x

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Εσύ που πιστεύεις στο χάραγμα του Αντίχριστου από την Αποκάλυψη του Ιωάννη, γιατί δε πιστεύεις και αυτό που λέει για τον ποταμό Ευφράτη που βρίσκεται στη Συρία και το Οτι ο Χριστός θα πολεμήσει τον Αυτοκράτορα της Περσίας

Μήπως ξεχνάς πως παλιά οι Πέρσες πολέμησαν τους Έλληνες με τον πιο οικτρό τρόπο;
Μήπως είσαι ανιστόρητος;
Εγώ μιλάω για ουδετέροτητα χωρις παροπίδες και εσύ σκυλιάζεις να πάρεις θέση μάχης στο πόλεμο που στήνουν οι επικυρίαρχοι.
Για τον αναγνώστη σε σχόλιο του που κατονομάζει το ΙΡΆΝ ώς "φίλο μας"
να τον ρωτήσω τι είναι και αν πιστεύει στην προφητεία της Αποκάλυψης του Ιωάννη περί Χαράγματος του αντίχριστου.
Όπως θα διαβάσεις και θα καταλάβεις, ο Χριστός σύμφωνα με την Αποκάλυψη του Ιωάννη, θα αντιμετωπίσει τον "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΑΣ" ... δηλαδή το ΙΡΑΝ!!!
Γνωρίζεις ποιοι έχουν το όνειρο της Μεγάλης Περσίας;
Οι σιιτες μουσουλμάνοι!! Δηλαδή ο Ασσάντ , το ΙΡΑΝ και η κυβέρνηση του Ιράκ που παραχωρήθηκε απο την Αμερική σε αντάλλαγμα την Εκμετάλευση των Πετρελαίων της περιοχής.
Οι Αμερικάνοι είναι έξυπνοι, ξέρουν οτι θα είναι ζημιογόνο για αυτούς να είναι συνέχεια στο Ιράκ, έτσι, η καλύτερη τους λύση ήταν να παραχωρήσουν το Ιρακ ως χώρα και κυβέρνηση στο Ιράν.(ελπίζω να ξέρεις απο γεωγραφία για να καταλαβαίνεις τι λέω). Ετσι, οι Αμερικάνοι πλέον χωρίς δαπάνες, έχουν στην κυριαρχία τους τα Πετρέλαια του Ιράκ με το μόνο αντάλλαγμα, που είναι κυρίως ηθικό, την παραχώρηση του εδάφους του Ιράκ στο Ιράν.
Βλέπουμε τώρα δλδ οτι το ΌΝΕΙΡΟ ΤΩΝ ΣΙΙΤΩΝ αρχίζει να πραγματοποιείται.Η μεγάλη Περσία αρχίζει να ζωντανεύει όπως μας αποκαλύπτει και η Αποκάλυψη του Ιωάννη.
Το όνειρο του Ιράν όμως, έχει στα σχέδια του και την Συρία! Και στη Συρία περνάει ο Ευφράτης ποταμός!!!
Οι Σιίτες μουσουλμάνοι που επι της ουσίας είναι άθεεοι και στη πλειοψηφία τους Μογγόλοι, έχουν όνειρο τη Μεγάλη Περσία.
Σε αντίθεση με τους σουνίτες μουσουλμάνους(ορθόδοξοι δηλαδή) είναι αυτοί που πιστεύουν στην Δευτέρα παρουσία από τον Ιησού Χριστό!
Θυμάσαι τους μουσουλμάνους που αυτομαστιγώνονταν στον Πειραιά; Αυτοί είναι οι Σιιτες!Αυτοί είναι οι Πέρσες.Αυτόι είναι το ΙΡΆΝ.
Έχεις μιλήσει ποτέ με ορθόδοξο μουσουλμάνο; Θα εκπλαγείς! Γιατί είναι οι μόνοι μαζί με τους Χριστιανούς που πιστεύουν και αναμένουν την Δευτέρα Παρουσία από τον Ιησού Χριστό σε αντίθεση με τους Εβραίους και τους Αλαουίτες-Σιίτες Μουσουλμάνους που περιμένουν κάποιον Μεσσία..
Επίσης να προσθέσω, το The Arrivals φτιάχτηκε από Ορθόδοξους Μουσουλμάνους (Σουνίτες μουσουλμάνοι δηλαδή) και μέσα σε αυτό το ντοκιμαντέρ, θα δεις οτι οι πραγματικοί εχθροί τους που κατονομάζουν είναι οι Μασσόνοι! Δηλαδή, ότι και στους Χριστιανούς!
Τώρα ξαναπες μου σε παρακαλώ, ποιοί είναι οι φίλοι μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια: