x

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Αν θυμάμαι καλά οι "νονοί" στέλνουν πάντα τα τσιρακια τους να κάνουν τηνβρωμοδουλειά!!


Σκεπτόμενος τον Ομπαμια και την κατάσταση που έχει βρεθεί μου ήρθε μια φλασια !
Αυτό που γίνεται έτσι και αλλιώς είναι ένα είδος "προστασίας" από μαφία ! Σου φυλάω το μαγαζί από το να μην στο κάψω και μου δίνεις το μήνα ένα ποσοστό από το ταμείο!
Άμα το μαγαζί δεν συμμορφωθεί ο νονός στέλνει τα τσιρακια και καθαρίζουν!
Η Αγγλία το παίζει κυρία , ψήφισαν όχι ( η νονά λοιπόν αθώα περιστέρα) το μπαλάκι παει στον πρώτο της φαμίλιας και ο Ομπαμιας είναι τώρα εκτεθειμένος (σε ρωταγα αν φοβάσαι ..θυμάσαι?) ..
Ποιον έχει τώρα ο Ομπαμιας τσιράκι του?...Και ποια προβοκάτσια θα ζητήσει ώστε να παει άλλος να καθαρίσει τα σκατά είναι το μεγάλο θέμα!!
Ένα από τα τσιρακια του είναι η Τουρκία ,ένα άλλο εμείς ,ένα άλλο και σε παρακαλώ άρχισε να σκέφτεσαι και μην φωνάζεις είναι ο ίδιος ο Ασσαντ !!!
Η Ρωσία στο σενάριο το παίζει αντίπαλο δέος κάτι σαν κόκα κόλα εναντίων πεπσις !!!Κομμουνισμός εναντίων Καπιταλισμού και όλα αυτά τα αστεία!! Αρα δεν θα μπορεί να είναι αυτή το τσιράκι !! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΦΑΝΕΡΟ ΡΟΛΟ ΟΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ! Σκέψου είπαμε και μην φωνάζεις ...πάλεψε με ότι σου έχουν φυτέψει μέσα σου!!
Οι επόμενοι είναι οι φυτεμένοι πράκτορες σε όλη την περιοχή, πχ μέσα στην Αλ Γκάιντα , μέσα στους αντάρτες στην Συρια , η μέσα στη γαζα!!!
Ποιος θα μπορούσε να κάνει μια κίνηση εναντίων κάποιων και να δημιουργηθεί ένα παγκόσμιο γεγονός που θα δώσει το πράσινο φως! Αν δεν κατάλαβες που το πάω ,το πάω σε άλλη μια προβοκάτσια ποιο φανερή αυτή την φορά!
Πχ μια ρουκέτα στην Κύπρο θα άναβε πολλά φιτίλια και θα έβαζε εμάς στο παιχνίδι σαν μπροστάρηδες..μια χαρά για τον Ομπαμια! Πχ ..μια κατάσταση στυλ Ίμια από την Τουρκία ..μόνο που αυτή την φορά η εντολή δεν θα είναι ..βγες και πες ευχαριστώ την Αμερική στην βουλη άλλα απάντησε με πολεμική πράξη!! Λέμε τώρα...
Εντολή στον Ασσαντ να κάνει κίνηση ισχύος και να χτυπήσει πρώτος γειτονική χώρα ώστε να φοβερίσει την όποια απόφαση του κογκρέσου ...αρα μιλάμε για ώρες!!! Λέμε τώρα υποθέσεις κάνουμε....
Αλλά τι γίνεται αν υπάρχει και άλλο τσιράκι ?...Τι γίνεται αν δοθεί στα βορεια εντολή έκρηξης ...ώστε να εμπλακούμε σε έναν πόλεμο ..από μικρή αιτία ..που έχουν πει και κάποιοι γέροντες...βολεύει αυτό?
Όλα είναι σεναρια αλλά μην μου πείτε ότι ειναι τραβηγμενα σενάρια , όλα είναι μέσα στην σούπα του φυσικού κόσμου του πολιτισμού της χεστρας μας !
Αυτό το άρθρο το γράφω γιατί ακούω ακόμα ανθρώπους να λένε ότι εμάς δεν μας αγγίζει τίποτα η τίποτα δεν θα γίνει κοκ...Όταν σε ένα σχέδιο πάνω σε σκακιέρα ο πύργος είναι σε θέση πολύ επικίνδυνη η τον θυσιάζεις η βάζεις τον "τρελό" να καθαρίσει!!
ΓΚΕ ΓΚΕ?
Υ.Γ Στα παραπάνω σενάρια δεν ανάφερα καθόλου την μυστική τεχνολογία πχ χααρπ...για να μην κατηγορηθώ ως καταστροφολόγος ...αλλά παίζει πανάθεμα μας παίζουν και αυτά!
Υ.Γ 2 ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΠΕΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΥΦΡΑΤΗ??? Η ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ? Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ !!! STRANGER ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: