x

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Αναδημοσίευση για να βοηθηθείς στο να ενώσεις! Λίγο την προσοχή σου παρακαλώ...

Ζούμε σε ένα εικονικό παραμύθι με τεράστια ψέματα πλασμένο ώστε να μας κρατάνε σε μόνιμη ύπνωση! Είμαστε οι μπαταρίες τους και τα γρανάζια που συντηρούν αυτή την ανθρωπομηχανη παραγωγής κρεατομαζας !
Το συγκεκριμένο άρθρο είναι σκληρό ...όσο σκληρή είναι και η..πραγματική ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ. Δεν είναι εύκολη μα καθόλου εύκολη η επεξήγηση μιας και δεν είναι ικανό το συνειδησιακό πεδίο όλων να διαχειριστή σωστά την πραγματικη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Για αυτό όλα όσα σκληρά αφήσω να εννοηθούν στοχεύουν σε αυτούς που είναι δίπλα σας σπαρμενοι σαν ιδιότητα προστασίας της Ζωής !
Είναι ένα μήνυμα για αυτούς που θα μπορέσουν να διαχειριστούν το συνειδησιακό φορτίο άλλα και τις ανάλογες ενέργειες αν χρειαστεί ,,που απεύχομαι να μην χρειαστεί!
Συνήθως ένας άνθρωπος ανάμεσα σε μια ομάδα όταν είναι κατάλληλα προετοιμασμένος και με ιδιαίτερη ψυχραιμία μπορει να οδηγήσει την ομάδα σε μια καλύτερη θέση η προστασία !
Τα αρχαία χρόνια οι πρόγονοι των περισσότερων φυλών έκαναν θυσίες ώστε να εξευμενίζουν την οργή της γης και των ηφαιστείων , σε κάποιες ποιο ανεπτυγμένες φυλές οι μύστες γνώριζαν τους τρόπους της ενεργειακής πρόκλησης ενός ηφαιστείου η ενός γεωλογικού φαινομένου ...Αυτό είναι απόλυτο...είναι ένα μυστικό καλά κρυμμένο που οι σημερινοί μύστες δεν θέλουν να γνωρίζεις!
Πριν μερικές μέρες και σε ...σωστές αποστάσεις σου έδωσα δυο άρθρα ..το ένα ήταν το ... Ας μιλήσουμε για επερχόμενους σεισμούς
Σε αυτά τα δυο κείμενα ξεκάθαρα και όσο ..επιτρέπεται σου εξηγώ ότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες ενός μεγάλου ΓΕΩΛΟΓΙΚΟΥ φαινομένου ..όπως και ΗΛΙΑΚΟΥ φαινομένου !
Ξεκάθαρα σου δείχνω τις περιοχές ...και σου δείχνω και την θέση ...δηλαδή την σειρά κατά προτεραιότητα εκδήλωσης !! Η Ελλάδα μαζί με την Ιταλία την Ισπανία και την Τουρκια είναι στην δεύτερη επιλογή στόχου ...στην δεύτερη περίπτωση !! Πρώτη για μένα είναι η Αλάσκα ...γιατί έτσι ΠΡΕΠΕΙ να είναι στο πεδίο!!!
Θέλω τώρα να θυμηθείς δυο γεγονότα που σημάδεψαν τις μέρες που πέρασαν !!
Στο άρθρο μου με τον τίτλο " Ας μιλήσουμε για επερχόμενους σεισμούς"...αναφέρω σε απόσπασμα τα εξής " Αν κάποιος από αυτούς τους σεισμούς μας επηρεάσει άμεσα η έμμεσα , κοινώς αν ακόμα και ο απόηχος τους αλλάξει με κάποιο τρόπο την δική μας πραγματικότητα είτε άμεσα είτε έμμεσα μέσα στον χρόνο ...η αντεπίθεση μας με γεγονός ίδιας ισχύος και ικανότητας αλλαγής της πραγματικότητας σας θα γίνει στις 16 Οκτωβρίου 2013 .... Οφθαλμός αντι οφθαλμού! Αν οι σεισμοί σας δεν μας αγγίξουν και επιλέξετε αντι για σεισμό να δημιουργήσετε γεγονός που μας εμπλέκει ,θυσία ,ατύχημα ,προβοκάτσια ,σαμποτάζ, πόλεμο τότε η δέσμευση μας για μη εμπλοκή λύεται δια παντός χωρίς καμία ευκαιρία δημιουργίας ΞΑΝΑ εκεχειρίας!!! ...Να στε καλά! .."
Αυτό το κάνω πρώτον γιατί ΠΡΕΠΕΙ να δηλωθεί στο πεδίο..και δεύτερον γιατί γνωρίζω το ότι οι μαύροι μύστες που μας κυβερνούν κρυφά θα χρησιμοποιούσαν εξευμενισμό η πρόκληση με χρήση θυσίας!
Οι δυο χώρες λοιπόν από τις 4 είχαν γεγονός ...η Ελλάδα και η Τουρκία δεν είχε .... (Διάβασε με πολύ προσοχή λέξη λέξη τα δυο προηγούμενα αρθρα )
Αν θεωρήσουμε ότι τα γεγονότα δεν ανήκουν στα τυχαία γεγονότα (κατά πόσο είναι τυχαίο να ανακοινώνεται σεισμός και πρόκληση μην γίνει θυσία και 2 στις 4 χώρες να δεχτούν πλήγμα σε αφήνω μόνος σου να το κρίνεις)
Τότε μπορούμε να σκεφτούμε ότι έγινε προσπάθεια εξευμενισμού στις δυο συγκεκριμένες χώρες!!
Η προσπάθεια πρόκλησης !!!
Αν ισχύσει το πρώτο ...τότε η Ελλάδα έχει ενα μικρο disavantage σε περίπτωση που το χτύπημα γίνει στην δεύτερη επιλογή των στόχων!!!!
Ξανα λέω ..ζεις σε ένα κόσμο που σου έχει κρύψει το 99% της πραγματικής ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ !
Θα μπορούσες τώρα να σκεφτείς ...τι δηλαδή να θελήσουμε να έχουμε ένα μεγάλο ατύχημα ώστε να είμαστε πιο ασφαλής από το να γίνει σεισμός σε μας ?
Όχι απλά σου δείχνω πιθανότητες και πως μπορεί να κινηθεί η μαύρη πλευρά ώστε να κάνει άμυνα ...η επίθεση!!
Ο στόχος μας είναι η ΑΛΑΣΚΑ .... Θα κλείσω με ένα βίντεο...και θέλω να κατανοήσεις ότι όλα όσα μοιράζομαι μαζί σου ...η μάλλον μπορώ και μοιράζομαι με αυτό το μέσω μαζί σου είναι όλα όσα θα μπορούσαν αύριο να γίνουν η βάση κατανόησης της φυλακής μας ! Ακόμα η γνώση σου ...η παρατήρηση σου σε ορισμένα γεγονότα ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ πολυ πάρα πολυ σκοτεινούς να δημιουργούν σενάρια νέας εικονικής ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!
Γνωρίζω ότι θα ρωτήσεις ...η μάλλον θα σε ενδιαφέρει πάνω από όλα να μην καταλάβεις τίποτα από όλα όσα σου λέω εδώ και να πας κατευθείαν στην επιφάνεια ..να μην σκάψεις δηλαδή ...και να ρωτήσεις ξερά...Θα έχουμε σεισμό στην Ελλάδα stranger ?...
Αν αυτό τότε εκείνο ....αν εκείνο τότε αυτό!! Αν δεις εκείνο ..τότε το άλλο ...αν δεν δεις τίποτα τότε ΝΑΙ ετοιμάσου για τεράστιο κούνημα μέχρι τις 27 Αυγούστου! Δεν φτιάχνω εγώ τους κανόνες , δεν φταίω εγώ αν αυτό το σύστημα εικονικότητας που ονομάζουμε Ζωή είναι ...αιμοβόρο , με όρεξη για θυσία και ψυχές!!

Stranger... Να είστε αφυπνισμενοι και συνειδητοί όλες τις ημέρες!
ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ... ΕΝΕΡΓΑ !

Υ.Γ ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΛΑΣΚΑ ΜΕ ΑΛΛΗΓΟΡΙΑΈρχεται σοκ και δέος στην Αλάσκα !

Δεν υπάρχουν σχόλια: