x

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

" Η Νέα Γερμανία (Δημοκρατία) " του Σαμαρά ...


Στό ένατο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας μπήκε ταφόπλακα πάνω στα όνειρα, στα οράματα αλλά και στα εγκλήματα μιας πολιτικής παράταξης και από μέσα της γεννήθηκε η " νέα ελλάδα " του εμπνευστή της "πολιτικής άνοιξης" ... Αντώνη Σαμαρά. 

Ο ποιητής νομίζει ότι με το νέο όνομα, ο Ελληνικός Λαός θα χάσει την μνήμη του και η λήθη θα καλύψει τα βαμμένα στο αίμα χέρια των προσκυνημένων δοσιλόγων, των κλεφτών και των απατεώνων που αυτή η παράταξη επί 40 χρόνια υπέθαλψε ... Ο Έλληνας δεν ξέχασε Αντώνη εκείνο το Σαμαρά της "πολιτικής άνοιξης" που γύριζε από την Θράκη μέχρι την Κρήτη και την Μάνη για να μοιράσει με τις βαλίτσες το χρήμα στους πολιτευτές του και την παραγγελιά ... να λαδώσουν τους προύχοντες τσιφλικάδες στον τόπο που πολιτεύονται... ! Πού τα βρήκες τα λεφτά Αντώνη; Σε ποιόν ξεπούλησες τις υπηρεσίες σου; Κάνε μας μήνυση σε όποιο δικαστήριο του κόσμου γουστάρεις και δώσε μας την δυνατότητα να αποκτήσουμε το "δημόσιο βήμα" και να αφήσουμε να παρελάσουν οι δεκάδες πρώην πολιτευτές σου και να εκθέσουμε τις έγγραφες, υπεύθυνες δηλώσεις τους ...πάνω σε αυτό το Θέμα. Στο τζάμπα δεν αναγνωρίστηκε η Κροατία ή δεν διαλύθηκε η Γιουγκοσλαβία και δεν έπεσε η κυβέρνηση Μητσοτάκη!!! 

Πατώντας πάνω στην ταφόπετρα, που έβαλες πάνω στο αμαρτωλό παρελθόν του κόμματος σου, μίλησες στο συνέδριο για ... " το άλμα προς την πρόοδο" ... που κάνεις με την κυβέρνησή σου. Μάζεψες γύρω σου όλα τα"διανοητικά κόπρανα" της ελληνικής κοινωνίας και τολμάς να μιλάς για μια  ... ανάπτυξη που μόνο εσύ και η παρέα σου βλέπεις να  ... έρχεται! Δεν το έμαθες ακόμη ότι οι Λευκορώσοι, οι Ουκρανοί και οι άλλοι εισπράτουν χοντρά μισθώματα για το φυσικό αέριο που διέρχεται από τις χώρες τους, με το οποίο τροφοδοτεί  η Ρωσία τις ευρωπαϊκές αγορές,μέσω των  αγωγών που έφτιαξε στις χώρες αυτές, με δικά της κεφάλαια; Εσύ γιατί το προσφέρεις τζάμπαστους Αζέρους;  Όσο για το παραμύθι που αμόλυσες στα κουτορνήθια του συνεδρίου που σε χειροκροτούσαν, ότι δήθεν εσύ κατόρθωσες να φέρεις την επένδυση στην χώρα, ... σου υπενθυμίζουμε τις μυστικές συμφωνίες του Χρυσοχοϊδη, επί κυβερνήσης Παπαδήμου,   την     13.12.2011 στο Βερολίνο με τη Γερμανική κυβέρνηση και τους Γερμανούς βιομηχάνους!!! Δεν το έμαθες ακόμη ότι κάποιοι "άλλοι επενδυτές " ... που εσύ έδιωξες κακήν-κακώς, προνόησαν τότε να βιντεοσκόπήσουν αυτές τις " μυστικές συνομιλίες";  Παραδέχεσαι τουλάχιστον ότι η επιλογή του Χρυσοχοϊδη στη θέση του Υπουργού Μεταφορών και Δικτύων αποτελούσε μαζί με την αγορά της ΔΕΣΦΑ, όρο των Αζέρων ... πριν αυτοί δημοσιεύσουν την απόφασή τους για τον αγωγό "ΤΑΡ";

Μετέτρεψες την πατρίδα μας σε " El Dorado " των ολιγαρχών, των τοκογλύφων και των ξένων κατακτητών. Τολμάςνα πεις στη γυναίκα σου ότι για ... ένδειξη αλληλεγγύης προς τους εργαζομένους θα ζεις από εδώ και πέρα με τα 586 €,  που υποσχέθηκε ο λεβέντης της κυβέρνησής σου, Βρούτσης ή για ένδειξη της συμπάθειάς σου προς τους 2.000.000 ανέργους, τους αστέγους και  τους άπορους θα τρώτε  στο μέλλον στα λαϊκά συσσίτια ή  θα στήνεστε στις ουρές των κοινωνικών ιατρείων ή φαρμακείων; Πώς τολμάς τότε και απαιτείς από τον Έλληνα Πολίτη να ζει με την οικογένειά του κάτω από αυτές τις απάνθρωπες συνθήκες;

Μίλησες για το περήφανο αντριλίκι σου ... φορώντας το αλεξίσφαιρο γιλέκο και περικυκλωμένος από τους μισθοφόρους σου... Αν δεν φοράς τζάμπα τα παντελόνια σου και θέλεις να αποδείξεις ότι τα τιμάς ... πέτα το γιλέκοκαι τόλμα να περπατήσεις μόνος σου στο δρόμο ή να πας σε μια λαϊκή αγορά για να εισπράξεις ...την αγάπη του λαού που τυραννάς. Έκλεψες τα σπίτια τους, τρομοκράτησες τον ελεύθερο λόγο τους, λοιδώρησες τον πόνο τους,αδιαφόρησες στον άδικο θάνατό τους. Δείξε μας ένα τουλάχιστον Ελληνόπουλο που έχει την δύναμη σήμερα να πλάθει όνειρα για το αύριο που του ξημερώνει. Διοργανώνεις τον μεγάλο ξεριζωμό των Ελλήνων και το νέο παιδομάζωμα τόσο καλά που ούτε ο Κεμάλ Ατατούρκ ή ο Στάλιν δεν τα κατάφεραν.

Μίλησες στο συνέδριο για τη σημαία ... της "νέας ελλάδας" σου και ξέχασες ότι μετέτρεψες τα σχολεία μας σε κέντρα προπαγάνδας της ανθελληνικής, ρεπούσειας ιστορίας. Σκότωσες την ελπίδα στην ψυχή των νέων μας, περιφρονείς και διαλύεις την Εθνική Άμυνα, παραδίδεις την εθνική κυριαρχία στις ξένες δυνάμεις του σκότους, οι πράκτορες των οποίων αλωνίζουν ανενόχλητοι την χώρα για να επιβάλλουν τον διαμελισμό της. Κατεδαφίζεις τους πυλώνες που Έθνους και επενδύεις στην διαίρεση του Ελληνισμού σε φατρίες, που ελέγχονται μόνο από τον κατακτητή.

Μίλησες για την εφαρμογή των νόμων ...αλλά δεν διευκρίνησες αν αναφέρεσαι μόνο στους νόμους των δυνάμεων κατοχής. Πόσο ξεφτυλισμένος πρέπει να είναι κάποιος που ποινικοποιεί την αποδεδειγμένη φτώχεια του λαού του και τον στέλνει να γεμίσει τα κελλιά των φυλακών; Δημιουργείς ένα κράτος που μισεί και εκδικείται τους πολίτες του. Σε όλα τα κράτη του κόσμου γίνεται σεβαστό, στις  κατασχέσεις και στην φορολόγηση, το στατιστικό όριο της φτώχειας. Εσύ ανεπάγγελτε πρωθυπουργέ το κατήργησες. Κάνατε την πατρίδα μας τσιφλίκι σας ή μήπωςχαστούκισες τον υπουργό των Οικονομικών όταν πληροφορήθηκες ότι αρνήθηκε να απαντήσει στη Βουλή για το αν τα λεφτα που προέρχονται από το αίμα του Ελληνικού Λαού πηγαίνουν στις τσέπες των κερδοσκόπων "κολλητών"σας; Ούτε ο Χίτλερ δεν τόλμησε στον πρώτο χρόνο της καγκελαρίας του να προσπάθησε να κυβερνήσει με τόσες"πράξεις νομοθετικού περιεχομένου", όπως Εσύ και να περιφρονήσει την ύπαρξη του Ράϊχσταγκ όπως έκανες εσύ με τη Βουλή των ΕλλήνωνΠοδοπάτησες το Σύνταγμα της Ελλάδος και το νέο που προετοιμάζεις ...γράφεται από τα αφεντικά σου στο Βερολίνο.

Μίλησες για το ... λάθος του πρώτου μνημονίου στο οποίο αντέδρασες με το "πατριωτικό" σου "όχι" αλλά δεν απάντησες γιατί συναίνεσες στο δεύτερο μνημόνιο που ήταν η "τσόντα-επέκταση" του πρώτου. Δεν αναφέρεσαι καν γιατί δεν αποδέχεσαι τους διεθνείς νόμους και το ήδη υπάρχον δεδικασμένο που κρίνουν τις διακρατικές δανειακές συμβάσεις που συνυπέγραψες και κατ' ακολουθίαν τους όρους  ( μνημόνια ) που τις συνοδεύουν, ως παράνομες και καταχρηστικές!!!
Τί στο διάολο έμαθες στο αμερικανικό Πανεπιστήμιο που σε έστειλε η οικογένειά σου ή ήταν η συγκατοίκησή σου με το Γιωργάκη Παπανδρέου η αιτία που το μυαλό σου έγινε "λαπάς";

Ούτε τα πειθήνια κομματόσκυλά σου δεν σεβάστηκες με τα ψέμματα που τα φλόμωσες στην ομιλία σου. Πώς θα σταθούν οι άνθρωποι σου αυτοί όταν τολμήσουν να πάνε για έναν καφέ στα καφενεία της γειτονιάς τους; Σε ποιο Θεό πιστεύεις βρε ασυνείδητε του κερατά όταν ξέρεις ότι γύρω σου υπάρχουν 600.000 παιδάκια που πεινάνε ή ότι υπάρχουν εκατομμύρια ανασφάλιστοιΈλληνες που πολλοί από αυτούς πεθαίνουν επειδή δεν έχουν πρόσβαση στην δημόσια Υγεία και εσύ όχι μόνο δεν συγκινείσαι αλλά το παίζεις και μάγκας εθνοπατέρας.  Αναρωτήθηκες ποτέ το"πώς" και από "τι" ζουν οι οικογένειες των 2.000.000 ανέργων; Νομίζεις ότι με τα "μαγειρέματα" του Γεωργίου σουστη στατιστική υπηρεσία θα αναγκαστούμε να ξεχάσουμε τους χιλιάδες "δολοφονημένους-αυτοκτονημένους" του καθεστώτος σου ή τους εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους, που σαν αυτοαπασχολούμενοι, ελεύθεροι επαγγελματίες  δεν έχουν το δικαίωμα εγγραφής στους καταλόγους του ΟΑΕΔ; Δεν έχεις λίγο τσίπα επάνω σου σαν πατέρας  για να αντιδράσεις έστω για τα "μάτια του κόσμου " στο δράμα που ζει καθημερινά ο Λαός; Αντέδρασες έστω και το "θέα Αθήναι " στις υπέρογκες τιμές που ζητούν για τα τρόφιμα που βάζουν στα ράφια τους οι μαφιόζοι μαυραγορίτες μπακάληδες; Ο κόσμος πουλά τα πάντα αντί πινακίου φακής για να εξασφαλίσει στα παιδιά του ένα πιάτο φαγητό και για να πληρώσει τα χαράτσια σου ... πριν βρεις ευκαιρία να τον κλείσεις στις  φυλακές σου.... Έφταισε η φαιά ουσία  του εγκεφάλου σου στη σκέψη το ...τί θα γίνει όταν φθάσουν οι Έλληνες στο σημείο να μην έχουν  ακόμη κάτι να ξεπουλήσουν; Είναι άραγε αυτός ο απώτερος πραγματικός στόχος σου .... ;

Ξεπουλάς τα πάντα για να γεμίσεις τις τσέπες των τοκογλύφων αφεντικών σου. Με τους όρους που ξεπούλησες τονΟΠΑΠ, θα μπορούσε ο κάθε Έλληνας μεροκαματιάρης να τον αγοράσει ... και απ' ότι βλέπουμε, έπεται συνέχεια με τα υπόλοιπα ασημικά, αφού συνεχίζεις την πολιτική  του ξεπουλήματος στο ίδιο μήκος κύμματος.

Δεν ονειρεύεσαι μια " νέα ελλάδα" διότι οι τύψεις από τα εγκλήματά σου δεν σε αφήνουν καν να κοιμηθείς ... Υποσχέθηκες στους Γερμανούς και στους τοκογλύφους  μια " Νέα Γερμανία"...  στην Ελλάδα. Έλα όμως που εμείς "οι Καραγκιόζηδες", όπως μας αποκαλείς όταν χαχανίζεις με την παρέα σου στο Μαξίμου, Έλληνες πολίτες δεν πρόκειται να σε ακολουθήσουμε στο δρόμο που "έβαλες πλώρη"...
Δύσκολη θα είναι η "καλογερική" ( πρωθυπουργιλήκι ) Αντώνη στους μήνες που θα ακολουθήσουν! Μπορείς να είσαι σίγουρος Αντώνη ότι οι Γερμανοί στις δύσκολες στιγμές σου,από υποχρέωση,  θα σταθούν στο πλευρό σου ακριβώς όπως έκαναν οι Γάλλοι με τον Ίντι Αμίν.

Ο Ελληνικός Λαός είναι ήδη έτοιμος να αντιδράσει  στα επιχειρήματά σου, με επιχειρήματα και στις "σφαλιάρες" που είσαι έτοιμος να του δώσεις, με τα ανάλογα "μπουκέτα" ... Πιστεύω ότι αν ζούσε σήμερα η μακαρίτισσα η θειά σου, η αείμνηστη Πηνελόπη Δέλτα,  που εσύ μάλλον το ξέχασες ότι αυτοκτόνησε την ημέρα που έγινε η εισβολή των Γερμανών στην Αθήνα, δεν θα σε άφηνε σήμερα καν να μιλήσεις ή να απολογηθείς και θα σε έπαιρνε από την αρχή με ...τις πέτρες!


... για τις μηνύσεις, ειδικά δικός Σου,

Φιλικός, Πάνος Γιαννακουλόπουλος

Νέα Φιλική Εταιρεία

Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορά στο συγγραφέα και στην πηγή, το ιστολόγιο: www.nea-filiki-eteria.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: