x

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ !!!

ΕΞΗΝΤΑ  ΗΜΕΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!!


Πάνω από 3500 αυτοκτονίες.

ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ-ΑΝΕΡΓΙΑ 27% Επισημη - 33% Ανεπίσημη.

Οι μισθοί των «τυχερών» που πιάνουν δουλεία 300-400 ευρώ.

Δημόσιος-Ιδιωτικός τομέας σε ΔΙΑΛΥΣΗ.

Πετρέλαιο, φάρμακα, παροχές === ΜΗΔΕΝ

Φόροι, χαράτσια - ΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ - χωρίς όμως τελειωμό από κράτος, τραπεζίτες και μεγαλοκαρχαρίες.

Καταστολή-ξύλο αλύπητο από σύγχρονους ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ (ΜΑΤ), εκπαιδευμένους άριστα να χτυπούν «αδέλφια τους».

Τρία Φίδια σε ένα σώμα, σαν την Λερναία Ύδρα, ταϊστήκαν καλά από το Κεφάλαιο και ήδη μας τρώνε - ΦΑΣΙΣΜΟΣ - ΝΑΖΙΣΜΟΣ - ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ, με αποκλειστικό σκοπό, να σπάσουν την όποια λαϊκή εξέγερση και το δικαίωμα μας να ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΤΗΝΗ..

ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ νέων παιδιών για ένα εισιτήριο.

Εγκληματική ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ φυσικού πλούτου (Πχ Σκουριές).

Έρχονται οι ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ της πρώτης κατοικίας.

Ξεπούλημα - χάρισμα όλης της δημόσιας περιουσίας και του μέλλοντος των παιδιών μας - ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ. - (Δεν χρειάζεται να γράψουμε περισσότερα θα γράψει ολόκληρη εγκυκλοπαίδεια ο ιστορικός του μέλλοντος για τις μέρες που ζούμε και το ΚΑΚΟ που μας βρήκε).

Επειδή λοιπόν τα πολλά λόγια είναι φτώχια και περισσότερη φτώχια, δυστυχία και θάνατος δεν αντέχετε - ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ, ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ - και -  ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΑΣΤΕ - να δώσουμε ΤΕΛΟΣ στον εφιάλτη που ζούμε, όχι «Αγανακτισμένοι» πια, αλλά «ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ-ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ»

ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ: Η ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ - ΦΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΕΦΟΡΙΕΣ, ΛΙΜΑΝΙΑ, ΔΡΟΜΟΥΣ, ΔΗΜ.ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Κ.Τ.Λ., ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ: ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΠΙΕΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ - ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ, ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ: Η ΔΙΑΛΥΣΗ-ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΜΕΣΑ ΕΚΛΟΓΩΝ.

Κυριακή 27 Οκτώβριου 2013 και ώρα 18:00 συγκέντρωση όλων όσων ΝΙΩΘΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ στις πλατειές όλης της χώρας.

Το σχέδιο είναι ΑΠΛΟ:

Α) Από τώρα μέχρι την Κυριακή 27 Οκτώβριου, διαδίδουμε το κάλεσμα, ώστε να οργανωθεί σωστά και να φτάσει στο τελευταίο σπίτι της χώρας.

Β) Συγκεντρωνόμαστε την μέρα αυτή στις κεντρικές πλατείες και χωριζόμαστε σε ομάδες (ανάλογα με τον πληθυσμό της κάθε περιοχής), που θα αναλάβουν δράση από την επόμενη ΜΕΡΑ Δευτέρα 28 Οκτώβριου (Αργία). ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ την Εργάσιμη Τρίτη 29 Οκτώβριου με αποκλεισμό-κατάληψη δημ.υπηρεσιων και δημοσίων χώρων έως την ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.

Γ) Όλες οι ομάδες θα έχουν επικοινωνία μεταξύ τους για την όποια στήριξη χρειαστούν από τις ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ.

Δ) Οι Εφεδρείες θα είναι ομάδες που θα βρίσκονται πάντα στις κεντρικές πλατείες έτοιμες να τρέξουν σε όποια ομάδα δράσης χρειαστεί ΒΟΗΘΕΙΑ για κάποιο λόγο.

Ε) Το ποιοι θα είναι οι ΣΤΟΧΟΙ παράλυσης του κράτους θα οριστούν από την κάθε λαϊκή συνέλευση της πλατειάς ανά περιοχή μετά από σωστή αξιολόγηση και την τελευταία ώρα για ευνόητους λόγους ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΥ.

Το ΚΛΕΙΔΙ στην όλη επιτυχία του καλέσματος  ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΝΕΡΓΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΕ ΦΙΛΕ, γιατί δεν έχεις να χάσεις ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΣΟΥ πια και μετά όσοι ΦΙΛΟΙ είναι έτοιμοι-αποφασισμένοι να σπάσουν τις ΔΙΚΙΕΣ ΤΟΥΣ. Εσένα ΦΙΛΕ ΑΝΕΡΓΕ στέρησαν το ψωμί, τα όνειρα, το ΜΕΛΛΟΝ των παιδιών σου και εσύ καλείσαι πρώτος απ όλους να στηρίξεις την πρώτη γραμμή αυτού του ΑΓΩΝΑ ΖΩΗΣ.

Καλούμε επίσης τα «σώματα ασφαλείας» να μην το παίξουν ΕΡΓΑΤΕΣ και ΔΟΥΛΙΚΑ του καρκινικού συστήματος και να διαλέξουν σοφά ποιον θα «υπηρετήσουν» ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ, γιατί τα ψέματα και η πλάκα τελείωσαν ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ και θα σας «ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΟΥΜΕ» αν χρειαστεί!!!

Περιμένουμε επίσης μαζί μας όλες τις οργανωμένες πολιτικές κινήσεις - δυνάμεις που συμφωνούν σε ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ενός ΕΝΙΑΙΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ.

Εν κατακλείδι……

ΠΡΟΔΩΣΑΝ-ΛΗΣΤΕΨΑΝ-ΣΚΟΤΩΣΑΝ.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε όλους να τελειώσουμε την «μοναδική δουλεία» που έχουμε να κάνουμε πια και η οποία παραμένει ατέλειωτη εδώ και εκατοντάδες χρόνια…. να κερδίσουμε ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΑΣ ξεκινώντας Νικηφόρα αυτή την ΜΑΧΗ, μέχρι την ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ-ΦΟΝΙΑ

Καλή μας δύναμη, καλό αγώνα και ραντεβού στα οδοφράγματα.

(«Να είσαι ανθεκτικός στα σαμποτάζ που σου στήνει ο ίδιος σου ο εαυτός».
«Πρέπει εσύ να αποτελείς την αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο».
«Πρώτα θα σε αγνοήσουν, μετά θα γελάσουν με σένα, μετά θα σε πολεμήσουν, και τότε κέρδισες» Μ. Γκάντι.)

                                                                                                           ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ 

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ  ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2013/08/blog-post_28.html#ixzz2dGKuduFl

Δεν υπάρχουν σχόλια: