και απρόσμενη χιονοστιβάδα,απρόσμενο ντόμινο...τότε τι να κάνεις ρε αδελφέ ...που να στηριχτείς πάρα μόνο στον ύψιστο.... Αν είσαι βέβαια σίγουρος ότι έχει σορταρει γιατί αν είναι στον ταύρο τα θέλω του (όχι ωροσκόπιο) ...την π@υτσισες!!
Κλείνοντας με μια εικόνα ...Αυτός ο χοντρός που ωρύεται σε ολα τα καναλια με πίεση 50 και κεφάλι κόκκινο σαν καρπούζι...εντάξει ρε παιδιά τον είδαμε έλεος ....φοβηθήκαμε φτάνει !....

Stranger ....easy my fat man ..easy is just money ...relax bitch!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: