x

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Το νέο "κούρεμα". Τα αγγελικά σχέδια ενός σατανικού μισανθρώπου!!!

Στις 18 Ιουλίου 2013 προγραμματίζει να ταξιδέψει στην Αθήνα ο μεγαλύτερος μισάνθρωπος και μισέλληνας όλων των εποχών ... ο  Γερμανός Υπουργός των Οικονομικών, Wolfgang Schäuble. Δεν πρόκειται να χαλάσουμε μελάνι και να ασχοληθούμε με αυτό το ανθρωποειδές υποκείμενο αλλά μόνο με τα διαβολικά σχέδια που έχει στις βαλίτσες του.

Ο Schäuble, alias Dr. Mengele, σχεδιαστής της ελληνικής γενοκτονίας και  εφευρέτης των νέων προτεσταντικών γερμανικών κρεματορίων, όπου η "Ιερά Εξέταση " του Βερολίνου κρατά  τον Ελληνισμό έγκλειστο για τις επόμενες δεκαετίες όπου θέλει να τον ξεζουμήσει  μέχρι θανάτου ... ετοίμασε το τελειωτικό του χτύπημα κατά της Ελλάδας.

Ο Γερμανός λεβέντης  σχεδιάζει και επιδιώκει να πετύχει τα ακόλουθα.:

1. Θέλει να επιμηκύνει τον χρόνο για την αποπληρωμή του ελληνικού χρέους, χρησιμοποιώντας τα αποθεματικά του Τ.Ε.Κ.Ε ( Ταμείο εγγύησης καταθέσεων και επενδύσεων) και γι αυτό το σκοπό θέλει να χρησιμοποιήσει το κούρεμα των καταθέσεων από το 1ο € ( με βάση την απόφαση του ECOFIN, που προβλέπει, το πότε  οι τραπεζικοί λογαριασμοί με καταθέσεις έως 100.000 € δεν είναι εγγυητέοι και αντιμετωπίζονται, στην περίπτωση που η τράπεζα κινδυνεύει με πτώχευση, σαν επενδύσεις), μέσω μιας νέας ανακεφαλαιοποίησης στις ελληνικές τράπεζες που θα "κριθεί" αναγκαία. 

2. Θέλει να ιδρύσει από κοινού με την Ελλάδα μια επενδυτική τράπεζα με έδρα στο Λουξεμβούργο, για να μπορεί να βάλει "χέρι" στα ευρωπαϊκά κονδύλια του ΕΣΠΑ που προορίζονται για επενδύσεις στην Ελλάδα ...έχοντας σαν πρότυπο την ήδη χρεοκοπημένη Industrie Kredit Bank ( IKB ).

3. Eπιθυμεί την έκδοση νέων έντοκων ελληνικών  ομολόγων, τριακονταετούς διαρκείας και ύψους  25 δισ. € που θα εγγυώνται από τη γερμανική κρατική τράπεζα ΚfW και με τα οποία το ελληνικό δημόσιο θα πληρώσει ένα μέρος ( 60% ) του εσωτερικού χρέους του και ειδικά αυτού των ασφαλιστικών ταμείων που θα "κουρευτεί" κατά περίπου 40%.  Η ΚfW θα ζητήσει σαν αντάλλαγμα για τις εγγυήσεις που "δίνει" την διαχείρηση του ΤΑ.Ι.ΠΕ.Δ όπως έγινε με την Treuhand στην πρώην Ανατολική Γερμανία καθώς και την διαχείρηση/εκποίηση των κοιτασμάτων του ορυκτού μας πλούτου.

4. Θα προταθούν Γερμανοί  "επενδυτές" / "χρηματοδότες" τόσο για τον κλάδο της ιδιωτικής όσο και την δημόσια υγεία, προτείνοντας την δημιουργία δύο συγκοινωνούντων  δεξαμενών  (pool systems).

5. Θα προταθεί η δημιουργία μιας εναλλακτικής προς τον ΕΟΠYΥ , εθνικής ασφάλειας υγείας, ιδιωτικού δικαίου, όπου θα καλύπτονται  τα απολύτως απαραίτητα έναντι μιας μικρής, μηνιαίας ασφαλιστικής συνδρομής  και παράλληλα το αυτό εναλλακτικό ασφαλιστικό  πλαίσιο ιδιωτικού δικαίου θα επεκταθεί και στην κοινωνική ασφάλεια όπου θα εισαχθεί το "μπλαφόν της  λαϊκής σύνταξης", όπου  σχεδιάζεται, μετά από 40 χρόνια συνδρομών, να πληρώνεται μια σύνταξη, με βάση τα σημερινά δεδομένα, ύψους 360 € μηνιαίως.

6. Θα προταθεί η μείωση των ελληνικών Ε.Δ. στις 65-75.000 συνολικά άνδρες και θα προταθεί η μετακίνηση μονάδων των γερμανικών Ε.Δ προς την Ελλάδα και η δημιουργία ενός κοινού Σώματος Στρατού κατά το πρότυπον των γερμανολλανδικών στρατιωτικών δυνάμεων που υπόκεινται στο ΝΑΤΟ.

7. Θα προταθεί η δημιουργία έξη διαφορετικών ΕΟΖ κατά μήκους του αγωγού ΤΑΡ όπου προτείνεται να λειτουργήσουν τα πρώτα ηλιακά πάρκα παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος σύμφωνα με το γερμανικό πρόγραμμα "Helios".

8. Θα προταθεί, να μεταφερθούν σε ελληνικά ιδρύματα, που θα είναι υπό γερμανική διεύθυνση, εκείνοι οι Γερμανοί συνταξιούχοι  ή οι κατάκοιτοι ασθενείς  που δεν έχουν πλέον κοινωνικούς δεσμούς στην χώρα τους, προκειμένου να εξοικονομηθούν πόροι από  τα γερμανικά ασφαλιστικά ταμεία και την κρατική κοινωνική πρόνοια.

9. Θα προταθεί η 18η Οκτωμβρίου 2013 για την έναρξη  της πραγματοποίησης του σχεδίου της  επιμήκυνσης/ του κουρέματος του ελληνικού  χρέους. Επί τη ευκαιρία, θα ζητηθεί η (οριστική???) αναβολή των παρελάσεων για την επέτειο του "ΟΧΙ" ...που επί χρόνια νευρίαζε τους Γερμανούς.

10. Ο Αντώνης Σαμαράς θα προταθεί για  Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη θέση του Μπαρόζο, που θα ακολουθήσει μετά τις ευρωεκλογές τον Ιούνιο του 2014.

11. Οι επόμενοι (-ες)  Έλληνες(-νίδες)  Πρωθυπουργοί έχουν υπογράψει ήδη το προαπαιτούμενο συμβόλαιο συνεργασίας τους με τους Γερμανούς και τους Αμερικανοσιωνιστές ...

Σύσσωμος ο πολιτικός μας κόσμος θα αρχίσει σύντομα να μας εκβιάζει, να μας παραμυθιάζει ή να μας τρομοκρατεί, αραδιάζοντας μας τα νέα τους ψέμματα.... Ο κόμπος έφτασε ήδη στο χτένι και αν τώρα δεν θελήσουμε να αντιδράσουμε, τότε ... καλά να πάθουμε και περαστικά Μας!!!


Νέα Φιλική Εταιρεία



Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορά στο συγγραφέα και στην πηγή, το ιστολόγιο: www.nea-filiki-eteria.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: