x

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Με όλη την δύναμη της γροθιάς Μας ... πάνω στην κόψη του μαχαιριού Τους.

Η κυβέρνηση του 4ου Γερμανικού Ράϊχ στην Ελλάδα υπό τον αρχιδοσίλογο και βιαστή του Ελληνικού Συντάγματος, Herrn Antonis Samaras, αποτελείται από ένα μίγμα "παστρικών " της πολιτικής, που προέρχονται είτε από τις επώνυμες οικογένειες των δοσιλόγων της πρώτης γερμανικής κατοχής ή από ανεπάγγελτους ανόητους με ειδικότητα στο γλύψιμο των γερμανοτραφών οπισθίων ή από διανοητικά ανόητα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια που υπό άλλες συνθήκες δεν θα διέθεταν τα προσόντα για να δουλέψουν ούτε σε  ... περίπτερο.

O κυνισμός, η εγκληματική αδιαφορία και η απανθρωπιά με την οποία αντιδρά στην ξένη κατοχή της Ελληνικής Πατρίδας σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος ή αντιμετωπίζει στα τελευταία τρία χρόνια την οικονομική "λαίλαιπα" που θερίζει ανεμπόδιστα τις  ζωές των εξαθλιωμένων Ελλήνων είναι παραδειγματικός και θυμίζει εκείνη την γερμανική οικογένεια που ζούσε σε ένα σπιτάκι απέναντι από την είσοδο τουναζιστικού στρατοπέδου συγκέντρωσης στο Νταχάου .... Αν και δύο από τα μέλη της οικογενείας δούλευαν στο στρατόπεδο από την αρχή της λειτουργίας του ... ήθελαν αργότερα να πείσουν, ότι δεν γνώριζαν για το τι συνέβαινε μέσα στο στρατόπεδο και ότι το πληροφορήθηκαν μόλις  που αυτό και οι κρατούμενοι του απελευθερώθηκαν από τα αμερικανικά στρατεύματα. Ακριβώς με την ίδια χιτλερική λογική  λειτουργούν στις μέρες μας τα γερμανοτραφή σκυλάκια της ελληνικής "κυβέρνησης" και   της "αντιπολίτευσης" ...με βάση το σύνθημα ... " Με λένε λαγό ... δεν είδα, δεν άκουσα,  δεν γνωρίζω και δεν θέλω να γνωρίζω τίποτε"!

Τα πλεονασματικά δημοσιονομικά μεγέθη, έστω στο ύψος του ενός  €υρώ ή τουλάχιστον για μια ... ώρα στη ζωή του,θέλει να πετύχει ο πρωθυπουργός της Μέρκελ στην Ελλάδα, Herr Antonis Samaras! To θεωρεί ως πολιτική επιτυχία αν καταφέρει να ..."βγει στις αγορές" για να ξαναπάρει ...δανεικά! Τι ενδιαφέρει τον Αντωνάκη το "τώρα " και το "σήμερα" της ελληνικής εξαθλίωσης!!! Ο Ελληνικός λαός πεινά, υποφέρει και βογγά και ο Αντωνάκης ζει στην κοσμάρα του, που είναι δικτατορικά και με το γερμανικό φιρμάνι κατωχυρομένη. Οι μεγαλύτερες "τρόμπες" στην ελληνική επικράτεια, που κατέχουν ελληνικό διαβατήριο, είναι και μέλη της κυβέρνησης Σαμαρά. Ποιός αξιόλογος άνθρωπος με αυτοσεβασμό και τη δύναμη της αυτοκριτικής θα αποδεχόταν να γίνει υπουργός και να προϊσταται ενός θεσμού του κράτους ... που εδώ και καιρό ... δεν υφίσταται;

Ας πάρουμε σαν αντιπροσωπευτικό παράδειγμα τον θεσμό της "Υγείας" ...
Επί δεκαετίες λειτουργούσαν τα δημόσια νοσοκομεία και τα ιατρικά κέντρα ως προθάλαμος για τα ...ιδιωτικά ιατρεία των"καθηγητών" και των δήθεν "μεγαλογιατρών"Οι κλινικάρχες, οι διευθυντές των νοσοκομείων και οι διευθυντές προσωπικού, πάντα έχοντες την  κεντρική συνδικαλιστική καθοδήγηση, είχαν επιδοθεί επί δεκαετίες στο σαφάρι για το κυνήγι του θησαυρού .... και θησαύρισαν. Έκλεψαν, έφαγαν ασύδωτα και κανείς τους δεν λογοδότησε. Κανένας υπάλληλος ή νοσοκομειακός ή συνδικάτο τους δεν βγήκε στους δρόμους για να διαδηλώσει ότι το Σύστημα της Υγείας στην Ελλάδα εξυπηρετεί μόνο τα ιδιωτικά συμφέροντα και όχι τις ανάγκες του ελληνικού λαού και ότι όποιος επιδιώκει  να το αποκρύψει ... παραβαίνει συνειδητά τον ιπποκράτειο όρκο του! Ας τολμήσει κάποιος ασθενής να πάει  στο "Αλεξάνδρας"/ Αθήνα ή στο ΣΝ 409 της Πάτρας με καρδιολογικό επεισόδιο ... όπου πρέπει να γίνει  αμέσως εγχείρηση bypass ... την "έβαψε" δηλαδή ... πέθανε!!! Όποιος στην Ελλάδα πάσχει από μια σοβαρή ασθένεια και δεν διαθέτει τα  χρήματα για να μπορέσει να καταφύγει σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο ... πρέπει να έχει καλές σχέσεις με τον Ύψιστο, αν θέλει να επιζήσει.  Με βάση τους διεθνείς νόμους και τις προδιαγραφές για την αδειοδότηση των νοσοκομειακών μονάδων και των ιατρικών κέντρων, σήμερα ... καμμία ιατρική μονάδα του ελληνικού δημοσίου στην Υγεία δεν είναι σε θέση να πάρει  "άδεια λειτουργίας". Σχεδόν το 80%  από αυτές τις ιατρικές μονάδες δεν αδειοδοτούνται, στην σημερινή κατάσταση που βρίσκονται, ούτε για μια νέα  λειτουργία τους ... σαν χοιροστάσια, κοτέτσια ή σφαγεία ...! Ποιός ο ρόλος λοιπόν ενός "υπουργού"  στον χώρο της Υγείας; Αντί"γλάστρας"  ... τοποθέτησε ο Herr Samaras στην υπουργική καρέκλα ...τα οπίσθια του κ. Άδωνη Γεωργιάδη που,"σαν καλλωπιστικό φυτό", δεν χρειάζονται ...πότισμα!

Τα ίδια και χειρότερα συμβαίνουν σε όλους τους άλλους θεσμούς του κράτους. "Γλάστρες" με το IQ μιας "βραστής γίδας" στρογγυλοκάθονται στις υπουργικές πολυθρόνες της κυβέρνησης των κατοχικών δυνάμεων. Ποιός από δαύτους τους άχρηστους και τους ανόητους καταλαβαίνει ότι ο Ελληνικός λαός αργοπεθαίνει; Πότε θα δημιουργηθεί στην ελληνική οικονομία η πρώτη θέση εργασίας με μισθό που θα επιτρέπει στον εργαζόμενο να συντηρεί με αξιοπρέπεια την οικογένεια του; Πότε θα λήξει το μεγάλο παιδομάζωμα και πότε θα αποφασίσει το ελληνικό κράτος να προστατεύσει πάλι τις ζωές των Ελλήνων; Ερωτήσεις που ποτέ δεν πρόκειται να απαντηθούν όσο τα πολιτικά καθάρματα των Γερμανών, οι κλέφτες και οι μεσάζοντες κυκλοφορούν ελεύθερα ανάμεσά μας. Διαθέτουμε για το "θέα Αθήναι" ένα διεφθαρμένο κράτος στην υπηρεσία της αδικίας, της τσέπης των Γερμανών κατακτητών και των συμφερόντων των 31.700 "ελληνικών" μεγαλοοικογενειών. Αν δεν συλληφθούν όλοι τους ανεξαίρετα και δεν λογοδοτήσουν στη νέα και ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη ... πώς θα μπορέσει να αποδείξει ο κάθε κ. Μπόμπολας, ο κ. Βαρδινογιάννης, ο κ. Καπελούζος και όλοι οι άλλοι λεβέντες ότι δεν κατέκλεψαν  με τις εταιρείες τους το ελληνικό δημόσιο ή ότι δεν υπήρξαν πράκτορες των ξένων δυνάμεων ή ότι δεν δούλεψαν εθελούσια και με δόλο για την διάλυση και τον κατακερματισμό του ελληνικού κράτους; Πώς θα δημιουργήσουμε στην πολιτική μας ζωή μια νέα βάση, μία"μηδενική βάση", αν δεν καταργήσουμε αναδρομικά μέχρι την 01.08.1974, την κάθε είδους παραγραφή ή ασυλία για όλα τα εγκλήματα που τελέσθηκαν κατά του ελληνικού δημοσίου και κατ' επέκταση του Λαού και δεν απαιτήσουμε την επιστροφή των κλεμένων; Τι σόϊ βουλευτικές εκλογές μπορούμε να κάνουμε όταν ο κάθε πολιτικός αλήτης και επίορκος προδότης μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερος και να έχει το δικαίωμα να μας ξεφουρνήσει για πολλοστή φορά το καινούργιο του ψέμμα; Ποιός, μήπως οι γερμανικές κατοχικές δυνάμεις, θα μας εγγυηθεί την διεξαγωγή τιμίων και ελευθέρων εκλογών και ποιος θα εμποδίσει τις κατσίκες μας αυτή την φορά να ψηφίσουν; Πώς θα ανακτήσει πάλι ο ελληνικός λαός την αυτοπεποιθησή του, αν δεν έχει την δυνατότητα, στο κάθε κάλεσμα της ελληνικής δικαιοσύνης, ο κ. Τόμσεν του ΔΝΤ από την Κοπεγχάγη, ο κ. Ρεν από το Ελσίνκι, ο κ. Μπαρόζο από τις Βρυξέλλες, ο κ. Ντε Μεζιέρ από το Βερολίνο  ή λ.χ. ο κ. Χρηστοφοράκος ή ο κ. Πίρερ από το Μόναχο ... να ανταποκριθεί  και να ταξιδέψει  έστω και με αυτοκινούμενο τροχόσπιτο στην Αθήνα;

Εμείς οι δήθεν υπεύθυνοι Έλληνες πολίτες ξεχάσαμε τα τελευταία τρία χρόνια την ιστορία μας, τον αυτοσεβασμό μας, τα ιδεώδη μας, την περηφάνειά μας και προσπαθήσαμε μέσα από από ανούσιες ιδεολογικές συζυτήσεις για επουσιώδη θέματα να εξασφαλίσουμε ένα άλλοθι ... για να κρύψουμε την ατολμία και το φόβο μας που έχουμε μπροστά σε μια μετωπική σύγκρουση με το κατοχικό καθεστώς! Εμφανίστηκαν πολλοί καπεταναίοι και αυτοαναγορεύτηκαν πολλοί  σε αρχηγούς και σωτήρες αλλά κανείς τους, ούτε όταν ο μοναδικός ακροατής τους ήταν μόνο ο εαυτός τους, δεν είχε τα κότσια για να προφέρει έστω τη φράση ... " ...ένοπλη λαϊκή επανάσταση". Είδαμε στην πράξη όλους τους "δεξιούς" πατριώτες, την ώρα που ο εχθρός κατέβαζε από τον ιστό την ελληνική σημαία για να αναρτήσει τη σβάστικα, να χάνουν τη φωνή τους και να βρωμίζουν τις βράκες τους όπως ζήσαμε πάλι από κοντά με ποια  αναισθησία και με ποια  εγκληματική αδιαφορία αντιμετώπισαν οι  δήθεν "αριστεροί  διεθνιστές" μας  την κονωνική εξαθλίωση των μεγάλων μαζών της ελληνικής κοινωνίας.

Με ιδεολογικές  ταυτότητες και με θεωρητικές αναλύσεις δεν αντιμετωπίζονται οι προδότες, οι προσκυνημένοι, οι επίορκοι, οι κλέφτες και οι ξένες κατοχικές δυνάμεις. Ο Σαμαράς και ο κάθε πολιτικός αλήτης  είναι τελειωμένος μόνο όταν έχει  συλληφθεί. Οι Γερμανοί έχουν, ήδη από τα μέσα της άνοιξης, δημιουργήσει ένα σύστημα προστασίας για το καθεστώς των επιόρκων στην Ελλάδα. Χιλιάδες ένοπλοι, ξένοι και ημεδαποί, μισθοφόροι χρηματοδοτούνται απ' ευθείας από την Γερμανική Πρεσβεία ή από το Ίδρυμα Konrad Adenauer Stiftung προκειμένου να προστατευτούν τα καίρια σημεία της ελληνικής πρωτεύουσας και οι άνθρωποι που στηρίζουν το καθεστώς. Τα ελληνικά ΜΜΕ συνολικά έχουν τεθεί στην υπηρεσία των δυνάμεων κατοχής. Οι "δήθεν" αντιμνημονιακές δυνάμεις γύρω από τους δημοσιογράφους, τα προγράμματα και τα ρεπορτάζ του RealFM και της εφημερίδας Realnews, αν ποτέ υπήρξαν αντιμνημονιακοί, ανήκουν στο παρελθόν! Τα συνεχή ευχάριστα νέα της κυβέρνησης Σαμαρά, που μειώνει ακατάπαυστα τα χαράτσια των Ελλήνων φορολογουμένων, ή η αναγγελία της απομάκρυνσης από την τρόϊκα, η αποσιώπηση της νέας στενής γερμανικής κατοχής και η  συνεχής τροφοδοσία του εβδομαδιαίου ρεπορτάζ με απόρρητα έγγραφα της ελληνικής δικαιοσύνης προκειμένου να καθοδηγηθεί η ελληνική κοινή γνώμη σε επουσιώδη θέματα διεξάγεται εδώ και μήνες συστηματικά από το μαγαζάκι του ...Νίκου Χατζηνικολάου, που μετατράπηκε σε  "ΠΡΑΒΔΑ" της κυβέρνησης Σαμαρά και των Γερμανικών δυνάμεων στην Ελλάδα. Οι αντικατοχικές δυνάμεις στην Ελλάδα δεν έχουν πλέον την δυνατότητα να λαμβάνουν  μέρος στο δημόσιο λόγο. Όποιος είναι Έλληνας, θεωρείται στην Ελλάδα της Μέρκελ, του Σαμαρά και του Χατζηνικολάου ... "Ξένος".

Όποιος κατόρθωσε τους τελευταίους δύο μήνες να αντιμετωπίσει συχνά και από κοντά τον θάνατο και να σταθεί όρθιος... δεν φοβάται πλέον την εκφοβιστική προπαγάνδα των γερμανικών ανθρωποειδών ή έναν πόλεμο εναντίον τους. Αυτός που σήμερα  έχει το κουράγιο, την δύναμη και το θάρρος να υπερασπιστεί το δικαιωμά του για τη ζωή και θέλει να πάρει την τύχη του μέλλοντος  στα χέρια του ... μπορεί να παραταχθεί δίπλα μας, στην πρώτη γραμμή. Σε καταστάσεις κρίσης δεν είναι ντροπή να φοβάται κάποιος πολίτης να αντιδράσει έναντι του καθεστώτος, είναι όμως εγκληματικό να λοιδωρεί δημόσια αυτόν τον συμπολίτη του που έχει το θάρρος να αντισταθεί ... μόνο και μόνο για να καλύψει τον πανικό του. Όλοι μαζί είμαστε μια ανυπέρβλητη δύναμη που μπορεί να κονιορτοποιήσει εντός ωρών το καθεστώς που μας θέλει δούλους του. 

"Άοπλο, γδυτό, ανοργάνωτο  και νηστικό αρκούδι δεν μπορεί να απελευθερώσει το σπίτι του" ...  Μια εθελοντική προσφορά, επώνυμη ή ανώνυμη, είτε εν είδη ένός  €υρώ, μιας κονσέρβας,  μιας γάζας,  μια φιλικής  κουβέντας, μιας φιάλης αίματος ή ακόμη μιας συνεισφοράς σε προσωπική πολιτική εργασία,  αναλογεί  σε εκείνο το περίφημο λιθαράκι που δημιουργεί τις βάσεις όπου στηρίζονται οι μεγάλες πολιτικές και κοινωνικές ανατροπές. Η δημιουργία μας  πολιτικής "μηδενικής βάσης" είναι το αυτονόητο ζητούμενο που θα μας οδηγήσει  στην κατάσταση της "επόμενης μέρας". Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα μπορεί να λυθεί μόνο από μια ανεξάρτητη και κυρίαρχη ελληνική κυβέρνηση που θα είναι ικανή να "σπάσει αυγά" και να δώσει εκείνες τις απαντήσεις στα ξένα συμφέροντα που δεν είχαν τολμήσει οι μέχρι τούδε ελληνικές κυβερνήσεις.

Οι στόχοι  μιας ανεξάρτητης ελληνικής πολιτικής είναι εξ αρχής δεδομένοι και έχουν σαν γνώμονα μια ισχυρή, κυρίαρχη και ανεξάρτητη Ελλάδα που θα είναι ανεξαίρετα σεβαστή από "εχθρούς" και "φίλους". Η ύπαρξη μιας  τέτοιας Ελλάδας είναι δυνατή μόνο αν δημιουργηθεί ένα ανθρώπινο και κοινωνικό ελληνικό κράτος δικαίου, που θα είναι έτοιμο να προστατεύσει ακόμη και τον "τελευταίο" Έλληνα πολίτη του στα πέρατα του κόσμου. Σχεδιάζουμε ένα κοινωνικό κράτος που θα εγγυάται έμπρακτα εφ' όρου ζωής στον κάθε Έλληνα πολίτη το συνταγματικό δικαίωμα για μιααξοπρεπή διαβίωση, περίθαλψη, ισονομία, λεύτερη παιδεία και εργασία υπό ανθρώπινες συνθήκες με αξιοπρεπείς αμοιβές. Η επαναφορά της χώρας στη συνταγματική νομιμότητα και η κατάργηση του ισχύοντος δικαίου των δυνάμεων κατοχής θα οδηγήσει σε μια  νέα, ελεύθερη και ανεξάρτητη συνταγματική εθνοσυνέλευση που θα έχει σαν αποτέλεσμα  την δημιουργία ένός νέου και αναθεωρημένου ελληνικού συντάγματος και ταυτόχρονα θα επιτρέψει την  αναθεμελίωση και την αναβάθμιση όλων των θεσμών του ελληνικού κράτους.

Εμείς είμαστε ο Ελληνικός Λαός και όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να πραγματοποιήσουμε κάθε όραμα ....!

Φιλικός, Πάνος Γιαννακουλόπουλος


Νέα Φιλική Εταιρεία 


Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορά στο συγγραφέα και στην πηγή, το ιστολόγιο: www.nea-filiki-eteria.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: