x

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Εντωμεταξυ Σε ένα παράλληλο σύμπαν ...

ΔΕν μπορούσα να δω από τον καπνό των τσιγάρων και το χαμηλό φωτισμό της τσόχας .
Που και που ξεπρόβαλε μέσα στην ομίχλη κάποιος πανέμορφος κώλος κουνιστός λυγιστός από κάποια σερβιτόρα που μετέφερε την τροφοδοσία στα στομάχια των μπεκρηδων!
Ποιο μακριά άκουγα την φωνή του Χουάν να λέει ιστορίες για τα κατορθώματα του στον πόλεμο των πόλεων που είχε ξαφνικά ξεκινήσει πριν 5 χρόνια !
Μέσα σε αυτή την αποπνικτική ατμόσφαιρα είχα ξεχάσει τον λόγο που βρισκόμουν στην λέσχη του μπανοβιτς . Έψαχνα τον Κάρλος να μου δώσει νέες συντεταγμένες !
Στην μπάρα μια μελαχρινή λικνιζόταν σαν γάτα που θέλει να την αφήσεις ελεύθερη στον κήπο! Ένα ποτό κοντά σε μια γάτα με ανάγκες απελευθέρωσης σκέφθηκα ότι θα με βοηθούσε να κρατήσω το ηθικό μου σε εγρήγορση !
Δεν είχα προλάβει ακόμα να πάρω θέση βολής κοντά στο μπαρ όταν ένα χέρι με τράβηξε από τον ώμο προς τα πίσω..
Κάρλος : Τι κάνεις ;
Chronir ...Είπα να πιω ένα ποτό μέχρι να έρθεις ..
Κάρλος...Ψύχραιμο σε βρίσκω τέτοιες ώρες ..είπε και κοίταξε λοξά την μελαχρινή γάτα!
Chronir ...Δεν νομίζω ότι η δική μου ψυχολογία μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα ..
Κάρλος..τι ήρθες να μου πεις?
Chronir ...Με πολύ απλά λόγια θα στο πω ....Ανακοίνωσε επίθεση ..και είμαι εδώ για συντεταγμένες !
Κάρλος...Έδωσε και χρονικό περιθώριο ημερομηνία?
Chronir ..ναι ..σε 48 ώρες δικό μας χρόνο!
Κάρλος...Δεν θα επιτεθεί;
Chronir ..Τι? Μα σου λέω το ανακοίνωσε όλος ο πλανήτης προετοιμάζεται ...απλά δίνεις συντεταγμένες και την κάνω από εδώ!!
Κάρλος..Δεν σου δίνω τίποτα δεν θα επιτεθεί ! Θα αλλάξει στην μέση ...θα το ακυρώσει ... θα στήσει κάτι άλλο δε ξερέ τι άλλα δεν θα επιτεθεί!!
Chronir ..Κάρλος είσαι καλά τι είναι αυτά που λες;
Κάρλος..Είναι όλα αυτά που λέω που κάνουν τους αρχηγούς να σου λένε να έρχεσαι να με βρίσκεις σε τρύπες σαν και αυτή μικρέ ! Δεν θα επιτεθεί ...γυρνα πες τους ότι δεν δίνουμε συντεταγμένες για καμία ενέργεια ...και πες ακριβώς αυτό....ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΙΑ!
Chronir ..Δεν καταλαβαίνω ... τι εννοείς!
Κάρλος...Δεν χρειάζεται να καταλαβαίνεις ...
Chronir ...Κοίτα εγώ ήρθα να πάρω συντεταγμένες δεν μπορώ να γυρίσω πίσω και να λέω γρίφους ...αν θες επικοινώνησε τώρα εσύ και πες τους τα !
Κάρλος...Εννοιολογική τοποθεσία .... Εμφάνιση,παρουσίαση , μετατόπιση, αναβολή ,σύγκρουση ,πτώση, ανταλλαγή , απειλή , ανταλλαγή απειλών , δέσμευση , στόχευση εγκλωβισμός , εκβιασμός,ευφρατης,νερο,χτυπημα αλλου!
Chronir ...ΤΙ;
Κάρλος..Περιμετρικές τοποθεσίες , τρομοκρατικό , στημένο , οικονομικό ,πτώση , απόσυρση κεφαλαίου, δίκη,σύλληψη ,μυστικό,φόβος αποκάλυψης, συλλήψεις , μαρτυρία ,αποκάλυψη στοιχείων !
Chronir .......
Κάρλος...Κεντρική στόχευση .... απόπειρα , εξαγορά , τουφεκιον, στόχος, θάνατος , απαγωγή, μοίρα ,ειμαρμένη ,θαύμα , ένας στρατιώτης , ένας παπάς , ένα σημάδι !
Είσαι έτοιμος !
Chronir ...Αυτά είναι οι συντεταγμένες μου;
Κάρλος.. Ναι άλλα θα πρέπει να βρεις και όλους τους άλλους αόρατους να συμπληρώσουν τις λέξεις για να αρχίσετε να βγάζετε νόημα !
Chronir ...Οι χρόνοι ,οι τοποθεσίες ,το πεδίο;
Κάρλος...Αυτή την φορά θα δουλέψει ανάποδα , πρώτα το γεγονός μετά ο χρόνος ,μετα η τοποθεσία
Chronir ..Πως είναι δυνατόν να δουλέψει έτσι; αν γίνει το γεγονός τότε γνωρίζουν και την τοποθεσία και τον χρόνο ..πως θα είμαστε πρώτοι κει ;
Κάρλος...ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ? ΑΝ ΧΑΝΑΤΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ .... ΠΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ...ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ? ...ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΣΒΗΣΤΕΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ...ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙ!
Ακου μικρέ υπάρχουν και γεγονότα που συμβαίνουν στο πνεύμα μας και είναι τα πιο δυνατά γεγονότα , θα προλάβεις να είσαι πρώτος από το σημάδι που θα δεις πάνω του!!
...Σε ένα παράλληλο σύμπαν μια συζήτηση που είχα σε μια εβδομάδα από σήμερα ...φιλε stranger σώσε αυτό το γραμμα κοντά στο κουτί μου με τα πούρα ...δεν γνωρίζω όταν γυρίσω τι ακριβώς θα είμαι !!
Stranger

Δεν υπάρχουν σχόλια: