x

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Ας μιλήσουμε για επερχόμενους σεισμούς ...

Σας έχω μιλήσει πολλές φορές για το code code Matrix 188 ...την σελίδα και τον άνθρωπο που εξηγεί σε μεγάλο βάθος την θεωρεία των 188 ημερών και τις γραμμές λευ ...το πλέγμα του πλανήτη μας ! Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει απίστευτη συχνότητα πρόβλεψης σεισμών άλλα όχι μόνο.....μέσω από την έρευνα του μπορείτε να κατανοήσετε και για άλλα "τυχαία" γεγονότα σοκ και δέους της πραγματικότητας μας !
Θα σας συμβούλευα να δείτε όλα τα βίντεο του και δεν είναι πρώτη φορά που το κάνω , στα αρθρα κατοχικά vs μεγασεισμοι σας έχω πει να το κοιτάξετε πολύ καλά !
Αυτή την φορά επεμβαίνω μόνο για ένα πράγμα , θεωρώ ότι τα νέα παράθυρα μεγασεισμών έχουν να κάνουν ταυτόχρονα και με γεωστρατηγικα γεγονότα ...για αυτό θέλω να έχετε μια εικόνα μιας ακόμα "προφητείας" από εμάς τους γραφικούς!
Ιούλιος 20&21 του μήνα σεισμός μεγέθους 7,2 - 7,6 (πιθανότητες που δίνει ο φίλος μας 75-80%)
Θυμήσου τι σου έχω γράψει πριν μερικές μέρες ...και θυμήσου θεωρώ ότι οι νέοι σεισμοί που θα σας δώσω εδώ θα έχουν και γεωστρατηγική σημασία ...δηλαδή ...για να μην μπερδευτείς ...πχ ένας σεισμός σε μια χώρα που ετοιμαζόταν για κάτι!! ...Η ένας σεισμός σε μια χώρα ώστε να αναγκαστεί να δεχτεί κάτι!! ....Αρα τον σεισμό θα τον δούμε .... το πακέτο κάτω από το τραπέζι θα πρέπει να είσαι εκπαιδευμένος να το δεις!!!!
Ιούλιος 26 σεισμός μεγέθους 7,3-8,3 (πιθανότητες 85%) (όλες οι ημερομηνίες +- μια μερα)(ΠΙΘΑΝΕΣ ΩΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 08:18,11:18,16:18) ΩΡΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ Η ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΣΕΙΣΜΩΝ !
Αύγουστος -μας προειδοποιεί όχι μόνο για σεισμό άλλα και για πιθανή γεωμαγνητική ανωμαλία ....
Ημερομηνία 23-26 το λιγότερο σε μέγεθος 7,5 με μεγάλες πιθανότητες για 8+ (ώρες 6:00,11:00,16:00,18:18)
Άλλες πιθανές ημερομηνίες του Αυγούστου για μεγασεισμό ....4-5 --- 11-13---23-25 ...Θυμηθείτε ότι μιλάμε για σπάνιο φαινόμενο μεγασεισμου 8,8 !!
Το 23-26 Αυγούστου είναι ένα από τα τρία παράθυρα που μπορούν να εκδηλώσουν μεγασεισμο!!
Όλα αυτά σας τα λέω ώστε να αναγκαστείτε να δείτε το βίντεο που θα σας πει πολλά ακόμα αλλα και για να δηλώσω μια θέση μέσα στον καθρέφτη!!
Αν κάποιος από αυτούς τους σεισμούς μας επηρεάσει άμεσα η έμμεσα , κοινώς αν ακόμα και ο απόηχος τους αλλάξει με κάποιο τρόπο την δική μας πραγματικότητα είτε άμεσα είτε έμμεσα μέσα στον χρόνο ...η αντεπίθεση μας με γεγονός ίδιας ισχύος και ικανότητας αλλαγής της πραγματικότητας σας θα γίνει στις 16 Οκτωβρίου 2013 .... Οφθαλμός αντι οφθαλμού! Αν οι σεισμοί σας δεν μας αγγίξουν και επιλεξετε αντι για σεισμό να δημιουργήσετε γεγονός που μας εμπλέκει ,θυσία ,ατύχημα ,προβοκάτσια ,σαμποτάζ, πόλεμο τότε η δέσμευση μας για μη εμπλοκή λύεται δια παντός χωρίς καμία ευκαιρία δημιουργίας ΞΑΝΑ εκεχειρίας!!! ...Να στε καλά!

Stranger ....Μην ακούς το νόημα άκου τον ήχο... μην ψάχνεις λογική ...στα όνειρα όλα ισχύουν...η μικρότερη ιδέα μπορεί να γίνει το μεγαλύτερο μικρόβιο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: