x

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ Παγίδα Θανάτου έστησε Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ «Αργυρός Νάνος» της ΜΙΤ εναντίον «ενοχλητικών» για την Άγκυρα Ελλήνων!!!

Όπως έχουμε και άλλες φορές ξαναγράψει, στο πλαίσιο των δημοσιευμάτων μας που βασίζονται πάνω σε έρευνες και πηγές του παρασκηνίου, αποφασίσαμε να βγάλουμε στη φόρα ορισμένα θέματα....που θα μπορούσαν πραγματικά να προκαλέσουν μικρής έστω έντασης «ηλεκτροσόκ», με την έννοια ότι θίγουμε ζητήματα πολύ ασυνήθιστα για τον σημερινό μέσο Έλληνα και μάλιστα από μια οπτική γωνία ακόμα πιο ασυνήθιστη: από την πλευρά του σκοτεινού κόσμου του παρασκηνίου σε συνδυασμό μάλιστα με στοιχεία μεταφυσικής και λαϊκής παράδοσης, όπως έχουμε επανειλλημένως κάνει με κάποιους Γέροντες της Ελληνορθοδοξίας. Όλα αυτά όμως ξενίζουν τον μέσο όρο, ακριβώς διότι αλλιώς είχε συνηθίσει να βλέπει τα πράγματα (μέσα από διαστρεβλωτικούς φακούς) και είναι φυσικό να δυσκολεύεται να προσαρμόσει τη σκέψη του στα νέα δεδομένα...
Εδώ αξίζει να κάνουμε την παρατήρηση ότι αυτός ακριβώς είναι εν τέλει ο σκοπός της Νέας Τάξης, να μην μπορέσουν δηλ. οι Έλληνες να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες, με ποικίλους τρόπους, και να καταστούν έτσι ακόμα ευκολότερος στόχος στην επερχόμενη εθνική τους εξάλειψη! Και αν όλα αυτά που εμείς ισχυριζόμαστε τα λέγαμε μόλις πριν από 3-4 χρόνια, είμαστε βέβαιοι ότι θα είχαμε «κατηγορηθεί» αμέσως ως «γραφικοί» κτλ. Σήμερα όμως είναι πλέον εμφανής αυτή η αρνητική τάση, έστω και αν ο μέσος Έλληνας δεν θέλει κατά βάθος να το παραδεχτεί και απλά νομίζει ότι η σημερινή αθλιότητα είναι μία παροδική κρίση. Όμως στην πραγματικότητα δεν πρόκειται περί κρίσης, αλλά περί δομικής αλλαγής: πρόκειται για πέρασμα σε μια εντελώς καινούρια χωροχρονική φάση εξέλιξης, στη Νέα Εποχή! Και στη Νέα Εποχή όποιος παραμείνει απροσάρμοστος πολύ απλά θα εξαφανιστεί...
Σε κάθε περίπτωση εμείς θα συνεχίσουμε να παραθέτουμε ό,τι νεώτερο από τον «αόρατο» κόσμο που μας περιβάλλει, διότι νιώθουμε συν τοις άλλοις ότι αποτελεί και υποχρέωσή μας να συμβάλλουμε έστω και κατ’ αυτόν τον τρόπο στην εισαγωγή της σκέψης μας σε συνθήκες Νέας Εποχής. Φυσικά, σημειώνουμε και πάλι πως τα δημοσιεύματά μας περιλαμβάνουν αποκλειστικά και μόνο τα στοιχεία εκείνα που κρίνονται ως δημοσιεύσιμα και εμπίπτουν εντός του νόμου, ενώ παράλληλα δεν υπάρχει ο κίνδυνος να βλάψουν τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα.
Σήμερα λοιπόν προβαίνουμε σε μια ακόμα αποκάλυψη, η οποία προέρχεται από το μέτωπο του άγνωστου πολέμου που λαμβάνει χώρα γύρω μας, αλλά είναι άφαντος για τα μάτια του μέσου πολίτη. Πρόκειται για συγκλονιστική πράγματι μαρτυρία, την οποία και πρέπει οπωσδήποτε να δημοσιοποιήσουμε, τόσο για λόγους ενημέρωσης όσο και για λόγους αποτροπής πιθανών αρνητικών συμβάντων!
Η πληροφορία μας αυτή έχει ως αφετηρία της άκρως σοβαρή πηγή προέλευσης, συνεπώς δεν τίθεται από πλευράς μας ούτε καν η παραμικρή διάθεση αμφισβήτησής της, έστω και αν πάγια τακτική μας – ακριβώς για την αποφυγή περιττών λαθών – είναι πάντα ο έλεγχος και η επαλήθευση των ενημερώσεών μας (δηλ. η διασταύρωσή τους από εναλλακτικές πηγές).
Ιδού τι ακούσαμε από την πηγή μας. Αυτή τη στιγμή στον ελλαδικό χώρο, μάλιστα δε σε κύκλους «ελληνοκεντρικούς» ή «πατριωτικούς», κινείται άτομο αμφιβόλου προέλευσης, το οποίο και «πλευρίζει» άτομα ενδιαφέροντος, δήθεν υπό το πρόσχημα δικής του «προσωπικής εκτίμησης» προς αυτά και «πρόθεσης συνεργασίας» μαζί τους κτλ. Αλλά οι πραγματικοί σκοποί αυτού του συγκεκριμένου ατόμου είναι άδηλοι και μάλιστα έντονα ανθελληνικοί, εφόσον πρόκειται για... συνεργάτη της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών, της ΜΙΤ!!! Το κωδικό του όνομα είναι «Αργυρός Νάνος» (από τα συνθηματικά ονόματα του τουρκικού παρασκηνίου, τα οποία παίρνει κάποιος ύστερα από ειδικό προγραμματισμό «αλλαγής προσωπικότητας» που υφίσταται υπό συνθήκες εφιαλτικές στα «εργαστήρια» ανάπλασης ανθρώπων της Ανατολής...). Αυτός «εμφυτεύθηκε» στον ελλαδικό χώρο πριν από κάποια χρόνια και φυσικά η «ταυτότητά» του είναι τέτοια, ώστε όχι μόνο να μην κινεί την υποψία των ανθρώπων με τους οποίους συναναστρέφεται, αλλά το εντελώς αντίθετο!
Απώτερος σκοπός του εν λόγω πράκτορα, μέσω της ήδη επιτυχημένης του διείσδυσης σε έναν έτσι κι αλλιώς νοθευμένο πολιτικό χώρο, είναι η... εξολόθρευση αληθινών Ελλήνων πατριωτών, που δραστηριοποιούνται υπέρ του έθνους όχι με λόγια, αλλά με δεδομένα έργα, τα οποία φυσικά ενοχλούν το κέντρο χάραξης εξωτερικής πολιτικής της Άγκυρας, εφόσον τους χαλάνε τους κατά της Ελλάδας και άλλων γειτονικών χωρών σχεδιασμούς! Στήνει λοιπόν τώρα αυτός ο «εμφυτευμένος» εχθρός παγίδες θανάτου κατά Ελλήνων πατριωτών, με σκοπό αφενός να εξουδετερώσει το έργο τους και αφετέρου να προκαλέσει «μούδιασμα» στους υπόλοιπους, ώστε να αναγκαστούν κι εκείνοι να σταματήσουν τη δράση τους...
Είναι τυχαίο άραγε το γεγονός ότι ακόμα και επίσημα κύκλοι της Άγκυρας (π.χ. μέσω δημοσιευμάτων του Τύπου) έχουν τον τελευταίο καιρό «χολή και ξύδι» κατά συγκεκριμένων Ελλήνων πατριωτών, που πρόσφεραν πολλά στη χώρα; Γιατί ήδη από το 2010 τουρκικά δημοσιεύματα είχαν στοχοποιήσει την Ελληνόψυχη δασκάλα Χαρά Νικοπούλου, απειλώντας την ακόμα και με... βίαιο θάνατο, αναγκάζοντας κάποιους από την ελληνική πλευρά (π.χ. μέσω εκπομπής του δημοσιογράφου Κώστα Χαρδαβέλα) να κάνουν ευθέως λόγο ότι «ισλαμοφασίστες απειλούν με βίαιο θάνατο» τη Χαρά Νικοπούλου, δήθεν υπό το πρόσχημα ότι είχε «θίξει» τον Αλλάχ στα παιδιά των Πομάκων, που είχε τότε ως μαθητές της στη Θράκη; Και γιατί άραγε η συντονισμένη αυτή πολιτική κατά της Νικοπούλου από «ισλαμοφασίστες»-τουρκικό παρακράτος ερχόταν σε πλήρη συγχορδία με την εξίσου άκομψη πολεμική που δέχτηκε την ίδια περίοδο η ηρωική δασκάλα από τις γνωστές «κυρίες» Άννα Διαμαντοπούλου και Θάλεια Δραγώνα;... Ποιων τα συμφέροντα εξυπηρετούν αυτές οι δύο... «κομματοσκύλες» (!!!) του καταραμένου κόμματος που ονομάζεται ΠΑΣΟΚ;...
Εμείς θα συνεχίσουμε βεβαίως να ερευνούμε το όλο θέμα. Ήδη γνωρίζουμε το αληθινό ποιον και την πραγματική ταυτότητα του ως άνω ατόμου, που παριστάνει τον... «Έλληνα πατριώτη» (!), κάτι που αναμφίβολα αποτελεί τεράστια επιτυχία της ελληνικής πλευράς σ’ αυτόν τον άγνωστο πόλεμο που, όπως προείπαμε, διαδραματίζεται αυτή την ώρα γύρω μας. Και αναμένουμε φυσικά με τεράστιο ενδιαφέρον την αντίδρασή του ύστερα από τη σημερινή μας αποκάλυψη!... Διότι γνωρίζουμε άριστα ότι κάθε πρωί το συγκεκριμένο άτομο μας μελετάει εξονυχιστικά, μην τυχόν και του... ξεφύγει τίποτα!

δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: