x

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Σεισμοί vs Κατοχικά νέα = 0-5

Πριν μέρες σου έδωσα κάποια νέα στοιχεία για επερχόμενους σεισμούς . Σήμερα έγινε σεισμός στην Νέα Ζηλανδία , άλλα το πιο σημαντικό είναι αν θα έχουμε συνέχεια του χρονικού παράθυρου για τις 26 Ιουλίου η αν "σωθηκε" η κατάσταση με τον συγκεκριμένο σεισμό!

Μελετησε ξανα το αρθρο με πολυ προσοχη ...
...Όταν κάτι σου προαναφέρεται είναι καλό να ζητάς να κατανοησεις τους τρόπους και τις αιτίες που κάποιος οι κάποιοι μπορούν να φτάνουν σε τέτοια συμπεράσματα , ιδίως όταν όλο το σκεπτικό σου αποδεικνύει το μέγεθος της νοητικής φυλακής που ζεις!
ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΟΤΙ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΕΓΙΝΕ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 8:09 ....ΔΗΛΑΔΗ 9 ΛΕΠΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΠΡΙΝ ΜΕΡΕΣ ...!!! (
"Η δόνηση σημειώθηκε στις 17.09 τοπική ώρα (08.09 ώρα Ελλάδας) και το επίκεντρό της εντοπίστηκε στο θαλάσσιο χώρο σε απόσταση 51 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά της πρωτεύουσας Ουέλινγκτον στα ανοιχτά της περιοχής Κουκ Στρέιτ ενώ το εστιακό της βάθος εντοπίστηκε στα 15 χιλιόμετρα."
)
Stranger ...Να θυμαστε απο τα σχολια σας δεν φαινεται μονο τι ανθρωπος ειστε αλλα και απο ποια υπηρεσια ερχετε η επιταγουλα σας...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: